After Effects Intro - Klip Montaj - Basit veya Profesyonel Tüm Montaj İşleri Yapılır!

Merhaba arkadaşlar.

After Effects üzerinden çalışmalarımı yapıyorum.İsteğe göre intro,tanıtım,klip-montaj v.s çok uygun fiyatlara teslim ediyorum.Daha önce ücretli olarak yapmıyordum fakat farkettimki insanlar bunu iş olarak yapıyormuş.Ben hobi olarak başladım hala da öyle devam etmekte.Aynı anda en fazla 2 iş alabiliyorum.Bilgi için pm atabilirsiniz.

Kişiye özel intro'lar : 5-10 TL arasında isteğe göre değişmekte

- Teslim süresi yoğunluğa göre 3-24 saat arası (Aynı gün teslimi mümkündür)

Klip Montajı: 25-100 TL arası klibe ve isteğe göre özelliğe göre değişir

- Teslim süresi (96-168 saat arası istenilen kriterlere göre değişmekte)

Firma tanıtımı [2D-2 boyutlu] : 15-25 TL arası değişmekte

- Teslim süresi 24-64 saat arası

Firma tanıtımı [3D-3 boyutlu] : 25-50 TL arası değişmekte

- Teslim süresi 48-96 saat arası

Oyun kanallarına özel intro'lar : Genellikle dubstep ile çalışmayı severim :)

- Teslim süresi 36-48 saat

Fiyatı 15 TL'dir

Daha önceden yaptığınız örnek çalışmalar ve referanslarınız varsa yazarsanız sizinle ticaret yapmak isteyen arkadaşlar açısından daha iyi olur.

Kişiye özel introlardan bir demo, örnek vb. bir şey alabilirmiyim?

вαттυѕαу;206143' Alıntı:
The Legend of BQG4CHaN - YouTube

Şöyle bir klip montajına 100 lira verilir :)

Sen hiç aç kalmadın heralde :D

---------- Mesaj saat 23:18:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:17:33 civarında gönderildi. ----------

kalmadı bitirdiler ko'yu pvp oynamaktan imanım gevredi

çok yakında açıcaz düzgün bir pvp bakalım hayırlısı şuan db editliyoruz :D

Hayirli isler, gercekten program profesyonel bu fiyata kaliteli bir hizmet ise az bile biçilen fiyat
...

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daha önceden yaptığınız örnek çalışmalar ve referanslarınız varsa yazarsanız sizinle ticaret yapmak isteyen arkadaşlar açısından daha iyi olur.

Kanalım var aslında bu işleri yayınladığım fakat onu vermek istemiyorum açıkçası. Örnek çalışma yapıp ayrıca bir kanala koyacağım.Referans olarak 5 TL'den video yapabilirim.İş bitimi demo video ve resimleri atarım arkadaşta ücreti yollar.

YTPara temalı bir kaç video yapsam uygun olur sanırım :) Ortalama video'ların boyutu 200 MB-1 GB arasıdır.

---------- Mesaj saat 23:23:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:19:58 civarında gönderildi. ----------

вαттυѕαу;206143' Alıntı:

Önemli olan kalitedir :) Düşük çözünürlükte böyle bir video yapmadım, yapacağımıda sanmıyorum.Battlefield 4 profesyonel EDIT videom var hali hazırda bitmemiş :)

Önemli olan kalitedir :) Düşük çözünürlükte böyle bir video yapmadım, yapacağımıda sanmıyorum.Battlefield 4 profesyonel EDIT videom var hali hazırda bitmemiş :)

Kalite için demedim . After Effects'i bu düzeyde profesyonel bi şekilde kullanıyor iseniz verdiginiz 100 tl fiyatı hakediyosunuzdur diye örnek olsun diye koydum . Kaç yılın videosu yoksa :) Bu devirde bi zahmet HD video hazırlayın zaten :) Örnek videonuzu merak ettim bekliyorum :)

вαттυѕαу;206143' Alıntı:

bu eleman çok genç bir arkadaştı boğaçhan.yanlış hatırlamıyorsam dj lik yapıyordu.geçmişte bende ko oynadım o zamanlarda kendisiyle tanışmıştım msn den yazısırdık ve yanlıs hatırlamıyorsam yaptıgı calısmaları msn den gonderırdı yorumlarımızı beklerdı.tabı o zaman lar yt ısı ıle ugrasmıyorduk ve vıdeonun kalıtesınden zıyade vıdeolarda neler olduguna bakardık.

bu eleman çok genç bir arkadaştı boğaçhan.yanlış hatırlamıyorsam dj lik yapıyordu.geçmişte bende ko oynadım o zamanlarda kendisiyle tanışmıştım msn den yazısırdık ve yanlıs hatırlamıyorsam yaptıgı calısmaları msn den gonderırdı yorumlarımızı beklerdı.tabı o zaman lar yt ısı ıle ugrasmıyorduk ve vıdeonun kalıtesınden zıyade vıdeolarda neler olduguna bakardık.

O Zamanlarda fraps gibi programlar 720p HD çekiyor muydu ki ? Dimi yani :)

вαттυѕαу;206162' Alıntı:
Kalite için demedim . After Effects'i bu düzeyde profesyonel bi şekilde kullanıyor iseniz verdiginiz 100 tl fiyatı hakediyosunuzdur diye örnek olsun diye koydum . Kaç yılın videosu yoksa :) Bu devirde bi zahmet HD video hazırlayın zaten :) Örnek videonuzu merak ettim bekliyorum :)

Yorumunuz için teşekkür ederim :) Kalite'den kastım yaptığım iş ile doğru orantıda efektler olsun müziği kullanma biçimi olsun en uygun biçimde değerlendirebilmektir :) Zaten ortada iyi bir hayal gücü ve iş varsa piksel v.s önemsiz :)

Kişiye özel intro'lar dediginiz herhangi içerikteki youtube kanallarımız mı oluyor?ayrıca mesajım bulunsun,demoları takip etmek isterim :)

Kişiye özel intro'lar dediginiz herhangi içerikteki youtube kanallarımız mı oluyor?ayrıca mesajım bulunsun,demoları takip etmek isterim :)

Kişiye özel introlarda kişinin takma adı,kendi ismi gibi veya sevdiği bir kimseye yaptırmak istediği videolardır.Küçük demolar atacağım inceleyebilirsiniz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri