After Effects ögrenmek isteyenler buraya

nikon

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,
halihazırda yaklaşık iki senedir kendim yt ile ilgili bütün işlerimi after effects ile oluşturuyorum. After effects ögrenip kendi içeriklerinizi oluşturmak istiyor fakat youtubedaki dersler sıkıcı ve karışık geliyorsa, after effectsi olabilecek en pratik, sade ve hızlı şekilde birebir anlatarak gösteriyorum. Örnek videolar aşagıda, bu seviyeye gelmeniz için tabiki biraz pratik yapmanız gerekecek fakat egitimimle kısa zaman içinde ve pratikçe kendi içeriklerinizi hazırlayamaya başlayabilir, kurgular yapabilir, video montajlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Herhangi bir ebook, video vs. yok birebir olarak temel bilgileri ve üretmek istedigiz içeriklere göre pratik yolları vs. özetle kendi başınıza üretebilmeniz için ihtiyacınız olan her bilgiyi bizzat anlatarak sağlıyorum, egitimim saatle sınırlı degil ayrıca ilerdede takıldıgınız yer olursa sınırsız skype destegi içermektir. Egitim hizmetimin fiatı 350 tl olarak belirledim kendimce. Sanırım bu kadar, teşekkürler :)

https://vimeo.com/263768023

https://vimeo.com/261790120

https://vimeo.com/248495106

not: bu sefer ref yok maalesef :)

Son düzenleme:
Ne kadar zaman alıyor orta derece ogrenmek, hocam birde skype destek verıyormusunuz

Videodakılerin hepsini yapabılırım Zamanında kullanıyordum ama render süresı beni bezdırdı Özgün çalışmak isteyen arkadaşlar için çok iyi hemde 150 tl sudan ucuz

Son düzenleme:
[MENTION=36068]nikon[/MENTION] bir grup oluştursak skypede fikir alışverişi yapsak nasıl olur animasyon için

Olur tabi, zaten after effects le tek yapılabilecek iş animasyon değil, elimden geldiğince fikir veriyorum. İlerleyen zamanlarda burada da ise yarayabilicek ek dersler paylaşmayı düşünüyorum

konu mesajını düzenleyip, yeni örnekler ekleyip tekrar güncelledim. Konu aktiftir

After Effects'i CS5 ten beri kullanan biri olarak güzel bir eğitim olacağını düşünüyorum, fiyatı da gayet uygun, iyi çalışmalar

teşekkür ederim :) şimdilik ihtiyaçlardan dolayı ücretli ders veriyorum, ilerki zamanlarda bu konuyu ücretsiz ve kısmen daha ileri seviye ek bilgi videolarıyla aralıklı güncellemek niyetindeyim, neticede bilgi paylaştıkça güzel

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri