Adsenseye bağlı kanal satılır

• Kullanıcı YunusA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kanal Alış – Satış

YunusA

Kayıtlı Üye
Kanal Adi : (Sadece alıcıya)
Kanal Kategorisi : (Dizi tarzı kısa videolar)
Kanal Dili : (Thai)
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : (26 Ara 2016 12:12)
Abone Sayisi : (116)
izlenim Sayisi : ( 49.523 görüntüleme)
Kanalinizda UYARI Varmi : (yok.)
Kanalinizin Gunluk Kazanci : (Yok ads baglı reklamları açmadım)
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi :
Kanal Satis Fiyatiniz : (130 TLr.)
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : (Kanal eski)
bir kanaldır para kazanması 5-6 gün önce açılmıtışr bu izlenmeye aylık zaten 2-3 katını alabilrsiniz ama fazlası olmaya bilir diye düşünüyorum açıkcası.

Son 48 saat

Arkadaşlar bu tarz kanallar mevcuttur almak isteyenler skypeten görüşebilir okul işlerim oldugumdan vaktim yok normalde vaktim olsa asla satmam kendim baglarm geliri alırdım her türlü yoruma açıgım sattıgım kanallarn para kazanması önceden açılmıştır
Bu kanalda özellikle kısa videolar v.s olunca kapanma riski bi nebze daha az

İletşim skype : yunusss.akyol

Kanal Adi : (Sadece alıcıya)
Kanal Kategorisi : (Dizi tarzı kısa videolar)
Kanal Dili : (Thai)
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : (26 Ara 2016 12:12)
Abone Sayisi : (116)
izlenim Sayisi : ( 49.523 görüntüleme)
Kanalinizda UYARI Varmi : (yok.)
Kanalinizin Gunluk Kazanci : (Yok ads baglı reklamları açmadım)
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi :
Kanal Satis Fiyatiniz : (130 TLr.)
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : (Kanal eski)
bir kanaldır para kazanması 5-6 gün önce açılmıtışr bu izlenmeye aylık zaten 2-3 katını alabilrsiniz ama fazlası olmaya bilir diye düşünüyorum açıkcası.

Son 48 saat

Arkadaşlar bu tarz kanallar mevcuttur almak isteyenler skypeten görüşebilir okul işlerim oldugumdan vaktim yok normalde vaktim olsa asla satmam kendim baglarm geliri alırdım her türlü yoruma açıgım sattıgım kanallarn para kazanması önceden açılmıştır
Bu kanalda özellikle kısa videolar v.s olunca kapanma riski bi nebze daha az

İletşim skype : yunusss.akyol
Gunluk ızlenımı benmı goremedım acaba.

Dürüst konuşalım kanal güzel olabilir ama aylık 25 k ortalama izlenim bile alsa kanal ortalama 70 80 tl getirir ortalama izlenim 2 dk çünkü fiyatı düşürmeniz gerekir alıcı çıkması adına

Dürüst konuşalım kanal güzel olabilir ama aylık 25 k ortalama izlenim bile alsa kanal ortalama 70 80 tl getirir ortalama izlenim 2 dk çünkü fiyatı düşürmeniz gerekir alıcı çıkması adına

Hocam kanalda 2 dk üzeri videoda var 2 dk olan videolarda var dürüst konuşmaktan ziyade uzun süre kullanabilr yine 2-3 katını alır dedigim gibi :)
Degerli yorumunuz için teşekkür ederim:)

Bu konuyla alakalı görüşlerimi yazmak istiyorum. Tai dili yani tayca ingilizce ye göre rekabeti çok yüksek olmayan bir dil videolar kısa videolar ise o zaman o dil ile ilgili 10 dk üzeri dizi bölümleri yüklenebilir bu şekilde kazancın daha çok artma durumu olabilir. Hayırlı satışlar.

Bu konuyla alakalı görüşlerimi yazmak istiyorum. Tai dili yani tayca ingilizce ye göre rekabeti çok yüksek olmayan bir dil videolar kısa videolar ise o zaman o dil ile ilgili 10 dk üzeri dizi bölümleri yüklenebilir bu şekilde kazancın daha çok artma durumu olabilir. Hayırlı satışlar.

teşekkür ederim hayırlı günler:rolleyes:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri