Adsenseye Yansımama Sorunu 2 Ekim

• Kullanıcı yavute
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

yavute

Kayıtlı Üye
2 Gündür yeni açtığım kanallar adsenseye yansımıyor kanalı acalı 2 gün oldu yansıma yok bu 3.üncü kanal kanallar acık 1 hafta öncesine kadar yansıyordu ay başı düşüşü olurda hiç yansımama sorunu yaşayan varmı benim gibi

Ben dün bağladım bugün yansımaya başladı

Ben dün bağladım bugün yansımaya başladı

Normalde seninki gibi oluyordu ama son zamanlarda tutukluk yapmaya başladı

---------- Spam Engelliyici 17:54 ---------- Önceki Mesaj 17:37 ----------

devammmmm

---------- Spam Engelliyici 18:15 ---------- Önceki Mesaj 17:54 ----------

Adsenseye tekrar bağladım kanalı içerik dilini ingilizce yapıyodum bu sefer isveç yaptım sorun çözüldü saymaya başladı.

Son düzenleme:
Ula genemi saymıyor adsenseler yoksa benim kanallarmı gitti bakmaya korkuyom :)

Tıklar yerlerde... Dünde son 5-6 saateki tıkları eklemedi.Bugünde to yerlerde...Hep sen mi güleceksin Acıkta biz gülelim adsense :(

bak anlamıyorum ya şu an adsensede fırtınalar kopuyor hala adsenseye girip bakmak neden girmeyin abi girmeyin banlamayacaksa bile zorla banlatıyonuz kendinizi

sence bu tarama ne kadar sürecek ?

bak anlamıyorum ya şu an adsensede fırtınalar kopuyor hala adsenseye girip bakmak neden girmeyin abi girmeyin banlamayacaksa bile zorla banlatıyonuz kendinizi

az sonra bitecek ve sayımlar sağlam kalan adsense hesaplarına 1 tane bile eksik olmadan iade edilecek

to %10lardayken suanda %2 ye kadar geriledi

03-10-2014 tarihinde sorun yaşayan var mı ? 2 k ya 30-40 lira alırdım normalde ama şuan 2.5k ya 8 lira almışım. Ve 1k iken de 8 liram vardı yani sadece görüntüleme sayısı artıyor. Aynı sorunu yaşayanlar var mı ? Lütfen birileri evet desin. Para kazanma gitmesini kaldıramam (

Yorumlara bakınca tek değilim gibi ama yine de heyecan bastı.

03-10-2014 tarihinde sorun yaşayan var mı ? 2 k ya 30-40 lira alırdım normalde ama şuan 2.5k ya 8 lira almışım. Ve 1k iken de 8 liram vardı yani sadece görüntüleme sayısı artıyor. Aynı sorunu yaşayanlar var mı ? Lütfen birileri evet desin. Para kazanma gitmesini kaldıramam (

Yorumlara bakınca tek değilim gibi ama yine de heyecan bastı.

birebir aynı durum var takma kafana inş düzelir bi kaç saate.temizlik var sanırım :S

Sayfa to 5'ten 0.40'a düştü. İzlenim artıyor tık gelmiyor son birkaç saattir.

bende de inanılmaz artış var %300 gibi

Arkadaşlar sayfa 1,63% inmiş temizlik var inş bize uğramaz :(((

Dünde son 6-7 saatteki tıkları saymadı ve daha sonra eklemedi şu an yine tıkları saymıyor yine eklemezse kan çıkartıcağım hep bir sıkıntı çıkartıyor

Dünde son 6-7 saatteki tıkları saymadı ve daha sonra eklemedi şu an yine tıkları saymıyor yine eklemezse kan çıkartıcağım hep bir sıkıntı çıkartıyor

arkadaşım sayılıyor merak etme 1 tanesine bile tenezzül etmez sen canını sıkma gecen aydan fazlan vardır tolere eder merak etme

Adamlar resmen psijolojik savas ilan ettiler ya. Umarim sonunda bizim de adsenseler gitmez.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri