Ağır Tehdit Aldım

• Kullanıcı Feritings
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Feritings

Yasaklanmış
Merhabalar, günde 5k TL gelirli özgün kanalıma 11 saat önce adı şanı belirsiz bir meret kendisiyle aynı intro müziğini kullandığım gerekçesiyle kanalımı ve YouTube kariyerini bitirebileceğini söyledi. Bu mümkün olabilir mi? İkimizin videosundaki introlardaki müzik şans eseri aynı denk gelmiş. Sırf intro müziğinden telif atılabiliyor mu? Kendisini nasıl engelleyebilirim? Kendisi ayrıca bana ağır hakaretlerde de bulundu YouTube'a "Cyberbullying" den şikayette bulundum. Bir sonuç getirir mi? Teşekkürler. :(

Merhabalar, günde 5k TL gelirli özgün kanalıma 11 saat önce adı şanı belirsiz bir meret kendisiyle aynı intro müziğini kullandığım gerekçesiyle kanalımı ve YouTube kariyerini bitirebileceğini söyledi. Bu mümkün olabilir mi? İkimizin videosundaki introlardaki müzik şans eseri aynı denk gelmiş. Sırf intro müziğinden telif atılabiliyor mu? Kendisini nasıl engelleyebilirim? Kendisi ayrıca bana ağır hakaretlerde de bulundu YouTube'a "Cyberbullying" den şikayette bulundum. Bir sonuç getirir mi? Teşekkürler. :(

sen inaniyor musun boyle bisey yapabilicegine?

kanal tr mi hocam? bide bişe çıkmaz merak etme safi rüzgarlar hep.

Hiç birşey yapamaz hocam ne kariyer bitirmesi, en fazla videon silinir ki oda müzik kendisine ait olduğunu ispatlarsa.. İstersen kanalı pm at bir bakayım gerçekten onunmu değilmi müzik bence %90 sallıyordur.

O İntro muziginin telif haklarini uzerine alirsa sıkıntı olur.
Ayrica o tehdit adam videolarinda tavsan maskotunu mu kullaniyor ?

telif atabilir mümkün.sende itiraz edersin. eger müziğin sahibi oldugunu ispatlarsa , yapacak bişey kalmıyor videolarını silersin

Hocam müzik dubstep bir müzik. Adam inşallah kötü birşey yapmaz ya şimdi konuşuyorum.

Günlük gelirin 2 3 tanesini birine verirseniz bence halledebilirsiniz. :)

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

nazar değmesin güzel para :) herkes günlük gelirine focus oldu şuan :D

valla kendıne aıt olamayn muzıge telıf yollayan cok serefszle karsılastım ve ugrastım yarıdan cogunda telıfı kaldırttım.. kaldrıtmadm ıspatt edemeyınce babasının malı oldugunu youtube telıfı kaldırdı..
fkat benımkı dandık madık kanallar..
hocam senın kanalın masallah nazar degmesın aştın yumurtlayan tavuk.. cok dıkkat et hocam bırtane karaktersz yuzunden kanalından olma..
bence dırek kanalı engellemektn zıyade kanalı sıkayette bulun sana soyledıklerını yaz kendısıne aıt degıl anonım muzk olmasına ragmen felan de.en azıdn sonra telıf hakkında bulunmalarında belkı oncesınde boyle yaptıgın ıcın bı ıse yarar..

Ferit spamcılara gelen mailleri görsen aglarsın, takma kafana benim bu tür durumlarda bir gifim var onu adama at sesi kesilir.
Recep ivedigin hareketi

Ferit spamcılara gelen mailleri görsen aglarsın, takma kafana benim bu tür durumlarda bir gifim var onu adama at sesi kesilir.
Recep ivedigin hareketi

Hocam aklıma geldi tebessüm ettim valla :D:D

---------- Spam Engelliyici 20:03 ---------- Önceki Mesaj 20:03 ----------

................hojam korkmana gerek yok. havlayan köpek ısırmaz.

Kendisiyle anlaşmaya vardım 100-200k izlenmiş onun intro müziğini barındıran videoların hepsini kaldır dedi :D:D dedim get laaa ne diyorsun sen

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri