Adsensemde 1200 TL Var İçeri

• Kullanıcı Cryme
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Cryme

Yasaklanmış
Arkadaşlar Adsense Hesabımda 1200 Tl var Fakat ne pinli nede banka onaylı 2013 tarihinde annemin üzerine açmıştım fakat kazanç sağlayamamıştım şimdi ise kazanç sagladım kesinleşecek kazancımı beklicem bundan sonrası nedir detaylı anlatırmısınız 23 eylülde kazanç saglamaya başladım ...

12 ekimde pinin yola çıkacak pini gireceksin bankanı onaylıyacaksın o kadar.

Ayın 12'sinde kesinleşir, pinin yola çıkar. Pin yola çıkar, pin sana ulaşır, pini girersin. Sonra oraya kaydettiğin banka hesabına para yatar.

12 ekimde paralarmı kesinleşicek ?=

ayın 12 sinden sonra kanal kapansa ne olur

Arkadaşlar Adsense Hesabımda 1200 Tl var Fakat ne pinli nede banka onaylı 2013 tarihinde annemin üzerine açmıştım fakat kazanç sağlayamamıştım şimdi ise kazanç sagladım kesinleşecek kazancımı beklicem bundan sonrası nedir detaylı anlatırmısınız 23 eylülde kazanç saglamaya başladım ...

Kimse düzgün yanıt vermemiş dostum.

23 Eylül ile 30 Eylül arası kazancın önemli şu an. 250 liradan yüksek mi bu kazanç?

Eğer yüksekse o 7 günde kazandığın para ayın 11-12'sinde kesinleşecek ve pinin yola çıkacak senin bir şey yapmana gerek yok ama ödeme yöntemini gir.

Önce kesinleşecek, sonra pini bekleyeceksin, pin gelip girince Ya Ödenecek - Yada ödenmeyecek.
2 seçenek mevcut.
Baya bir bekleyeceksin pinide.

İşin zor, kısacası bekliyeceksin.
:D

artık işleme giren bile ödenmeyebiliyor kesinleşen paranın hiç bir garantisi yok,devir değişti.Adsense banlanabilir,hesap işleme girmeyebilir vs.. senaryo çok

işleme girmeme olayı çok düşük bi ihtimal ki o da kanallar yüzünden oluyor.
adsense falan banlanabilir tabiki. normal bi adsense kesinleşirse ödenir. işleme girmeme sorunu hariç ki bu da %10 dan daha düşük bir ihtimal..

---------- Spam Engelliyici 17:34 ---------- Önceki Mesaj 17:33 ----------

çoğu kişiye sordum ödenmez diyorlar :)

Adsense sorunsuzsa ödenir her türlü

işleme girmeme olayı çok düşük bi ihtimal ki o da kanallar yüzünden oluyor.
adsense falan banlanabilir tabiki. normal bi adsense kesinleşirse ödenir. işleme girmeme sorunu hariç ki bu da %10 dan daha düşük bir ihtimal..

---------- Spam Engelliyici 17:34 ---------- Önceki Mesaj 17:33 ----------

Adsense sorunsuzsa ödenir her türlü

Hocam sen adsense konularına uzaksın galiba bu ara nerde yüzde 10,tam aksine banlanmayan hesap kalmadı yüzde 10

takip ediyorum üstad son adsense ödeme konularını göz gezdir derim, işleme girmeyen 5 kişi varken işleme giren 100 kişi var.

adsense hesabı kalmadı diyorum hocam geçtim artık işlememe girip girmemesini,youtube çalışan adsenselerin hepsi sırada teker teker banlıyorlar:D

kesinleşdikten sonra kanallar ters takla atsın istiyosa adsense ban yemedikçe ödenir he tabi küçük bir ihtimalde işleme girmeme işi var orası muamma :D

pardon ben arkadaşın sorusunu yanlış okumuşum :D Kanal kapanırsa ne olur yerine adsense kapanırsa ne olur anlamışım :d

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri