Adsenseye Bağlı Kanalları Nasıl Öğrenebilirim-Bir De Adsensedeki Kazançla Yt deki kazanç birbirini tutmuyor.

serricatil1

Kayıtlı Üye
Abiler Adsensede ki kazançlarla yt deki kazançlar birbirini tutmuyor, mesela adsense ayın 17sinde 17 Tl ise , youtube de tahmini kazançlarda aynı gün için 6 Dolar Veriyor, Bi Kaç Abim Adsenseye bağlı kanalların çok olmasındandır dedi , e ozaman adsense ye bağlı kaç kanal var nerden öğrenecez ? saygılar sevgiler :)

ha birde :D adam bana ihtar attı kanalı feshedildi karşı bildirimde bulunsam neler olur ?

Cevap: Adsenseye Bağlı Kanalları Nasıl Öğrenebilirim-Bir De Adsensedeki Kazançla Yt deki kazanç birbirini tutm

Abiler Adsensede ki kazançlarla yt deki kazançlar birbirini tutmuyor, mesela adsense ayın 17sinde 17 Tl ise , youtube de tahmini kazançlarda aynı gün için 6 Dolar Veriyor, Bi Kaç Abim Adsenseye bağlı kanalların çok olmasındandır dedi , e ozaman adsense ye bağlı kaç kanal var nerden öğrenecez ? saygılar sevgiler :)

ha birde :D adam bana ihtar attı kanalı feshedildi karşı bildirimde bulunsam neler olur ?

Asıl kazançlar yt'de olandır. Adsensedeki asıl kazanç değildir.

Adsensene hangi kanalların bağlı olduğunu bulamazsın.

Telifi atan kişi video sahibi ise bir işe yaramaz geri bildirim yapman.

Cevap: Adsenseye Bağlı Kanalları Nasıl Öğrenebilirim-Bir De Adsensedeki Kazançla Yt deki kazanç birbirini tutm

Adsense ye bağlı olan kanallarını öğrenmek için adsense ana sayfasındaki sol kategoride yer alan hesap ayarlarına tıkla ve açılan sayfada aşağıya in, erişim ve yetkilendirme var. O bölümde işte bağlı kanalların mail adresleri çıkıyor. Oradan öğrenebilirsin.

Adsense ye bağlı olan kanallarını öğrenmek için adsense ana sayfasındaki sol kategoride yer alan hesap ayarlarına tıkla ve açılan sayfada aşağıya in, erişim ve yetkilendirme var. O bölümde işte bağlı kanalların mail adresleri çıkıyor. Oradan öğrenebilirsin.

Bende çıkmadı ;)

bende çıktı..

BsCmCYP.jpg

Onları tespit edemiyorsun diye biliyorum canısı

Asıl kazançlar yt'de olandır. Adsensedeki asıl kazanç değildir.

Adsensene hangi kanalların bağlı olduğunu bulamazsın.

Telifi atan kişi video sahibi ise bir işe yaramaz geri bildirim yapman.

Abicim Peki Bu Para Neden Az Geliyo Kanala nedeni ne ??

Kanala az geldiği falan yok.Keşke bağladığınız hesapları not etseydiniz.Böylelikle kaç tane kanalınız bağlı olduğunu bilebilirdiniz.

Ayrıca 17 TL kazandığınız gün, birkanalınızın analytics den 6$ kazandım demişsiniz. 6$ yaklaşık 12 TL yapar, geri kalan 5 TL yi diğer kanallarınızdan kazanmışsınız demektir.

Aslolan YT analizdeki kazançlardır. Adsense yansıyan kazançları brüt olarak düşünün. Eskiden net kazançlar da yansırken sonradan bu şekilde düzenlemeye gidildi. Adsensedeki kazanç brüt, YT analizdeki ise net halidir.

Aslolan YT analizdeki kazançlardır. Adsense yansıyan kazançları brüt olarak düşünün. Eskiden net kazançlar da yansırken sonradan bu şekilde düzenlemeye gidildi. Adsensedeki kazanç brüt, YT analizdeki ise net halidir.

Yanlış bilgi verme.
Adsensede'ki KESİn kazançlardır, YT'deki Geriden geliyor 3-4 gün.
Adsende'deki kazançlardan KESİNTİ sonrası kalan kazançta Bankaya yatan miktardır.

Yanlış bilgi verme.
Adsensede'ki KESİn kazançlardır, YT'deki Geriden geliyor 3-4 gün.
Adsende'deki kazançlardan KESİNTİ sonrası kalan kazançta Bankaya yatan miktardır.

Yanlış bilgi verdiğim falan yok. Sen ne kadar bu işin içerisindeysen ben de o kadar işin içerisindeyim. Ayrıca "yanlış bilgi verme" demeden önce de kendi bilgilerini sorgula. Arkadaş YT'nin geriden gelip gelmemesiyle ilgili bir şey sormuyor.

Dikkat edersen arkadaş söyle diyor: "Mesela adsense ayın 17sinde 17 Tl ise , youtube de tahmini kazançlarda aynı gün için 6 Dolar Veriyor"

Bence sen arkadaşın mesajını bir daha oku. Sana bir soru: Adsensede arkadaşın dediği gibi ayın 17'sinde yansıyan 17 TL'lik miktar sana göre kesin mi oluyor? Ayrıca dikkat et sen de benim dediğimi söylemişsin hem de büyük harflerle yazarak. "Adsende'deki kazançlardan KESİNTİ sonrası..." Ben de zaten adsense yansıyanlar net değil diyorum. Kesinleşen kazançlardan bahsettiğim falan da yok.

Yanlış bilgi verdiğim falan yok. Sen ne kadar bu işin içerisindeysen ben de o kadar işin içerisindeyim. Ayrıca "yanlış bilgi verme" demeden önce de kendi bilgilerini sorgula. Arkadaş YT'nin geriden gelip gelmemesiyle ilgili bir şey sormuyor.

Bence sen arkadaşın mesajını bir daha oku. Sana bir soru: Adsensede arkadaşın dediği gibi ayın 17'sinde yansıyan 17 TL'lik miktar sana göre kesin mi oluyor?

Bak orda kırmızıyla işaretlediğim yazıda sana ait.
Aslolan Yt kazancı olduğunu burdaki herkes biliyor ama YT kazançları Geriden geliyor dedim bende zaten.
Sen YT'deki değerlerin anlık olduğunu sanıyorsun vede yanılıyorsun.
Anlık olan ADSENSE değerleridir dedim zaten.
Ben yanlış bilgi vermiyorum.

Adsensedeki toplam kazançlardan Hesap kesinleştiği zaman belli bir miktar kesinti oluyor ( geçersiz tıklar - vergi vs. . . adı altında ) Kesinleşen kazançta Bankaya Yatan miktardır Dedim.
Bunun neresi yanlış?

Bak orda kırmızıyla işaretlediğim yazıda sana ait.
Aslolan Yt kazancı olduğunu burdaki herkes biliyor ama YT kazançları Geriden geliyor dedim bende zaten.
Sen YT'deki değerlerin anlık olduğunu sanıyorsun vede yanılıyorsun.
Anlık olan ADSENSE değerleridir dedim zaten.
Ben yanlış bilgi vermiyorum.

Adsensedeki toplam kazançlardan Hesap kesinleştiği zaman belli bir miktar kesinti oluyor ( geçersiz tıklar - vergi vs. . . adı altında ) Kesinleşen kazançta Bankaya Yatan miktardır Dedim.
Bunun neresi yanlış?

Kardeş bak ikimiz de aynı şeyleri söylüyoruz.

1- Arkadaş YT kazançlarının aslolan olduğunu bilmiyor ki adsense yansıyanın fazla yt'ye yansıyanın az olduğunu ve bunun nedenini soruyor.

2- Ayrıca benim YT analizdeki kazançların anlık olduğunu sandığımı nereden çıkardın?

3-Senin yanlışın, benim verdiğim bilginin yanlışlığını iddia etmen.

4- Adsensedeki kazançların her ayın 10-15 i arası kesinleştiğini ve o kesinleşen miktarın ödendiğini de biliyorum. Adsense yansıyan günlük kazancın anlık olduğunu ve brüt olduğunu da biliyorum.

5- Ayrıca sen "Adsensede'ki KESİn kazançlardır" demişsin. Aslında adsensedeki kazançlar kesinleşene kadar kesin değildir. Kesinleşince KESİN kazanç olur. Kesinleşmeyene kadar brüt kazançtır, demen gerekmiyor mu? Dolayısıya koyu yazdığın yer yanlış bilgi olmuyor mu?

Neyse toplamda aynı şeyleri söylüyoruz. Keşke sen arkadaşın ve benim yazdıklarımı bir daha okusaydın da öyle yazsaydın.

5- Ayrıca sen "Adsensede'ki KESİn kazançlardır" demişsin. Aslında adsensedeki kazançlar kesinleşene kadar kesin değildir. Kesinleşince KESİN kazanç olur. Kesinleşmeyene kadar brüt kazançtır, demen gerekmiyor mu? Dolayısıya koyu yazdığın yer yanlış bilgi olmuyor mu?

Yanlış değilki.
Adsensedeki Kesin Kazanç, Kesinleşen kazanç değil.
Kesinleşen kazançta, Kesinleşen kazanç
Kesin kazanç ile Kesinleşen Kazanç arasındaki Yazım farkı ve anlam farkınıda göz ardı ediyorsun.

Neyse sonuçta ikimizde aynı şeyleri söylemeye çalışıyormuşuz.
Ama çok dolaylı oluyor.

Yanlış değilki.
Adsensedeki Kesin Kazanç, Kesinleşen kazanç değil.
Kesinleşen kazançta, Kesinleşen kazanç
Kesin kazanç ile Kesinleşen Kazanç arasındaki Yazım farkı ve anlam farkınıda göz ardı ediyorsun.

Neyse sonuçta ikimizde aynı şeyleri söylemeye çalışıyormuşuz.
Ama çok dolaylı oluyor.

:) Problem şu ki ben arkadaşın sorusuna onun sorduğu verdiğim cevaba senin "yanlış bilgi verme" demen. Ki verdiğim bilgi doğruydu.

Çok da uzatmama adına bilgileri netleştireyim:

Her gün adsense yansıyan kazanç anlıktır. Ancak kesin değildir. Her ayın 10-15'i arasında YT kazançları kesinleşir. Adsense de yazan günlük kazançlar ancak bu kesinleşmeyle KESİN hale gelir ve bize o ödenir.

YT analizdeki kazanç bölümü, anlık değildir ve 2-3 gün geriden gelir. Ancak geriden gelse de oraya yansıyan kazanç, elimize geçecek olan kazançtır yani kesindir.

Ben adsense bir kanal bağlamışım. Ay sonu YT analize bakınca oraya yansıyan tahmini kazançların hemen hemen aynısı adsensede kesinleşir. En azından benim kanallarımda durum budur.

:) Problem şu ki ben arkadaşın sorusuna onun sorduğu verdiğim cevaba senin "yanlış bilgi verme" demen. Ki verdiğim bilgi doğruydu.

Çok da uzatmama adına bilgileri netleştireyim:

Her gün adsense yansıyan kazanç anlıktır. Ancak kesin değildir. Her ayın 10-15'i arasında YT kazançları kesinleşir. Adsense de yazan günlük kazançlar ancak bu kesinleşmeyle KESİN hale gelir ve bize o ödenir.

YT analizdeki kazanç bölümü, anlık değildir ve 2-3 gün geriden gelir. Ancak geriden gelse de oraya yansıyan kazanç, elimize geçecek olan kazançtır yani kesindir.

Ben adsense bir kanal bağlamışım. Ay sonu YT analize bakınca oraya yansıyan tahmini kazançların hemen hemen aynısı adsensede kesinleşir. En azından benim kanallarımda durum budur.

İşte sorunda burda, para kazanması kapatılan kanal olur %50 bile kestiği olur.
Yani YT'de para görünüyor diye o parayı alacaksın diyede bir kaide yok.
:D

İşte sorunda burda, para kazanması kapatılan kanal olur %50 bile kestiği olur.
Yani YT'de para görünüyor diye o parayı alacaksın diyede bir kaide yok.
:D
Ya ama sen şartlı ifadeleri söylemeye başladın :-) ona bakarsan adsense banlanır hiçbir şey alamazsın. Neyse aynı noktadayiz. Ama en azından yanlis bilgi verdiğim ifadesini kaldırırsan sevinirim çünkü bu sekilde konu yanlis anlaşılıyor. Sanki arkadaşı yanlis yönlendirmisim gibi. Kolay gelsin.

Kanala az geldiği falan yok.Keşke bağladığınız hesapları not etseydiniz.Böylelikle kaç tane kanalınız bağlı olduğunu bilebilirdiniz.

Ayrıca 17 TL kazandığınız gün, birkanalınızın analytics den 6$ kazandım demişsiniz. 6$ yaklaşık 12 TL yapar, geri kalan 5 TL yi diğer kanallarınızdan kazanmışsınız demektir.

Haci obi Ben kesinlikle ve kesinlikle eminim ki bir kanlım var bir adsense hesabım var :)) sorun orda :)) yoksa başka bi kanala bağlasam kesinlikle bilirdim abicim .

---------- Mesaj saat 17:59:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:54:01 civarında gönderildi. ----------

Ya ama sen şartlı ifadeleri söylemeye başladın :-) ona bakarsan adsense banlanır hiçbir şey alamazsın. Neyse aynı noktadayiz. Ama en azından yanlis bilgi verdiğim ifadesini kaldırırsan sevinirim çünkü bu sekilde konu yanlis anlaşılıyor. Sanki arkadaşı yanlis yönlendirmisim gibi. Kolay gelsin.

Nasıl Ettiniz yav abiler :))))

bende biliyorum Adsense ye yazılanların anlık olmadığını adsensenin kesinti yaptığını , sorunum şu ki , adsense' hesabıma tek kanal bağlı ve bundan kesinlikle eminim , kesintinin nedenini bilmiyorum ama :/ hadi 1 2 tl kesinti olurda 5 dolar felan çok oluyo :)

yanii olay şu abiler..

bir kanala bağlı adsense'm var , başka kanal bağlı değil eminim , çok kesinti oluyor..

TEşekkür ederim :)) kavga etmeyin kardeşiz şurda :))

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri