Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
eğer kullanılmasaydı adsensenide kapatırlardı diye düşünüyorum-ama kullanmış olanın cevaplaması gerekn bir soru bu!
ben devam ediyorum 1 haftadır sıkıntı yok takipteyim.sadece problemli olan kanalı sildim diğerleri duruyor.
yeni bir adsenseye gerek yok,adseneseye bağlı sorunlu kanalı sil devam et
bende senin gibi düşünüyorum.Ama daha önce denemiş biri cevap verirse sevinirim.Ben dün bir kanal bağladım ama görüntülenmleri saymadı.
Aynı sıkıntı bende de var açıkçası... para kazanmaya kapanınca sorunlu kanalı sildim diğerleri duruyor ama yeni açtığım kanallarda görüntülenmeler 30 dakikada 1 görüntüleme, 2 saatte 1 tık sayıyor ama youtube da bambaşka istatistikler var.. Gerçi yeni bir adsense açıp ona bağladım onda da aynı en son baktım videoların çoğu indexlenmemiş..
benimde merak ettiğim kanal komplemi spam a düşer? yoksa videolarmı? çünkü aynı kanalda bazı videolar indexlenmiş ve iyi kötü görüntülenme var ama bazıları 0 ve index yok![]()
Son günlerde adsenseye yeni bağlanmış kanallarda gösterim yansıma problemi vardı durumun belkide spam konusundan tamamen bağımsız
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.