Adsensesi banlanmış arkadaşlara soru

HellRider

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar eylül aylaındaydı sanırım toplu olarak birçok kişinin adsense i banlanmıştı. Tabi benim hesap da banlandı. Eskiden bu banlanan hesabıma bağlı bi kanalım vardı partnere bağlamıştım. Ancak partner den ayrılınca direk bu kanalın para kazanması gitti (adsnese durumundan dolayı yazıyor)

1)Peki daha eski tarihte banlanmıış arkadaşlara soruyorum adsense durumu sebebiyle para kazabması kapnmış kanlların para kazanma özelliği 6 ay sonra geri geliyormu? Ayrıntılara tıkladığımda hesabınız normalse 6 ay sonra para akazanması tekrar açılabilir diyor.

2)Ve ben bu banlanan adsense hesabımı gmaili dahil komple sildim eskiden bu adsense hesabıma bağlı bi kanalım vardı ve şu an partner bu partnerden ayrılmak isitiyorum ama ayrıldığım anda adsense durumu yüzünden para kazanması kapatılrımı? Sonuçta aylar once ben bu adsenseyi sildim?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Hala cevap alamadım gececilerden belki bilen çıkar :)

Partnerden kendi isteğinlemi ayrıldın hocam? Bu durumu yaşayan arkadaşlar vardı forumda keşke biraz araştırsaydınız :(

Partnerden kendi isteğinlemi ayrıldın hocam? Bu durumu yaşayan arkadaşlar vardı forumda keşke biraz araştırsaydınız :(

Partner aweydi kendim çıkmak istedim bi tülü çıkarmadılar en son baya bi küfürlü mail attım hergün, kanalı çıkarmışlar :D

Bugün bi kanalım sahte izlenim olmamasına rağmen bi s.... yüzünden bolum 4 h ihlalinden kapandı kanal önceden adsensedeydi bunun adsenseye bi zararı olur mu?

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri