Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kardesim amacın ne konuyu baltalamaksa aferim cok güzel becerdinAllah Versin Kardeşim Allah Versin Hadi...
Allah Versin Kardeşim Allah Versin Hadi...
Tesekkür ederim 12 sini bekliyim o zamanBekle bence 12sinde girersin
Dedigin dogruda total bakiye 240tl hani 12 sinde girersem nisandan 180 kesinlesek bekletim var 180 lede odeme limiti geçilmiyo diye düsündüm bundan ibaret olaypin tarıhını bugun yada yarın gırmen fark etmez. o paran yatacaksa zaten yatar. hesabının dogrulanması bence daha onemlı
pin tarıhını bugun yada yarın gırmen fark etmez. o paran yatacaksa zaten yatar. hesabının dogrulanması bence daha onemlı
Ney fark etmez hocampin girmeden parayi alamaz
Dedigin dogruda total bakiye 240tl hani 12 sinde girersem nisandan 180 kesinlesek bekletim var 180 lede odeme limiti geçilmiyo diye düsündüm bundan ibaret olay
Ney fark etmez hocampin girmeden parayi alamaz
Tamam kardesim haklısın Yetkili arkadaslar Konuyu kilitlenirse sevinirim.Kardeşim Asıl Sen Dalga Geçiyorsun Pinin Geldimi Gir İşte Konu Olsun diye konu açmayın..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.