Adsensesi Spama Düşen Var mı?

• Kullanıcı Katip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Katip

Kayıtlı Üye
arkadaşlar saat 23:00 civarında ve az önce olmak üzere 2 tane adsense spama düştü birinde kanallar gitti, diğerini görür görmez kanalları taşıdım. sizde var mı problem?

problem yok şükür bu yıl adsense spama düşmedi hiç.

çok şükür bendede bir problem yok

bende de problem yok ama en baba kanalım kapandı biraz önce dediğim 23 & 00 gibi

Son düzenleme:
Ayin 12 sinde 5 haneli den 3 haneli kesinlesti kanallarim kapandi adsens spama dustu 1 aydirda kanal baglamiyordum.

Nerden anlıyoruz ?

---------- Spam Engelliyici 08:47 ---------- Önceki Mesaj 08:40 ----------

@Katip

Nerden anlıyoruz ?

---------- Spam Engelliyici 08:47 ---------- Önceki Mesaj 08:40 ----------

[/COLOR [MENTION=15171]Katip[/MENTION]

Kanal takipten kanallarına bak kapanma var mı ayrıca adsense ana youtube hesabını kontrol et sorun var mı yok mu diye. Zaten sorun varsa ana yt hesabı ya kapanmıştır ya da para kazanması gitmiştir.
[MENTION=15171]Katip[/MENTION] bende de 4 hesap aynı durumda bakalım ödemeleri alabilecekmiyiz :(

Takip kullanmıyorum kapanan yoktur büyük ihtimal ana hesaptada video yok niye para kazanma gitsin ki

Takip kullanmıyorum kapanan yoktur büyük ihtimal ana hesaptada video yok niye para kazanma gitsin ki

Hocam adsenseye bağlı kanallarda kapanma telif ya da herhangi bir sorunda bazen adsense yt kanalına yansıyor ve ya kapanma oluyor ya da spama düşüyor. Adsense yt hesabında video olsun olmasın bişey değişmiyor. Nihayetinde bağladığın kanallarla bir bütün oluyor.

Hocam adsenseye bağlı kanallarda kapanma telif ya da herhangi bir sorunda bazen adsense yt kanalına yansıyor ve ya kapanma oluyor ya da spama düşüyor. Adsense yt hesabında video olsun olmasın bişey değişmiyor. Nihayetinde bağladığın kanallarla bir bütün oluyor.
anladım sanırım sorun yok bilgi için teşekkürler

bende de bi sıkıntı yok çok sükür

Son düzenleme:
Spama düşen adsenselerinizde şimdiye kadar toplamda kaç kanal bağladınız? Son durum hariç, yani en son 2 kanal bağlıydı v.s demeyin. Şimdiye kadar sildiğiniz, kapanan, telif gelipte, topluluk gelipte sildiğiniz v.s

ben bunu bilir bunu söylerim kanalınız tuttumu yan adsensenize bağlamayın adsenseye başvurun bekleyin abi 2-3 ay geç olsun güç olmasın

Benim de dün spama düştü 2 kanal vardı kapanmışlar. Bende yönetici mailini değiştirdim. Biraz önce kontrol ettim yeni hesabın yt kanalı kapanmış. Bu demek oluyor ki tekrar dan spama düşmüş..

Benim de dün spama düştü 2 kanal vardı kapanmışlar. Bende yönetici mailini değiştirdim. Biraz önce kontrol ettim yeni hesabın yt kanalı kapanmış. Bu demek oluyor ki tekrar dan spama düşmüş..

Adsenseye başvurduğunuz youtube kanalı kapanırsa spama düşmüştür adsenseniz. Yönetici değiştirerek spamdan çıkamaz yeni eklediğiniz mailinde youtube kanalıda kapanır.
Umarım ödemenizi alırsınız son zamanlarda spama düşsede ödeme alanlar çok oldu forumda.

spama dusmenin en onemli sebebi adsensedeki farkli kanallardada olsa ayni icerige aldiginiz telif ve topluluklarla alakalidir digeri ayni zincirde acilan gmaillerin kapanma ve yedigi teliflerle cunki digerlerinide etkiler yani onerecegim bir adsenseya farkli adreslerden acilan gmailleri baglayin ve her kanala mumkun oldugunca farkli icerikler atin ben oyle yaptim olumlu sonuc gorusum bu yonde

Son düzenleme:
Benimde bir adsensem 4 gün önce falan spama düştü. İçinde hatrı sayılır bir miktar kesinleşti umarım alırız ödemeleri. Son 4-5 aydır spama düşen adsenseler sorunsuz ödeme aldıllar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri