Agar.io Pvpsi İçin Sponsorluk Arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kurulum dosyasını kaça satarsın ?

bu pvp'lerin farklı özellikleri de var mı hocam ? yani insanlar neden agar.io'dan oynamak yerine başka yerden oynasın ki ?

kurulum dosyasını kaça satarsın ?

Maalesef , oyun oyun dosyalarını vermiyorum .

bu pvp'lerin farklı özellikleri de var mı hocam ? yani insanlar neden agar.io'dan oynamak yerine başka yerden oynasın ki ?

Hocam aslında bir farkı bu sunucuların ama biz Türklere özel yapıyoruz ve oynayanların çoğuda türktür. Yabancı yer almaz.

Şuan kendi sunucum olmadığından geliştirme vs. yapamıyorum ama olursa inşALLAH orjinal oyundan daha güzel özellikler skinler vs yapacağız.

İlk günümden reklam yapmama rağmen sadece 1-2 eşe dosta haber vermemle birlikte ilk gününde 1 K hit alıyorsa vardır muhakkak birşeyler :)

---------- Spam Engelliyici 22:27 ---------- Önceki Mesaj 22:23 ----------

Evet , milletçe alkışlıyoruz ve kurulumu deniyoruz :D

Son düzenleme:
bunu kendi siteme nasıl ekleyebilirim

Scriptini bulursanız kurarsınız hocam konu altına yorum yapan arkadaşın verdiği script hatalar ile dolu benim alt yapım windows o scriptin alt yapısı ubuntu mesela bunun kimse farkında değil .

11356078_1591467107786658_1878775787_n.jpg

Gün sonu hit toplamı , zaman ilerledişçe daha geniş kitleye ulaşacağız bunun için sunucu gerekli yetersizlik dolayısı ile siteyi bakıma aldım yardımcı olabilcek birisi yok mu ? her ikimiz içinde karlı bir iş olacak

Sponsor olunur olmasına ama, sponsorluğun karşılığını sistem sadece bir link çıkışı ile çok mantıklı şekilde karşılamaz. Daha iyi bir seçenek sunmak zorundasın dostum

Agar.io bu şekilde devam ettikçe ve yenilikler getirirse pek ilerleyebileceğini düşünmüyorum. Fakat orijinal oyundan farklı ve ilgi çeken yenilikler yapıp sitenin reklamınıda yaparsan neden olmasın.

Sponsor olunur olmasına ama, sponsorluğun karşılığını sistem sadece bir link çıkışı ile çok mantıklı şekilde karşılamaz. Daha iyi bir seçenek sunmak zorundasın dostum

Hocam önerin varsa dinlemek isterim yapabilececeğim bir şey ise sponsoruma sunmak isterim tabi ki .

Agar.io bu şekilde devam ettikçe ve yenilikler getirirse pek ilerleyebileceğini düşünmüyorum. Fakat orijinal oyundan farklı ve ilgi çeken yenilikler yapıp sitenin reklamınıda yaparsan neden olmasın.

Yeni skin ve özellikler eklemek için can atıyorum ama konumda da belirttiğim gibi sunucum yok ya da yetersiz geliyor .

Reklam işine gelecek olursak günlük 6 K hiti reklamsız yaptım hocam ister inan ister inanma sunucu performansı iyi olsun 6 yı 60 da yapmasını biliyorum ama korkuyorum zaten şuan bakım adı altına yetersizlik sebebi ile kapattım sponsor bekliyorum .

fazla index almaya başlayınca kapattırırlar siteyi bence

Gelir modeli ile ilgili yarın dönüş yapıcam, şu an pc den yazmıyorum bana da eziyet olmasın. Ancak oyun içinde bazı bölüm yada materyalleri, para kazanmaya çevirmedikten sonra ne sen ne de sponsorun bu işten tatmin olacaktır. Yarın pm atarım

Kardeşim bi süredir yazılımı arıyorum hatta flashla bile aynısını olusturacak bikaç kişiyle görüştüm özele gel konuşalım site sıralaması google indexi reklam alınması vs hepsini halledecek networke sahibim

Ayrıca geçenlerde ters mühendislik ile yayınladılar dosyaları, geliştiriyorlar. Direk clone olmadığı için kapattırmaları zor ama oyun için yatırım yapacak kişilerin kısa vadeli plan yapmaları daha iyi olur. Çünkü bu tür oyunlar her zaman çok rağbet görmeyebiliyor.

Yani ivme ne kadar hızlı yukarı çıkarsa, tepe noktasına erişim de o kadar hızlı oluyor. Sonra da önüne geçilemeyen bir düşüş...

Oyunun clone dosyaları yukarıda arkadaş vermiş zaten. Sır değil. Node js, socket.io kurulu olması gerekiyor.

Az bilgisi olanın ÇOK fazla zorlanacağı bir durumdur.

Yapamadığınızda bozuk demeyin daha fazla uğraşın yapın.

konu sahibi arkadaşım sende dosya güvenliği vs. diyorsun bence biraz paraya kıy zaten aradığın özellikte sunucular aylık 70-80 tl civarında birşey.

aynen, takım skinleri falan eklersen ek olarak, alır başını gider.

fazla index almaya başlayınca kapattırırlar siteyi bence

Bakıcaz görücez.

Kardeşim bi süredir yazılımı arıyorum hatta flashla bile aynısını olusturacak bikaç kişiyle görüştüm özele gel konuşalım site sıralaması google indexi reklam alınması vs hepsini halledecek networke sahibim

Oyunun clone dosyaları yukarıda arkadaş vermiş zaten. Sır değil. Node js, socket.io kurulu olması gerekiyor.

Az bilgisi olanın ÇOK fazla zorlanacağı bir durumdur.

Yapamadığınızda bozuk demeyin daha fazla uğraşın yapın.

konu sahibi arkadaşım sende dosya güvenliği vs. diyorsun bence biraz paraya kıy zaten aradığın özellikte sunucular aylık 70-80 tl civarında birşey.

Peki .

Arayış devam ediyor .

agar.io zaten türkiye serverı açtı hocam, siz ne gibi bi + ekliyeceksiniz ?

agar.io zaten türkiye serverı açtı hocam, siz ne gibi bi + ekliyeceksiniz ?

Map genişletilcek , skinler eklenecek , slotlar arttırılcak vs. vs. bunlar olması garanti durumlar birde kullanıcı girişi düşüncem var ama bakalım hayırlısı .

Arayış devam ediyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri