Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Teşekkürler abihayırlı satışlar kardeşim
hayır 1 tane attım sadeceKanaldan video filan sildiniz mi.
şuanana kadar kazandıgı para bana gelicek hocam eger kanalı alırsanız adsensenize geçirirseniz geçirdiginiz andan itibaren kazançlar sizin olucaktır.şimdi bu kanalı benim adsense e bağlarsak bu geçen ayın parasını sen alicaksın dimi?
şuanana kadar kazandıgı para bana gelicek hocam eger kanalı alırsanız adsensenize geçirirseniz geçirdiginiz andan itibaren kazançlar sizin olucaktır.
Valla hocam bazıları riskli diyor bazıları demiyor ben risk olmasın diye bazen 2 adsensedede kanallar tutarsa diger adsenseye geçiriyordum birşey olmadı şu ana kadar ve tabiki kanalın linkini alıcıya verileçektir.Benim aklima takilan su adsense bagli kanalim var. Bu kanali alsam sizin adsense kaldirip kendi adsense baglamanin bir sakincasi yok mu?
Google gozunde bu normal bir durum mu?
Kanalida pm lutfen
Teşekkürler abiHayırlı satışlar kardeşim..
Skype den atıyorum abi paraya ihtiyaçim oldugundan satıyorum abi 3-4 kanal daha satıcagımHocam kategori türü nedir ona göre alabilirim. Birde fiyat niye bu kadar düşük![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.