Akıllı Telefonlar , Aptal İNSANLAR !

вαттυѕαу

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com

Lütfen İzleyin.

Burda Youtube'de ugraşanlara degil lafım , Youtube sizin için bir iş , Youtube olmasa belki bazılarınız Garson bazılarınızda Amele olcak yada herhangi bi meslek , o yüzden youtube hiç bi zaman kötülemedim . Ama çevremizde gerçekten bu videoda tanımlanan onlarca insan var ki , Yazık . Çevremizdekiler belki yine iyidir arada bi haftasonu buluşmaları vs vs , Ama bu yeni nesil ? Parkta oynayan çocuk görüyor musunuz hiç ? Bisiklet süren çocuk , Saklambaç oynayan , Elim sende oynayan ? Özellikle videoda bahsettigi gibi , Çocugunun eline IPAD verip oynatan Anne Babaya ne demeli . Keşke ilerde bu videoyu hatırlayıp iyi bi Anne Baba olmamız dilegiyle .

Dipnot : Konudışı kategorisi son mesajlar bölümünde gözükmedigi için buraya açtım , Özür dilerim .

Gerçekten çok büyük bir probleme değinmişsiniz. Bana tekrar hatırlattığınız için teşekkür ederim. İnsanlar gün geçtikçe sanallaşıyor, ben dahil. Arkadaşlarımızla bir saat oturuyorsak, bu bir saatin 45 dakikası akıllı telefonlarla geçiyor. Durumumuz hakikaten içler acısı. Ve zaman daha da ilerledikçe işler daha da sarpa sarıyor. Biz bunun farkındayız ama yeniler bunun hiç farkında bile olmayacak ve durumu normal zannedecekler. Farklı bir bakış açısı, arkadaşlarımızla oturduğumuzda ve herkes telefonunu eline alıp siz almadığınızda bu sefer de siz yalnız hissederek, elinizi telefonunuza alıyorsunuz. Sonuç itibariyle yalnızlaşma bir hastalık gibi dört bir tarafı sarıyor. Bu konuyla alakalı epey bir süre öncesinde TED 'den Sherry Turkle: Connected, but alone? | Talk Video | TED.com bu videoyu izlemiştim. Sizlerinde izlemesini tavsiye ederim. Hoşça kalın...

Toplu konut hayatı.
Rant sağlamak için çok katlı binaları dikip millete sokağa cıkma alanı, cocuklara oyun oynama rahatlıkla hareket edebilecekleri alan bırakmıyorlar.
Aile'de cocugumu trafiğin içine arabaların altında salacağıma eline ipadini verir gözümün önünde tutarım diyor.
Bu işin temeli devlete dayanıyor.
Bu konuda hiç bir destek ve imkan sağlamıyor.
150 dairelik site için 10 metrekare park(!) yapmak dışında.
Edit: Çünkü üreten değil tüketen toplumuz. Devlette bizi üretmeye değil tüketmeye teşvik ediyor. Bizler ne kadar tüketirsek devlet o kadar çok kazanıyor. Köleler gibi çalışıp köleler gibi yönetilen halk. Para baronları nasıl isterse o şekilde yaşayan halk.

Ulaannn şansa bak 2 dakka önce ben izledim paylaşıcaktım :D neyse artık daha çok kişiye ulaşir İnşallah :)

ilginç olan şey bu videoyu izlerken yine interneti kullanıyoruz :D

вαттυѕαу;388570' Alıntı:

Lütfen İzleyin.

Burda Youtube'de ugraşanlara degil lafım , Youtube sizin için bir iş , Youtube olmasa belki bazılarınız Garson bazılarınızda Amele olcak yada herhangi bi meslek , o yüzden youtube hiç bi zaman kötülemedim . Ama çevremizde gerçekten bu videoda tanımlanan onlarca insan var ki , Yazık . Çevremizdekiler belki yine iyidir arada bi haftasonu buluşmaları vs vs , Ama bu yeni nesil ? Parkta oynayan çocuk görüyor musunuz hiç ? Bisiklet süren çocuk , Saklambaç oynayan , Elim sende oynayan ? Özellikle videoda bahsettigi gibi , Çocugunun eline IPAD verip oynatan Anne Babaya ne demeli . Keşke ilerde bu videoyu hatırlayıp iyi bi Anne Baba olmamız dilegiyle .

Dipnot : Konudışı kategorisi son mesajlar bölümünde gözükmedigi için buraya açtım , Özür dilerim .
Kardeşim youtube gibi kazanç garantisi olmayan ne zaman kanalların uçacağı belli olmayan bir şeyi iş olarak görmek saçmalıktan başka bir şey değildir. Dışarda çalışmak, sosyalleşmektir ve herkesin ihtiyacı olan bir şeydir. Youtube'un kazancı bu şekilde elbette ki devam etmeyecek. Adamlar bir şekilde bi gün kesecekler bu işin önünü.

Kardeşim youtube gibi kazanç garantisi olmayan ne zaman kanalların uçacağı belli olmayan bir şeyi iş olarak görmek saçmalıktan başka bir şey değildir. Dışarda çalışmak, sosyalleşmektir ve herkesin ihtiyacı olan bir şeydir. Youtube'un kazancı bu şekilde elbette ki devam etmeyecek. Adamlar bir şekilde bi gün kesecekler bu işin önünü.

Merhum Serkan Abinin bi sözü var " Youtube Asla Bitmez " :)

Bilgisayar mühendisliği okuyan birisi olarak sınıfta hocamın ''Teknolojinin size en büyük yararı nedir ve en çok nasıl olmasını isterdiniz?'' sorusuna ''Hiç olmaması iyi olurdu'' cevabını veren birisi olarak çok anlamlı buluyorum. İşim bu ister istemez hayat boyu iç içe olacağım teknolojiden doğan yalan dünyayla ancak gerçekten keşke olmasaydı bazı şeylerin değeri kalırdı. Burdada en çok dikkatimi çeken söz ''Efendisi olduğumuz teknolojinin aslında kölesiyiz'' oldu bu çok doğru. Aslında teknoloji diyoruz ama biz bunu bence sosyal teknoloji diyelim çünkü şuda varki sağlık alanında çokta can kurtardı telefonlara kızıp mağaralara dönecek halimiz yok :)

bu işten geçimini sağlayan çok kişi var.bende şuan iyi bir miktar kazanıyorum aylık.Bana kalırsa bu iş asla bitmez çünkü youtube bizim kazandıklarımızla kazanıyor.

bu işten geçimini sağlayan çok kişi var.bende şuan iyi bir miktar kazanıyorum aylık.Bana kalırsa bu iş asla bitmez çünkü youtube bizim kazandıklarımızla kazanıyor.

kendimizi kandırmaktan vazgeçelim. Spamcılardan para kazanıyormuşmuş yav bi git işine kardeşim ya...:cool:

вαттυѕαу;389108' Alıntı:
Aylık 300 500 1500 kazanıyorsam demem , Ama aylık 10 20 30k kazanıyorsam derim , Sende haklısın tabi
Allah Bizede Bu Gerçekten Bir İş Dedirtsin İnş. :)

kendimizi kandırmaktan vazgeçelim. Spamcılardan para kazanıyormuşmuş yav bi git işine kardeşim ya...:cool:
ben spamcılar demedim tüm youtube kanalları için dedim.Kimse video yüklemese ne olucak?youtube nasıl kazanıcak?

ben spamcılar demedim tüm youtube kanalları için dedim.Kimse video yüklemese ne olucak?youtube nasıl kazanıcak?

haa okey tabi orası öyle :o

Ama kimse demesin spamcılardan kazanıyormuş hatta geçenlerde biri spamcı youtube un elemanı gibisinden bir şey demitşi:D

haa okey tabi orası öyle :o

Ama kimse demesin spamcılardan kazanıyormuş hatta geçenlerde biri spamcı youtube un elemanı gibisinden bir şey demitşi:D
Youtube senden benden kazanmıyor ama biz ondan kazanıyorsunuz bunu mu diyorsun kaba bir hesap yapalım istersen senle gir herhangi bir youtube kanalında analytics değerlerine bak tahmini kazançlarla brüt gelir arasında farka bak ondan sonra yt senden kazanıyormu kazanmıyomu anla sen ne kazanıyosan adamlar 2 katını ceblerine giriyo öyle güzel hazırlamışlarki herşeyi herkes yt nin bedavaya para verdiğini düşünüyo ama hiçbir şey bedavaya olmaz ne kadar emek o kadar köfte.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri