Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kurulum dosyasını kaça satarsın ?
bu pvp'lerin farklı özellikleri de var mı hocam ? yani insanlar neden agar.io'dan oynamak yerine başka yerden oynasın ki ?
bunu kendi siteme nasıl ekleyebilirim
Sponsor olunur olmasına ama, sponsorluğun karşılığını sistem sadece bir link çıkışı ile çok mantıklı şekilde karşılamaz. Daha iyi bir seçenek sunmak zorundasın dostum
Agar.io bu şekilde devam ettikçe ve yenilikler getirirse pek ilerleyebileceğini düşünmüyorum. Fakat orijinal oyundan farklı ve ilgi çeken yenilikler yapıp sitenin reklamınıda yaparsan neden olmasın.
aynen, takım skinleri falan eklersen ek olarak, alır başını gider.
fazla index almaya başlayınca kapattırırlar siteyi bence
Kardeşim bi süredir yazılımı arıyorum hatta flashla bile aynısını olusturacak bikaç kişiyle görüştüm özele gel konuşalım site sıralaması google indexi reklam alınması vs hepsini halledecek networke sahibim
Oyunun clone dosyaları yukarıda arkadaş vermiş zaten. Sır değil. Node js, socket.io kurulu olması gerekiyor.
Az bilgisi olanın ÇOK fazla zorlanacağı bir durumdur.
Yapamadığınızda bozuk demeyin daha fazla uğraşın yapın.
konu sahibi arkadaşım sende dosya güvenliği vs. diyorsun bence biraz paraya kıy zaten aradığın özellikte sunucular aylık 70-80 tl civarında birşey.
agar.io zaten türkiye serverı açtı hocam, siz ne gibi bi + ekliyeceksiniz ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.