adsenseye bağlı 1 kanal harıç hepsi kapandı

bycanaslann

Kayıtlı Üye
merbaha arkadaşlar dun gece 12 den sonra adsenseye bakyorum izlenme 0 reklam tıkı 0 saat oldu 1.30 izlenme ve reklam tıkı hala 0 hemde 2 adsensede de bu gun bı baktım 1 tane kanal harıç 2 adsense deki tum kanallar kapanmış 7 tamda yıne işler yolunda demmiştim ne zaman işler yolunda gitse boyle oluyor sizce neden olabılır :confused:

bence hatayı işler tamda yoluna girdi deyip zırt pırt adsense ye girdiysen yapmış olabilirsin. Adsense bağlı kanallar uçtuysa ip'in kirlenmiştir büyük ihtimal.

etiket kullanma kardeşim sana tek önerim bu

bence hatayı işler tamda yoluna girdi deyip zırt pırt adsense ye girdiysen yapmış olabilirsin. Adsense bağlı kanallar uçtuysa ip'in kirlenmiştir büyük ihtimal.

Aslında her gun bakarım adsensee saatte 1 ama toplamda 2 tane kanal kaldı şuan biri ana kanal bi tanede altkanalsiz normal kanal kaldi iste

O iki kanalı sağ bırakarak bir şeyler anlatmaya çalışıyor gibi yt. Korku filmlerini aratmıyor yt nin şu tavırları.

[MENTION=25072]sorunumvar[/MENTION] Adsense'e girip çıkmakla ne alakası var kanalların kapanmasının.Bu dediğinde ufak bir doğruluk payı olsa benim kanalların hepsinin çoktan kapatılması gerekirdi.7/24 açık adsense kafama estikce yenile yapıp bakıyorum.

[MENTION=25072]sorunumvar[/MENTION] Adsense'e girip çıkmakla ne alakası var kanalların kapanmasının.Bu dediğinde ufak bir doğruluk payı olsa benim kanalların hepsinin çoktan kapatılması gerekirdi.7/24 açık adsense kafama estikce yenile yapıp bakıyorum.

bende çok bakardm adsenseye ama şuyan ciddi derecede kanlalrm kapanıyor artık toplu değl tek tek kapatıyor

belliki cesitli sebeplerden ! kanal kapanmış . zincirleme ayni ip den veya mac'den girilen diger kanallardan birkacida gitmis. IP veya cerezden yakalayamadigi kanallarsa ayakta.

belliki cesitli sebeplerden ! kanal kapanmış . zincirleme ayni ip den veya mac'den girilen diger kanallardan birkacida gitmis. IP veya cerezden yakalayamadigi kanallarsa ayakta.

bu gun farklı ıpler ve çerezleri temizleyerek açtığm hatta video yukledikten sonra hiç girmdğim 2 kanalım kapanmış hocam ben topluluktan kapandıoğnı dusunuyorum ama tek bi topluluk gelince nasıl hepsni kapatıyor anlamdm

kanal açışında sorun vardır . satın alıyorsan aldıgın yeri değiştir.kendin açıyorsan satın alıp dene.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri