Airbnb Yurt içi ve Yurt Dışı Günlük Kiralık Daire

kubarbaz

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar sürekli olarak yurt içinde gezen biri olduğum için sürekli kiralık daire arayan biriydim. Gezinirken böyle bir siteye denk geldim. Bu siteye kayıt olup yaptığınız her gezide ekstra para kazanma olayları var. Atıyorum sizin referansınızla bir arkadasınız kayıt oldu ve yurt ici ya da dışı ev kiraladı kiraladıgı evden size de + paralar geliyor.
Ne kadar çok arkadaşınız varsa ve ne kadarı geziye çıkarsa sizde o kadar kazanıyorsunuz. Bu şekilde bir çok tatilini bedavaya getiren insanlar varmış. Hem günlük ya da haftalık kiralayacagınız evleri kapsamlı görebiliyorsunuz hem de para kazanıyorsunuz. Hoş yani bilemedim.
Ha ayrıca kendi yaşadıgınız yeri dahi bu sitede kiraya verebiliyorsunuz. Şuan 100 milyonu aşkın bir kullanıcısı varmış. Dünyadan bir çok insan bu şekilde seyahat ediyorlar. Burada bir çoğumuz tatile çıkan gezen insanlarınız. Birbirimize destek olursak herkesin tatili bedavaya gelir diye düşündüm. :D Aklınızda bulunsun istedim.
Referans sayfam budur;
https://www.airbnb.com.tr/c/ermana116
:) Saygılar..

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri