Adsense'ye izlenimler yansimiyor (yardim)

• Kullanıcı slsrcn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

slsrcn

Kayıtlı Üye
Arkadaslar cogu kisiye oldugu gibi benimde butun kanallarimin para kazanmasi kapandi. Ustelik ekledigim her kanal iki gun sonra tekrar kapaniyor. Fakat 2 gun once actigim kanallarin henuz para kazanmasi kapanmadi. Fakat izlenimler adsenseye yansimiyor. Bunun sebebi sizce ne olabilir ?

Yeni açılan kanallar ortalama 48 saati buluyor yansıması...

Ama adsens te bu şekilde bir sorun yaşadı isen yani para kazanması kapatıldı ise tüm kanallarının ve ekledıgın her kanalın para kazanması hala daha kapatılıyor ise mutlaka yeni bir hesap al ve o şekilde devam et!

Eski adsens çöp oldu demiyorum sadece kızağa al biraz beklet, 2-3 ay kanal açma o adsense bir süre sonra düzeleceği kanısındayım...

Sadece YT artık o adsensi tanıyor, ve o adsense eklenen tüm kanalları daha detaylı inceliyor!

hemen yansımıyor adsenseye . 2-3 gün geçmesi lazım

Bu gune kadar kac hesap bagladiysam hemen islendi. Bu yuzden merak ettim acikcasi

---------- Mesaj saat 11:09:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:08:18 civarında gönderildi. ----------

Ama adsens te bu şekilde bir sorun yaşadı isen yani para kazanması kapatıldı ise tüm kanallarının ve ekledıgın her kanalın para kazanması hala daha kapatılıyor ise mutlaka yeni bir hesap al ve o şekilde devam et!

Eski adsens çöp oldu demiyorum sadece kızağa al biraz beklet, 2-3 ay kanal açma o adsense bir süre sonra düzeleceği kanısındayım...

Sadece YT artık o adsensi tanıyor, ve o adsense eklenen tüm kanalları daha detaylı inceliyor!

Anladim ilgin icin tesekkur ederim dedigini yapsam iyi olucak sanirim

Kismet artik hesabin pinide yeni gelmisti sevincimi bile yasayamadim

bende 22 ekimden bu yana bekliyorum yansımıyor

üniversitede çalışmıcaktım ne güzel şimdi garsonluk yapacak yer arıyorum of ulan youtube

bende halen herşey 0 sizde düzeldimi arkadaşlar tıklar yansıyormu artık 2 gündür hiçbir hareket yok.

ben yeni açılmış adsense yeni bir kanal ekledim 1 hafta oldu.hiç gösterim yok,sizde yeni adsense yeni kanal bağlayan odumu acaba arkadaşlar,sizde durumlar nasıl

Şu sıralar 48 saatten fazla hocam.20.10 Tarihinde açılan kanalım yansımaya yeni yeni başladı.23.10 Tarihinde açılan kanalım yansımıyor.

---------- Mesaj saat 02:27:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:26:16 civarında gönderildi. ----------

bende 22 ekimden bu yana bekliyorum yansımıyor

üniversitede çalışmıcaktım ne güzel şimdi garsonluk yapacak yer arıyorum of ulan youtube

Aynı durum bende de var hocam.Ocağa kadar oldu oldu bu iş.Olmadı Part-Time işin yolları taştan... :)

---------- Mesaj saat 02:27:56 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:27:21 civarında gönderildi. ----------

ben yeni açılmış adsense yeni bir kanal ekledim 1 hafta oldu.hiç gösterim yok,sizde yeni adsense yeni kanal bağlayan odumu acaba arkadaşlar,sizde durumlar nasıl

Aynen kardeşim yeni adsense yeni kanal hiç yansımıyor.Hatta kanalda reklam bile çıkmıyor :D ortalık fena karıştı bu eylül ayında Youtube bitirdi bizi bitirdiiii.:confused:

benimde yeni kanal ve yeni adsense 3 gün oldu hiç birsey yok herşey 0

Bugun kanalimi baglayali 6. Gun ve hala bi yansima yok

aynı sorundan ben de muzdaribim bu gün 7. gün ve bir video 70 k izlenim aldı adsense hiçbirini saymadı

arakdaşlar... kanallarınızın gmail adresine giriniz...
gmail adreslerine kanal kullanıcı adı ve şifrenle gir.. oada sana gonderılen mesaj olacak..
eğer o mesaj ise adsensene bağlı ne varsa kapanır 6 ay beklemen gerekır... google kanalların apra kazanmasını ıdentden yakalar adsensenı dondurur ve kanalların gmail hesabına mail atar. par akazanman dondurulmuş diye. %100 açacam demıyorum ama 6 ay sonraya bakın der... herkes kontrol etsın vide kanalının gmail adresini. normal mail kısmı nı yad asosyal iletişim kısmını hemen yenı adsense açsın.... saygılar.. genel temızlık işte :D geçmiş olsun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri