►► After Effects Özel Ders İsteyenler

Sacit Alizade

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.animasyonal.com
İyi günler, ytpara ailesi.
1 Haftalığına İstanbul'a geldim, bu süreyi değerlendirmek ve skype üzerinden gelen istekler doğrultusunda özel ders almak isteyenler için bu konuyu açıyorum..
After Effects öğrenerek kendi animasyonlarını yapmak isteyenler için günde 2-3 saat toplam 6 günlük bir eğitim programı hazırladım.

Ders Listesi:

After Effects Arayüzü Tanıtımı
Katman ve Kompozisyonu Anlamak
Katmanların Ayrıntılı Özellikleri
Animasyon ve KeyFrame Mantığına giriş
Kompozisyon ve PreComp Farkları
Şekiller,maskeler ve Yazı
Maske Animasyonu
Ayar Katmanları
Katman Ebeveynliği
Görsellerle Çalışmak : Kukla Aracı
Görsellerle Çalışmak : İlk Animasyon
Karakter Animasyonu
Organize çalışmak ve çok amaçlı kompozisyonlar
Basit 3D
Çıktı Alma

Dersler İstanbul'da Beşiktaş yahut Üsküdar'da yapılacaktır.. Eğitim saatleri katılımcıların ortak iradeleri sonucu belirlenecektir. Eğitim için 10 kişiden az katılım olursa, eğitim iptal olacaktır..

Eğitime katılmak isteyenler Skype: haydarglc yahut pm ile ulaşabilirsiniz.
Eğitim Ücreti 350 TL dir

Pc dersleri olursa ben her türlü alırım

hocam öncelikli amacım video dersler idi fakat piyasayı biliyorsunuz, 1 tane satış yapıyorsunuz, videolar 5 kişye gidiyor,

hem bundan dolayı, hemde birebir dersin daha faydalı olacağını düşündüğümden dolayı böyle bir konu açtım, şu an 4 kişi var katılacağını beyan eden.

Eğitime göre fiyat uygun. Hayırlı satışlar

Son düzenleme:
hocam öncelikli amacım video dersler idi fakat piyasayı biliyorsunuz, 1 tane satış yapıyorsunuz, videolar 5 kişye gidiyor,

hem bundan dolayı, hemde birebir dersin daha faydalı olacağını düşündüğümden dolayı böyle bir konu açtım, şu an 4 kişi var katılacağını beyan eden.

bnce bunun çözümünü bulabilirsiniz, alan kişinin videoları başkasına vermemesi adına

örneğin videoları kodlayabilir, bir yazılımın içine monte edebilir, yazılım sadece alan kişide çalışsa hallolur

bnce bunun çözümünü bulabilirsiniz, alan kişinin videoları başkasına vermemesi adına

örneğin videoları kodlayabilir, bir yazılımın içine monte edebilir, yazılım sadece alan kişide çalışsa hallolur

hocam çok zor süreçler, stream yahut özel yazlm kullanmak gerekiyor, gene de ekranı kaydedip alınabilinoyr.

Eğitim katılım yetersizğinden dolayı iptal olmuştur, ilgi gösteren arkadşlara teşekkürler, ödeme yapan arkadaşlara ücretleri iade edilmiştir. Video dersler olarak düşüneceğiz artık

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri