Adsenses kapandı, banlandı TEK KONU

beyto33

Yasaklanmış
Kürşad: Selam beyler. Forumun çöplüğe dönmemesi, takibinin kolaylaştırılması ve sık sık aynı konuların açılmasının önlenmesi adına adsense kapanması ve banlanması ile ilgili sıkıntılarınızı bu konu altından belirtebilir, tartışabilir, fikir alışverişinde bulunabilirsiniz.

Bundan sonra adsense banlandı, kapandı ve benzeri konu açan arkadaşları 1 gün, tekrarında ise 3 gün forumdan uzaklaştıracağız. Bu hususta report kullanarak bize yardımcı olmanızı bekliyoruz.

--------------------

Merhaba arkadaşlar :

Bugün saat 20 den buyana adsensi kapanan oldumu arkadaşlar ? ik defa başıma geldi Allah düşmanıma göstermesin evlat acısı gibi koydu...

Birde daha önce karşılaşan arkadaşlara bi soru ....içind kesinleşen parayı ödermi ? hiç denk geldinizmi, ???

Cevap: Adsensesi Kapanan varmı Şuan İtibariyle !!!

Kapandıysa kesinleşen kazancı ödemiyor hocam bundan eminim. Ama Adsanseyi kolay kolay kapatmıyorlar ne yaptınız insan merak ediyor

Kesinleşen parayı ödüyorlar mış biryerde okumuştum .

Merhaba arkadaşlar :

Bugün saat 20 den buyana adsensi kapanan oldumu arkadaşlar ? ik defa başıma geldi Allah düşmanıma göstermesin evlat acısı gibi koydu...

Birde daha önce karşılaşan arkadaşlara bi soru ....içind kesinleşen parayı ödermi ? hiç denk geldinizmi, ???

çok geçmiş olsun beyto hocam!!!!
1 kerede benim başıma gelmişti-forumda adsensesi banlanan coşgunum parasını alamadığını söylemişti :(

Beyto geçmiş olsun üzüldüm valla ödeme alsaydın bari sora kapansaydı çok zor bir durum , şahsen bende şuan için sıkıntı yok.

beterin beteri var elinde kalanların kıymetini bil :)

Geçmiş olsun hocam, geçenlerde Teliften dolayı bir kişinin Adsensesi banlanmıştı.
5600$ kesinleşen kazancıydı yanlış hatırlamıyorsam.
Ödenmediğini yazmıştı.
%95 ödenmez.

Tekrar Geçmiş olsun.

Adsenseniz kapandıysa kesinlikle ödemiyorlar.

Merhaba arkadaşlar :

dostum geçmiş olsun. :( gerçekten zor bi durum... Ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim %90 Para kesinleştiyse hesabına aktarılır.
Eğer kesinleşmeden önce kapansaydı bu kadar iyi niyetli konuşamayacaktım .

Geçmiş olsun hocam, geçenlerde Teliften dolayı bir kişinin Adsensesi banlanmıştı.
5600$ kesinleşen kazancıydı yanlış hatırlamıyorsam.
Ödenmediğini yazmıştı.
%95 ödenmez.

Tekrar Geçmiş olsun.

Teliften adsense kapanmasınıda ilk defa duydum:eek:
gerçi benimkide spamden kapanmıştı:(

gecmıs olsun kapanma nedenı olarak ne mail geldi acaba?

Büyük geçmiş olsun hocam

Ödeme alanlar var ama ödeme kriterini neye göre belirliyor orası muamma.para kazanmayı devre dışı bırakıp adsenseyi banladıkları durum dışında ödemenin gerçekleşme ihtimali var.

geçmiş olsun beyto hocam inşallah paranızı alırsınız

Öncelikle geçmiş olsun, Mmerak ettiğim bir adsense geçersiz tıklama dışında neden kapansınki, benim bir keresinde geçersiz tıklamadan gitmişti, telif yersin kanalın gider eşleşen verir para kazanması gider adsense neden gitsinki ?

yanlış hatırlamıyorsam 1 ay kadar öncede adsenselerim gitti diye konu acmıştın yani ilk defa başına gelen bişey degil:)

kurallara aykırı [%90 sahte tık] yapılmadıgı sürece adsense kapatıldıgını pek duymadım.:)

parayı alamazsın . istersen supporta sor verilmeyecegini söylerler sana:)

daha önce supportta böyle bir konu okumuştum. anca ödemeler işleme gectikten sonra banlanırsa alabilirdin:) yani aradaki 4-5 saatlik zaman diliminde banlanırsan alırsın yoksa o para gider.

Öncelikle geçmiş olsun.Bir konu da okuduğuma göre para kesinleştikten sonra kapandıysa eğer paranın yatma ihtimali var.Eğer 12 ekimden önce kapandıysa yok.Ya da Ben öyle biliyorum

inşallah paranızı alırsınız, kapatılmasının sebebi sizce ne olabilir veya mail geldimi kapatılma sebebi olarak?

Merhaba arkadaşlar :

4-5 kere ban yedim ödemiyorlar üstüne yatıyorlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri