Adsense'ye Bağlı Tüm Kanallarım Kapandı Ödeme Gelirmi?

• Kullanıcı RoLLeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

RoLLeN

Kayıtlı Üye
Adsense'ye Bağlı Tüm Kanallarım Kapandı Ödeme Gelirmi? YARDIM

Arkadaşlar Adsenseye 3 Tane Kanalım Bağlıydı Fakat Kapandı Bugun 184$ Ödeme Bekliyor Pin 12 Ağustosda Yola Çıktı Kartı Onaylattım Adsense Yerinde Sağlam Duruyor Fakat Kanallarım Gitti Kazançım Sorunsuz Bir Şekilde Ödenirmi ?

Not: Tekrar Kanal Açayımmı ? Yoksa Kazanç Ödene Kadar Kanal Açmayıp Beklemekdemi Kalayım Adsense'nin Banlanmasından Korkuyorum 184$ az bir para değil sonuçta
rjvc7.png

rk7bf.png

kazanç ödenir . kapanan kanalların parası ödeniyor .

para kazanma devre dışı kalmamışsa kazançlar ödenir.

rjvc7.png

böyle para kazanmanın devre dışı kaldığına nerden bakıyoruz yani 3 tane kanalımda kapandı onlarda adsenseye bağlıydı ama adsense sağlam nolucak şimdi kazanç ödencekmi kafam çok karıştı

Kanallarım Kapandı Adsense sağlam tekrar kanal açıcam hocam botla yükledim +1k üzeri o yüzdenmi ban yedim acaba ?

---------- Mesaj saat 02:07:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:48:42 civarında gönderildi. ----------

kazanç kesinleştiyse problem yok

kazanç kesinleşti 3 tane kanalım gitti adsense banlanmadı ama sıkıntı olurmu

kesinleşmiş kazancını hertürlü alırsın.

para kazanma devre dışı kalmamışsa kazançlar ödenir.

doğru cvb burda....geçmiş olsun

edit : dostum bu adsensedeki kesinleşmiş kazanc buna hiç bişli olmaz ayrıca yt kanalalrındaki 1-15 ağustosdaki akzançların da eğer kanalalrın kapanmadan önce para kazanamsı kapanmadıysa onlarda ödenir...ok

doğru cvb burda....geçmiş olsun

edit : dostum bu adsensedeki kesinleşmiş kazanc buna hiç bişli olmaz ayrıca yt kanalalrındaki 1-15 ağustosdaki akzançların da eğer kanalalrın kapanmadan önce para kazanamsı kapanmadıysa onlarda ödenir...ok

evet bende zaten kesinleşmemiş kazançlardan bahsediyorum:)

Benim de toplam 45 kanalım vardı 40 tanesine girdim banlanmış :( Böyle saçma bir şey olamaz.

Sürekli aynı IP den giriyorum
Bot ile yükleme yapmadım
Her kanalda 1200 civarı video vardı
İllegal içerik yoktu
Normal telefon ile onaylama yaptıydım
Reklama veya videoyu izletme, tıklama, beğenme yaptırmadım

ama kapandı. Sebebi ne olabilir?

benim de toplam 45 kanalım vardı 40 tanesine girdim banlanmış :( böyle saçma bir şey olamaz.

Sürekli aynı ip den giriyorum
bot ile yükleme yapmadım
her kanalda 1200 civarı video vardı
illegal içerik yoktu
normal telefon ile onaylama yaptıydım
reklama veya videoyu izletme, tıklama, beğenme yaptırmadım

yakin zamandami oluyor bu olay ?
Yazik olmuiş be
nedeni youtube botlarinin hassas çaliştirilmasi..
Küçük bir açiğiniz yakalanmiştir

Benim de toplam 45 kanalım vardı 40 tanesine girdim banlanmış :( Böyle saçma bir şey olamaz.

Sürekli aynı IP den giriyorum
Bot ile yükleme yapmadım
Her kanalda 1200 civarı video vardı
İllegal içerik yoktu
Normal telefon ile onaylama yaptıydım
Reklama veya videoyu izletme, tıklama, beğenme yaptırmadım

aynı ip'ten olabilir vds'den açtığım 10 15 boş kanal gitti daha önceden vds den giriş yaptığım bir kaç kanalım daha kapandı ip adresimi değiştirmeleri için mesaj attım ip adresi değişti şuan bir sorun yok ileride olurmu bilmiyorum.

Bu arada geçmiş olsun.

Dünden beri ne oluyor böyle sürekli kanallar gidiyor galiba iyice zorlaştı bu iş

yakin zamandami oluyor bu olay ?
Yazik olmuiş be
nedeni youtube botlarinin hassas çaliştirilmasi..
Küçük bir açiğiniz yakalanmiştir
Bu sabah oldu. Kanallarımın çoğu 3 aylıktı ve ilk başladığım kanallardı.

aynı ip'ten olabilir vds'den açtığım 10 15 boş kanal gitti daha önceden vds den giriş yaptığım bir kaç kanalım daha kapandı ip adresimi değiştirmeleri için mesaj attım ip adresi değişti şuan bir sorun yok ileride olurmu bilmiyorum.

Bu arada geçmiş olsun.

Aynı IP den giriş yasak değil ki?

Bu sabah oldu. Kanallarımın çoğu 3 aylıktı ve ilk başladığım kanallardı.

Aynı IP den giriş yasak değil ki?

yasak değil ama ip spama girmiş olabilir. ip spama girmiş ise haliyle diğer kanallarında kapanma riski var benim normal bilgisayarımdan açtığım kanallar kapanınca bir iki hafta yükleme yapmadım ip değiştirdim geçmişi çerezleri sildim fakat vds den girdiğim kanallar kapanınca vds nin ip adresini değiştirmek zorunda kaldım. yani ip adresiniz spama girmiş olabilir.

Vds de yükleme yaptığım ip spama girmiş gece yükleme yapıyorum sabah baktığımda kanallarım spamdan kapanmış oluyordu. 1-2 gün yükleme yapmadım daha sonra farklı bir vds den yükleme yaptım şuan bir sorun yok. Eğer ip spama girmişse o vds den herhangi birşey yüklemeden ip adresini değiştirtin.

izlenme veya index sorunu yaşayan var mı?

yabi ip spama girmişse daha kanal açamazmıyız nolucak arkadaşımında 9 tane kanalı kapandı benımde 3 tane kapandı 1 m izlenme vardı off offf

---------- Mesaj saat 14:22:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:58:05 civarında gönderildi. ----------

kazanç ödenir . kapanan kanalların parası ödeniyor .

İnşAllah hocam Amin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri