Adsense'ye yansımama sorunu düzelmeye başladı!

• Kullanıcı DERSIMLY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

DERSIMLY

Kayıtlı Üye
Selam arkadaşlar bugün itibari ile benim izlemelerim ve tıklarım adsense hesabıma yansımaya başladı.
Sanarım forumda 1-2 arkadaşımızın daha sorunu çözülmüş.
Sorunu çözülen arkadaşlar bu başlık altında yazarsa sorunun ne yöne doğru gittiğini anlamış oluruz.

Ben 5-6 Gün önce açtım yansıyor ama TBM 0,01 € :(
Birgün 0,04 € oldu ama tekrar 0,01 olmuş napıcam .s.s

1 kanalımda sorun çözülmüş diğer ikisinde devam ediyor

yeni tasarim, yeni adsense ya da yeni kanal gibi islemler mi yapildi yoksa kendiliginden mi cozuldu sorun ?

tesekkurler,

Arkadaşlar ben sorun yasamadım hiç gayet güzel gidiyo 1 haftadır bu baslıkları görüyorum adsenseye hiç mi yansımıyor? veya youtube demi görünmüyor izlenimler?

yeni tasarim, yeni adsense ya da yeni kanal gibi islemler mi yapildi yoksa kendiliginden mi cozuldu sorun ?

tesekkurler,

Benim kendiliğinden çözüldü yeni tasarıma geçmeyide bir türlü bulamadım.

Arkadaşlar ben sorun yasamadım hiç gayet güzel gidiyo 1 haftadır bu baslıkları görüyorum adsenseye hiç mi yansımıyor? veya youtube demi görünmüyor izlenimler?

YT Analytics'te görünüyor ama Adsense'ye yansımıyordu.

artık tıklama başına anında yansımaya başladı
daha önce bugünü tam olarak göremiyordum bir önceki düşüyordu şimdi bu gün tık başına online gözüküyor gibi oldu

evet arkadaşlar bir çok kanalım gün itibari ile düzelmeye başlamış Spamla yavrum spamla şimdi :D

tesekkurler,
benim ki kendiliğinden düzeldi mesela 9 ocaktan bu düne kadar hala hiçbir veri yok
ama bu günkü verileri görebiliyorum.

4 kanalımdan 3'ü düzelmiş. Kaynağı görüntüle dediğimde kendi pub numaram çıkıyor. 1 tanesi daha düzelmedi. Bu arada herhangi bir şey yapmadım.

evet yavaş yavaş düzeliyor, arkadaşın biri mail atmış google'a gelen bilgiye göre 48 saat içinde tamamen düzene gireceği yönünde..

benimde görüntülenmeler gelmeye basladı ama son 1 hafta yansımıcak galiba :(

benim ufak tefek sorunlarım devam ediyor genel anlamda iyi diyebilirim içimize su serpiyorsunuz olumlu mesajlar yazınca :)

benim kendi pub numaram gözüküyor ama google reklamlarını engellediğim halde google reklemları görünüyor videolarımda tam olarak çözülmedimi acaba bu sorun ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri