adsensen yardım

elisasemal

Kayıtlı Üye
arkadaşlar adsensemi açıyorum epey uzun bir yazı ve iki seçenek çıkıyorkabul ediyorum 5 dk sonra tekrar girişte aynı sorun ne yapmalıyım
Evet, Sözleşmeyi okudum ve kabul ediyorum.
(Bu Hesabın yöneticisi olduğunuzu ve bu Hesabın sahibi adına işlem yapma ve bu Sözleşmeyi bu Hesabın sahibi üzerinde bağlayıcı kılma yetkisine sahip olduğunuzu beyan edersiniz.)
Bir sonraki girişimde sor.
(Not: Bu Şartlar ve Koşullar kabul edilmezse, AdSense'i kullanmaya devam edemezsiniz.)

bendede vardı 4-5 kez sordu bir daha sormadı şimdi de adsense de izlenmeler görüntülenmiyor yt bişeyler karıştırıyor yine heralde

sözleşmeyi ben sabah geldid kabul ettim ozaman skntı yoktu 12 den sonra hiç veri yansımamış daha

bende de var aynı sorun 4-5 def geldi onayladım falan ama izlenmeler gözüküyor bende

edit: benim de takılı kalmış 12 den beri aynı hep

Son düzenleme:
bgbg bin üstünde Google Analytics ile entegre et link var eskiden de varmıydı
bende de dün yarı izlenim bugün sıfır gösteriyor

genel bi sorun gibi görünüyor..bekleyip göreceğiz.hayırlısı bakalım.... :)

arkadaşlar izlenme gözükmüyor izlenme tık korkuyorum :DD

çok ilginç şeyler oluyor genel sorun olduğunu anladık en azından bakalım sonucunda kimlerin canı yanıcak :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri