Ağzımdan ve burnumdan sürekli kan geliyor

• Kullanıcı azenec
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

azenec

Kayıtlı Üye
arkadaşlar hangi hastalık olma ihtimalı yüksek. aileme söylemeye korkuyorum.

Bilenler cevaplasında , Öyle bi saçmalık olmaz . Aileye söylememek vs . Geçmiş Olsun kötü bişi yoktur inş

yav yürü git ailene söyle çabuk acile gidin. ağzından ve burnundan kan gelmesi normal bir şey değil. bas git

вαттυѕαу;1355309' Alıntı:
Bilenler cevaplasında , Öyle bi saçmalık olmaz . Aileye söylememek vs . Geçmiş Olsun kötü bişi yoktur inş

hocam çok korkuyorum şuan. doktora felanda gitmedim. henüz kimseye söylemedim. ve son günlerde kendimi kötü hissediyorum (yorgunluk halsizlik terleme vs).

Bin çeşit hastalık var, tabiki doktora gideceksin. Hastalık bile olmayabilir geçici bi durum olabilir evham yapma, geçmiş olsun

Bunun neyini saklıyorsun kardeşim,sağlık bu şakası olmaz hemen ailene söyle ve dooooğru hastaneye ,çabuk!

ilaç kullanıyosan yan etkisi olabilir. direkt doktora git saglık şakaya gelmez

şaka mı yapıyorsun ya aileme söylemedi ne demek kol ayak yarası mı agzımdan burnumdan geliyor diyorsun.
Yarını felan yok bugun şu dakikada hemen gidin ailenize söyleyiniz gerekirse su dakikada doktora gidin hemen

şaka mı yapıyorsun ya aileme söylemedi ne demek kol ayak yarası mı agzımdan burnumdan geliyor diyorsun.
Yarını felan yok bugun şu dakikada hemen gidin ailenize söyleyiniz gerekirse su dakikada doktora gidin hemen

hocam benim ailem normal dışı tepkiler veriyor bu durumlara. hastalık beni öldürmeden ailem beni öldürür. onun için yardım ederseniz sevinirim.

Hocam balgamda tükürükte kan, yorgunluk, halsizlik vs akciğer hastalığı belirtisi olabilir. Burun kanamaları daha tehlikelidir beyin temelli hastalık olma ihtimali vardır çünkü. Hem ağzından hem burnundan geliyorsa iç kanama olma ihtimali vardır.
Her türlü tehlike yüksek çık hemen bir acil servise git. Burda kim ne derse desin kimsenin sana yardımı olmaz. Vakit kaybetme hiç hemen git bir doktora

hocam benim ailem normal dışı tepkiler veriyor bu durumlara. hastalık beni öldürmeden ailem beni öldürür. onun için yardım ederseniz sevinirim.

Arkadaşım hemen acile gidermisin.Yarına bırakılırmı sağlık.

Acile git temel olarak ne sorun olduğunu anlarlar, en azından tehlikeli olup olmadığı ortaya çıkar, yarında bir uzmana görün.

onlardan çekiniyorsan ailene söylemeden kendinde gidebilirsin
çok önemli bir hastalığın çıkarsa paylaşırsın geçmiş olsun.

manyakmı la bu :D hadi kapat pc yi de doğru hastaneye ailenle beraber.

telaşlanılacak birşey olmasa konu açarmıydın hocam yapma hemen acile başvur birkaç ön tahlil ve test yapılacak geçmiş olsun

bukadar insan sana Hamilesin bişey olmaz dese inanacak mısın?

hemen acile git. Allah göstermesin kötü bir durum söz konusu olabilir.

Geçmiş olsun.

madem ailen tepki verir kendin doktora bugun git mümkünde acilden girişini yaptır hastanedeyken ararsın tepki vermezler ya orda da

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri