Adsenseyi Tekrar dolara çevirme şansımız varmı

• Kullanıcı youtubetr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

youtubetr

Kayıtlı Üye
Adsenseyi dolar veya euroya ayarlayabşliyozmu bu işi çözen varmı arkadaşlar ?

TBM konusunda nasıl bir yol izleyecekler çok merak ediyorum. TL' ye döndükten sonra dibe vurdu TBM oranları.

aynen bunu bende sorucaktım.
Tekrar Dolara geçilme şansı olsaydı keşke belki zamanla olur.. Hayırlısı

---------- Mesaj saat 12:26:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:25:15 civarında gönderildi. ----------

TBM konusunda nasıl bir yol izleyecekler çok merak ediyorum. TL' ye döndükten sonra dibe vurdu TBM oranları.

TBM benimde düştü TL ye geçtiğimden beri. Berbar Durumda
TBM 0.03 TL
Bi çözüm bulmak gerek

0,17$ yerine 0,17 TL gözüküyor adaletsiz oldu bu şekilde yarı yarıya düşmüş oldu kazanç resmen

Üstadlar bu konuda yorum yaparsa seviniriz bir yolu olmalı bunun pasifik saatine geçmek işe yarar mı acaba ?

siz ne cinssiniz anlamadımki adam rahat ol diye parayı sizin para biriminize çeviriyor siz nankörlük ediyorsunuz hem ne alaka 0.17$ ise 0.34 tl oldu nereye 0.17 oluyor

Üstadlar bu konuda yorum yaparsa seviniriz bir yolu olmalı bunun pasifik saatine geçmek işe yarar mı acaba ?

Bende hep pasifik saati onunla ilgisi yok.
Büyük ihtimal Tl'ye Banka İban Noları baz alınarak geçiriyor.
Zaten adreste TR.

Ben çok büyük zarardayım.
Günde ortalama 12-15$ lardan 20tl zor görür oldum.
$ olsa aldığımız $ belliydi.
Tbm'ler sürünüyor resmen, hiç TR çalışmıyorum.
Eskiden Tbm 0.07'den aşağı düşmezdi şu anda 0.10 tl yani 0.05$.

Bu işten zararlı çıkmayız diyenleri, ay sonunda burda kazancım şu kadar düştü derken konu açarsanız şaşırmayın.

Edit : Bu Konuda r10'net Konusu bu konu uzun uzadıya tartışılıyor.
Ben zararlı çıkarız derken, 2 mesaj önce Tbm bende değişmedi diyen üyeler, 2 mesaj sonra Zarardayım diye mesaj atmaya başladılar.
Uzun vadede TL kazığını herkes hissedecek.

Zaten adreste TR.

Bu işten zararlı çıkmayız diyenleri, ay sonunda burda kazancım şu kadar düştü derken konu açarsanız şaşırmayın.

Ben zararlı çıkarız derken, 2 mesaj önce Tbm bende değişmedi diyen üyeler, 2 mesaj sonra Zarardayım diye mesaj atmaya başladılar.

tl yi şöyle düşün arkadaşım chrome a bir eklenti kurdun ve doları anlık kurla tl ye çeviriyor

tl yi şöyle düşün arkadaşım chrome a bir eklenti kurdun ve doları anlık kurla tl ye çeviriyor

Bizde biliyoruz anlık kur fakat, Tık İzlenim Tbm neden sürekli düşüyor?
Bu Tl'ye Tbm döndükten sonra sürekli tık ve izlenimler düşüyor.
Adsense saymıyor ne izlenimleri nede tıkları.
Sürekli sorun var.

Benim tek söylediğim en büyük zararı Türkçe içerik çalışanlar yaşayacak.
Ay sonunda Türkçe içerik çalışanlar Eylül vede Ekim kazançlarını karşılaştırıp bizimle paylaşırlarsa değişiklikleri görebiliriz.

Bakalım ay sonunu beklemekten başka birşey gelmez elden.

afsmGRk.png

Yani Bu 15 dolar adsense hesabıma 15₺ olarak mı yansiyacak ? Biri izah edermi lutfen TBM düştü derken anlamadım ben Tl ile alakası varmı TBMnin DÜşmesi Adsense Okadar Gerizekalı Değil herhalde TMB Düşmesini adnsesenin Tlye Dönmesine bağlamayı Mantıklı görmüyorum.

bende adsense hala dolar :s
saat ayarlarını hiç değiştirmedim bu arada,ondanmı uzun sürdü??

Geçen gün haberlerde dikkatimi çok çeken birşey çıktı, türkiyede bir kız alışveriş yaparken hesabında 20 milyon dolar olduğu fark edilmiş. ve haber başlığı ise Polis kızın peşinde, nedenmi? nasıl o kadar paran var. o zaman anladımki türkiyede zengin olamazsın, olmaya hakkın yok.

Geçen gün haberlerde dikkatimi çok çeken birşey çıktı, türkiyede bir kız alışveriş yaparken hesabında 20 milyon dolar olduğu fark edilmiş. ve haber başlığı ise Polis kızın peşinde, nedenmi? nasıl o kadar paran var. o zaman anladımki türkiyede zengin olamazsın, olmaya hakkın yok.

Bence o kadında Kesin bişe var.. Bu ülkede zengin olak değil Huzurlu yaşamak Önemli. İnsanlar zaten paraya tapmaktan insanlığı unutmuşlar..
para Geçicidir. Birgün biter. Bizim burdan geçen Birtanesi Amator Futbol andrenörü Borsada 200 Mılyon tl Kaybetti.. Para Gider sağlık kalır dostlar kalı Aile kalır.. ve şunada emin ola nasıl okadar paran var dememişlerdir o kadına Bu işin içinde bişe varki Yakaladılar.Türkiyede hesabında 20milyon dolarla Dolaşan kaç kadın gördün sanatçı bile yoktur bence.

Zaten adreste TR.

Cevap için teşekkürler pasifikden İstanbul saatine geçmiştim zamanında belki pasifike geçersen bir ihtimal dedim ama oda yaş diyorsun.. Sanırım bu iş bizi zarara uğratacak dolar her zaman iyiydi.. Tbm düşük olsada :)

Bence o kadında Kesin bişe var.. Bu ülkede zengin olak değil Huzurlu yaşamak Önemli. İnsanlar zaten paraya tapmaktan insanlığı unutmuşlar..
para Geçicidir. Birgün biter. Bizim burdan geçen Birtanesi Amator Futbol andrenörü Borsada 200 Mılyon tl Kaybetti.. Para Gider sağlık kalır dostlar kalı Aile kalır.. ve şunada emin ola nasıl okadar paran var dememişlerdir o kadına Bu işin içinde bişe varki Yakaladılar.Türkiyede hesabında 20milyon dolarla Dolaşan kaç kadın gördün sanatçı bile yoktur bence.

Evet haklısın bende sanatçıyım, benim bile yok :)

benim hesap hala dolar???!!!
hesabı hala dolar olan var mı?????????????

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri