Akbank Naleti! Paypaldan gelen paraya kesinti

Hemedo

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar

2 yıl önce burger king maaş ödemesi için akbank hesabı açtı bana ogün bugündür bu bankada çok rezilliklerle karşılaştım buda sonuncusu.

5 Ağustosta paypaldan bankama 4500 tl para çektim Bugün gördümki akbank 45 tl kesmiş. Akbankı aradım paypalla ilgilidir akbankın yapacağı bişey yok denildi bende paypalı aradım bana akbankla anlaşmalıyız kesinti yapmaması lazım dedi. Tekrar bankayı aradım adam 4500 tl çekmişsin bunun kesintisidir vsvs ben baya saydırdım seni birine aktarıyorum dedi şuan hala bekliyorum aktarcakta aktarcak bu nasıl şe-refsiz bi banka yarım saat müşteri hizmetlerine bağlanamıyosun bağlanıyosun o başkasına bağlıyor..

-45,37 TL
İşlem adı: Yurt dışı post satış
Açıklama : yurtdışı alışveriş 3D

Yurtdışından bana para geliyorsa sanane sen ne diye kesinti yapıyorsun. Bu bankalara ve yetkisi olupta bankalara müdahale etmeyenlere nalet olsun.

Son düzenleme:
benim hesap burs hesabıydı.ankarada açılmış yani..
izmirden çektiğim için 52 lira para kesti.
açıldığı yerden yani ankaradan çekseymişim para kesilmeyecekmiş.

benim hesap burs hesabıydı.ankarada açılmış yani..
izmirden çektiğim için 52 lira para kesti.
açıldığı yerden yani ankaradan çekseymişim para kesilmeyecekmiş.

Al bi örnek daha şimdi izmirden çeksen ne ankaradan çeksen ne ama onlara bahane işte sömürmek için yeni bir sebep

Paypaldan banka kartına para çekiminde ben aylardır hiç sorun yaşamıyorum kesintisiz geliyor para hep Akbank.

çarpıla çarpıla yok olup gidicez :) bunlar yasal dolandırıcı.. yapacak bişeyler olmalı mutlı hemen kabullenmemek lazım

Ben ilk defa karşılaştım böylebi durumla

Ben yanlış anlamışım, dolar hesabı açıp ona para istediğinizde kesintisi oluyor ama ben aylardır paypala Akbank'a para çekiyorum 1 lira bile kesmiyor.

Ben yanlış anlamışım, dolar hesabı açıp ona para istediğinizde kesintisi oluyor ama ben aylardır paypala Akbank'a para çekiyorum 1 lira bile kesmiyor.

:S benim hesabımdan birileri alışveriş yaptı ozaman ama nasıl oluyor şifremi vs bilsede cepten onay gerekiyor

paypal kart ile çekeyim dedim bende bi heves online başvuru ile geldi..

paypal hesapta 450 tl para vardı attım hepsini karta...

5 tl bir kereye mahsus kart parası çektiler..

1 tl karta para aktarım ücreti kestiler..

günlük çekim limiti 300 TL'miş.. 300 TL yazıyorum limit yetersiz diyo..

301 TL olduğu için kabul etmiyor.. dedim bari 299 yazayım 300 kessin bu seferde 299 veremiyoruz 290 tl verelim dediler.

eyvallah dedim 291 çekti..

yani her para çekiminde 1 tl alıyorlar.. her aktarmadada 1tl alıyorlar..

güleyimmi ağlayımmı ne saçma iş..

Abicim madem böyle niye ısrarla Akbank kullanıyorsun başka banka mı kalmadı. Ben ziraat öneririm ziraat candir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri