Herkez agar serveri açmak istiyor beyler, bende yakında açacağım açmak isteyenlere 1-2 önerim var.
Oturum süresi çok olduğu için yani bir oturan 20-30 dk boyunca oyun oynadığı için verdikleri ödeme harika
normalin üstünde gelen paralar
Birde top20 skor tablosu yapmayın sakın, skor tablosu diyorum büyüyenlerin listesi değil. top20 skoru yapanlar hacklenir simdiden haberiniz olsun acik var. Ozel olarak kodlattirmak isteyen arastirsin.
Benden bu kadar, aklı olan açar serveri ben bu gün açmayı düşünüyorum. Ya zaten açarsam %100 tutar, açacaklar 1 GB ile başlasın sonra yavaş yavaş büyütsün. Diğer swlerde reklam yapan arkadaşlar agarsp'den uzak durun sahibi botnetci valla perişan eder sitenizi
Benden bu kadar esen kalin sormak isteyenler pm atabilir
Oturum süresi çok olduğu için yani bir oturan 20-30 dk boyunca oyun oynadığı için verdikleri ödeme harika
Benden bu kadar, aklı olan açar serveri ben bu gün açmayı düşünüyorum. Ya zaten açarsam %100 tutar, açacaklar 1 GB ile başlasın sonra yavaş yavaş büyütsün. Diğer swlerde reklam yapan arkadaşlar agarsp'den uzak durun sahibi botnetci valla perişan eder sitenizi
Benden bu kadar esen kalin sormak isteyenler pm atabilir