Ağrı da Çatışma Devam Ediyor 3 Asker Yaralı

DeftoneS

Kayıtlı Üye
Nasıl bir yerde yaşıyorum Allah'ım her gün bir problem! Geçen gün Doğal GAZ borusuna saldırı yaptılar şimdide askerlerimize saldırıyorlar! Kürt Türk kardeşdir. Ermeni soyuna lanet olsun... Haberin detayları ;

Not: Bitanesinin durumu ağır her an şehit olabilir onu halikopter ile ankaraya göndermişler
Devriye gezen araca Pkk lılarca düzenlenen saldırı sonucu 3 Asker yaralandı.2 asker Doğubeyazıt Devlet Hastanesine kaldırılırken yaralı bir Asker helikopterle Erzurum’a sevk edildi .
29.07.2015 tarihinde saat 10.30 sularında İlimiz Doğubayazıt-Gürbulak yolu Karaburun Köyü mevkiinde zırhlı araçla devriye görevi yapan güvenlik güçlerimize PKK terör örgütü mensupları tarafından ateş edilmiş, araç içerisinde bulunan 3 güvenlik görevlimiz çeşitli yerlerinden yaralanmıştır.
Güvenlik görevlilerimizden 2’si Doğubayazıt Devlet Hastanesinde, 1 kişi ise helikopterle kaldırıldığı Atatürk Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınmıştır.
Devriye görevinde olan ikinci bir zırhlı aracımızla teröristlere müdahale edilmiş, kullandıkları araç etkisiz hale getirilmiştir. Çıkan çatışma sonrasında kaçan teröristler hem havada hem de karada abluka altına alınmıştır.
Teröristlerin yakalanması için güvenlik güçlerimizce operasyona devam etmekte olup, gelişmelerden ayrıca bilgi verilecektir.

Haberin kaynağı ; Ağrı da Çatışma Devam Ediyor 3 Asker Yaralı | 04haber

Lanet olsun bu soysuz ne olduğu belli olmayan yaratıkların köküne. Allah'ım dualarımızı kabul eyle kurusun bunların kökleri artık

bu kansizlari raktaki gibi asicaksin ibret olucak bazilarina

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

sonumuz hayrolsun 3 günlük dünyada neyin hırsı bu kardeşim lanet olsun be

Yakında bu ülkede katliam olursa kimse şaşırmasın. Artık sabırlar iyice taşmaya başladı. Yok bu ..ler yüzünden suçsuz kürtlerde katledilecek.
Ya bunlara destek veren cahil insanlar az akıllanın artık ya!! Ulan çoluğunuzu çocuğunuzu dağa çıkarıp ölüme yolladılar. Gencecik kızlarınızı kaçırıp dağlarda onlarla ihtiyaç giderdiler partiler yaptılar. Ama hala gider bunları desteklersiniz, bunlara oy atarsınız ya. Yazıklar olsun sizin gibi cahillerede..

Hava harekatında kullanılan füzelerde şehitlerimizin isimleri yazılmış

malesef kafa olarak doğu gitti arkadaşlar orda ki oy oranlarına bakarsanız terörist partisine oy veriyorlar. Zamanında çok yüz verilmiş oy toplamak için ama şimdi bakarsanız resmen başka bi ülke gibiler.

SEÇİM SONUÇLARI - 2015 GENEL GEÇİM SONUÇLARI

beni asıl üzen şey şuanda konşuyorlar mecliste 80 tane milletvekili güya resmen teröristlik lehine konuşup bizim cebimizden maaşları ödeniyor.

malesef kafa olarak doğu gitti arkadaşlar orda ki oy oranlarına bakarsanız terörist partisine oy veriyorlar. Zamanında çok yüz verilmiş oy toplamak için ama şimdi bakarsanız resmen başka bi ülke gibiler.

SEÇİM SONUÇLARI - 2015 GENEL GEÇİM SONUÇLARI

beni asıl üzen şey şuanda konşuyorlar mecliste 80 tane milletvekili güya resmen teröristlik lehine konuşup bizim cebimizden maaşları ödeniyor.

laf anlatamıyorsun ki bunlara şu anda hangi Kürtün Türkten bir eksiği var ? bize ne imkan veriliyorsa aynısı onlarada veriliyor.Ama bu pkk yandaşları ne zaman laf açılsa 90 lı yıllarda köyler tarandı devlet zulmetti diyor aradan geçmiş 25 yıl her imkanları var ama nankörler

Arkadaşlar bu nasıl mantıktır? türk-kürt kardeştir, ermeniler kahrolsun demek nasıl bir fikir gerektiriyor? niye kahrolsunlar ki? onlar da kahrolmasın efendim, niye insanlara ırklarına göre muammele gösteriyorsunuz? tüm insanlar kardeştir demek bu kadar zor olmamalı...

bu ..ler yüzünden suçsuz kürtler ölmesin efendim. bunu diyerek bir soykırım fikrini de meşrulaştırıyorsunuz. ülkede geçen 30 yıl boyunca bu "...ler" ile silahlı mücadele ettik de ne oldu? bittiler mi? hayır efendim, zaten bitmediği için çözüm süreci başlatıldı. 2 yıldır da ateşkes vardı ne güzel. şimdi yine etraf karıştı ve insanlar yine savaş istiyor. neyin değişeceğini sanıyorlar, gerçekten anlamıyorum...

Elinizden gelse türkiye'nin yüzde 13'ünü asacaksınız, biraz mantık yürütün lütfen...

yaralanlara acil şifalar diliyorum. umarım en yakın zamanda bu zor günleri geride bırakabiliriz. bir adamın hırsı yüzünden ülkede olanlara bak...

not: bu yazı bu sözlüğe ne kadar uyar, onu da bilmem. varsa bir sorun, uyarırsanız sevinirim.

Niye ermeniler kahrolsun ben Ortaköy'de oturuyorum orada bir sürü ermeni var ve türk diye geçinenlerden daha insanlar çalmıyorlar vatanını satmıyorlar.Bir ırkı değil kötü niyetli insanları suçlayın lanetleyin.Türkler sanki çok masum bizim ırkımızı ayırıyoruz.

Olayın ermeniler le ne alakası var orayı anlamadım

pkk yandaşlıgı yapan kürt kardeşim varsa allah bildiği gibi yapsın gerisi zaten kardeşimizdir
kürt arkadaşlarımda var soruyorum onlara. ne diye derdiniz sadece rahatlık başka bişi değil.

Adamın bugüne kadar açtığı mantıklı konu yok. Kürt Türk kardeşdir. Ermeni soyuna lanet olsun demiş. Ben bugüne kadar sivilleri öldüren,sokaklarda terör estiren,suçlu suçsuz ayırt etmeden insan öldüren ermeni görmedim. Kürt de ermeni de kardeşim değildir lakin herkes birbirine saygı göstermek zorundadır. Bu arkadaşın banlanmasını talep ediyorum bu kaçıncı müsamaha?

Eski Özel Harekatçılar nerelerdesiniz şuan izledikleriniz sadece tiyatro olan anadolunun garip çocuklarına oluyor , sen ne güzel bi bayraksınki bunca kan dökülüyor kırmızın için

Eski Özel Harekatçılar nerelerdesiniz şuan izledikleriniz sadece tiyatro olan anadolunun garip çocuklarına oluyor , sen ne güzel bi bayraksınki bunca kan dökülüyor kırmızın için

Eskiden beyaz toros parkedilen yere hiç bir Allah'ın kulu gidemezmiş korkudan :cool:

"Benim adım Khan" filminde çok sevdiğim bir cümle var bende o filmle anladım.
"İnsanları ırk , din, güzellik , çirkinlik olarak değilde iyi insan kötü insan diye ayırın" diyordu.
Bir çok arkadaşım oldu doğudan ama 1 tanesi kötü çıktı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri