Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba arkadaşlar.
After Effects üzerinden çalışmalarımı yapıyorum.İsteğe göre intro,tanıtım,klip-montaj v.s çok uygun fiyatlara teslim ediyorum.Daha önce ücretli olarak yapmıyordum fakat farkettimki insanlar bunu iş olarak yapıyormuş.Ben hobi olarak başladım hala da öyle devam etmekte.Aynı anda en fazla 2 iş alabiliyorum.Bilgi için pm atabilirsiniz.
Kişiye özel intro'lar : 5-10 TL arasında isteğe göre değişmekte
- Teslim süresi yoğunluğa göre 3-24 saat arası (Aynı gün teslimi mümkündür)
Klip Montajı: 25-100 TL arası klibe ve isteğe göre özelliğe göre değişir
- Teslim süresi (96-168 saat arası istenilen kriterlere göre değişmekte)
Firma tanıtımı [2D-2 boyutlu] : 15-25 TL arası değişmekte
- Teslim süresi 24-64 saat arası
Firma tanıtımı [3D-3 boyutlu] : 25-50 TL arası değişmekte
- Teslim süresi 48-96 saat arası
Oyun kanallarına özel intro'lar : Genellikle dubstep ile çalışmayı severim
- Teslim süresi 36-48 saat
Fiyatı 15 TL'dir
вαттυѕαу;206143' Alıntı:
вαттυѕαу;206143' Alıntı:
kalmadı bitirdiler ko'yu pvp oynamaktan imanım gevredi
Daha önceden yaptığınız örnek çalışmalar ve referanslarınız varsa yazarsanız sizinle ticaret yapmak isteyen arkadaşlar açısından daha iyi olur.
вαттυѕαу;206143' Alıntı:
Önemli olan kalitedirDüşük çözünürlükte böyle bir video yapmadım, yapacağımıda sanmıyorum.Battlefield 4 profesyonel EDIT videom var hali hazırda bitmemiş
![]()
вαттυѕαу;206143' Alıntı:
bu eleman çok genç bir arkadaştı boğaçhan.yanlış hatırlamıyorsam dj lik yapıyordu.geçmişte bende ko oynadım o zamanlarda kendisiyle tanışmıştım msn den yazısırdık ve yanlıs hatırlamıyorsam yaptıgı calısmaları msn den gonderırdı yorumlarımızı beklerdı.tabı o zaman lar yt ısı ıle ugrasmıyorduk ve vıdeonun kalıtesınden zıyade vıdeolarda neler olduguna bakardık.
вαттυѕαу;206162' Alıntı:Kalite için demedim . After Effects'i bu düzeyde profesyonel bi şekilde kullanıyor iseniz verdiginiz 100 tl fiyatı hakediyosunuzdur diye örnek olsun diye koydum . Kaç yılın videosu yoksaBu devirde bi zahmet HD video hazırlayın zaten
Örnek videonuzu merak ettim bekliyorum
![]()
вαттυѕαу;206143' Alıntı:
Kişiye özel intro'lar dediginiz herhangi içerikteki youtube kanallarımız mı oluyor?ayrıca mesajım bulunsun,demoları takip etmek isterim![]()
edit:örnek videolar eklendi !
gayet başarılı ornek videonuz hocam
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.