Adsenseye Bağlı Kanalları Yönlendirme Yapma

• Kullanıcı EaglePaw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

EaglePaw

Kayıtlı Üye
Sormak istediğim şu arkadaşlar . Mesela 4 kanalım var aynı içerikte 1 i iyi izlenim alıyor ama diğer 3 kanal az izleniyor mesela . PlayList yada kartlar ile 4 kanal arasında döngü yapsam kanal kapanır mı ? Her kanalda diğer kanalları paylaşmak sıkıntı yaratır mı ? Adsenseye bağlıysa bir ara kapanır diye duyum aldım denemeden önce size sormak istedim kanal kapanırsa üzülürüm gerçekten :)

Son düzenleme:
hocam sorun olmaz büyük ihtimalle daha önceden kendim yaptım kendi tecrübeme göre söylüyorum.Ayrıca gecen adsenseye 26 kanal taşıdım bugune kadar hiç yapmadığım birşey her kanala tek ıp den girdim ... kesinleşme zamanı tek ıp den belki 10-15 adsenseye girer bakarım hiç biri kapanmadı hocam ben bunları yaparak kanal kapattıramadım senin dediğin bunların yanında cok masum :D eskiden yaptığım birşeyi anlatayım sana spam yaptığım kanallara benim özgün kanalımın videoları koyardım video onüne balon gibi birşey vardı onu koyardım 2 tanesi videoyu kaplıcak şekilde yani bir videoda 2 özgün videomun linkini verirdim kapaması için ya ek açıklamarı kapıyacak yada link balonlarının çarpısına tıklıyacak analatik kısmına bakınca çalıştığım ülkenin izlenimleride hatrı sayılır derecedeydim kanal kapandımı :D EVET ama adsense vurgununda adsensem kapandı diye kanallarım kapanmıştı 6 kanal birden vardı sanırım hepsi kapanmıştı bu arada cok fazla adsense kapattırmışlığım yoktur 2-3 tane kapandı kapanmasının sebebii yaptığım bir hatadan :D azda olsa kafanda fikir oluşmuştur heralde ....

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri