Adsenseyi Silip İçindeki Parayı Alma

beyler trde alt limit 20lira ya, ing ve almanya hesaplar için alt limtler nedir? bilen var mı

Pinli ve kesinleşmiş ise 20 tl üstü silindikten sonra şayet geçmiş dönemlerden kalma bi paraysa ertesi gun yatıyor, bu ayin odemesiyse 21 î nde normal ödeme vaktinde yatar

eskiden %100 dü ama şuan sıkıntılar çıktığına etrafımda şahit oldum. yani silme işleminde zatne göndermiyoruz diye bilir adsense panaelinde. tüm işlemleri bitirirken

Adsenseyi silme kapat hocam o zaman alırsın

Hatırladığım kadarı ile öncesınde adsense kapatmanız lazım vede kapatma maili geliyor onu onaylıyacaksınız Sonra 90 gun içinde para hesabınızda olur yazıyor fakat ertesı gun genelde para yatıyor Yalnız adsense artık kanal kapatmak için tuzak olmus partnerlerden beter olmus ayın sonunda kanalı spamdan kapatıp paralara konuyorlar

Hatırladığım kadarı ile öncesınde adsense kapatmanız lazım vede kapatma maili geliyor onu onaylıyacaksınız Sonra 90 gun içinde para hesabınızda olur yazıyor fakat ertesı gun genelde para yatıyor Yalnız adsense artık kanal kapatmak için tuzak olmus partnerlerden beter olmus ayın sonunda kanalı spamdan kapatıp paralara konuyorlar

Hocam dediğini yaptım sonra 200 TL altı olduğu için ödeme alamayabilirsiniz dediği için geri açtım. Ama 2-3 ay önce bu şekilde 70 tl almıştım.

Mayıs ayı içerisinde 30 TL ve 130 TL kesinleşmişi bulunan 2 adsenseyi adsense ayarlarından Hesabı iptal et yaparak 2 gün sonrasında ödeme aldım.

Ben :) 10 Adet TR adsenseyi sildim parasını aldım geri aktif ettim :)

7 adet Yabancı Adsensede Aynı Şekilde

cuma iptal ettim. cumartesi geri açtım. pazartesi 107 tl hesaptaydı

Beyler birşey sorcam şimdi benim adsensede 29 milyar para kaldı kanalım kapandı,Adsenseyi kapatırsam o parayı alabiliyor muyum ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri