Akılsız spammer yolda kalır

• Kullanıcı Muamma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Youtube ve sosyal platformlarda neler gördüm neler de bu son gördüğüm beni şoka uğrattı.
Adam benim videoları almış 20k abone kasmış. Tamam kopyaladın, kanalına yükledin tamam eyvallah.
Sorun şu; adam oturmuş çaldığı tüm videolarıma edit yapmış, sesini eklemiş, açıklama eklemiş, yazılar yazmış ışıklı mışıklı, valla ben video çekerken ve editlerken o kadar uğraşmıyorum.
Videoyu çalacağına çekseydin özgün bir tane.
mesaj yazdım ve beni engelledi. Normalde öğüt verecektim. engeli basınca oturdum 30 kadar videosuna (videoma) üşenmeden telif attım.
Kocaman adam bir de. Yahu emeğimi çalarken verdiğin emeğe yazık.
daha neler yaşayacağım bilmiyorum:D hala inanamıyorum. Spam için neden bu kadar inat anlamıyorum. Yazık oldu kanalına.
1.1m izlenmiş bir videom :)) hahah bende orjinal hali 500k izlendi.

Hocam ne zamandır böyle yapmış bu sahış

3 video yetmiyor mu kapattırmaya ,benimde öyel bir kopyacı var da

Valla bakmadım o kadar detaylı ancak 20 videosu varsa 15 tanesi benim, hafızada tutmuyorum bu detayları. Telif yolladım ya, kanal silinir unutur giderim. Şimdiden unutmaya başladım. Hafızama yazık.
Bazıları ciddi izlenme almış. Şimdi kontrol ettim de ciddi izlenmiş 1m falan ama yine benimkilerin altında. Şöyle bir sorun oluyor. Videom 5m izlenecekken bunlar yüzünden direkt kesiliyor izlenme. Çünkü izleyen pas geçiyor.

---------- Spam Engelliyici 21:48 ---------- Önceki Mesaj 21:45 ----------

Çoğu platformda 3 ihtar yetiyor ancak böyle sinir bozucu şeylerde üşenmem. Hepsine atarım. Zamanında bir hesaba 38 tane telif atmıştım. Sabaha kapatıldı. Aramış, deseydiniz kaldırırdım diyor. Kan beynime fırladı. Çünkü mesaj atmıştım. Arkadaş çok yoğun olduğundan bakmamış... ee bakmazsan patlar böyle. Ünlü ya arkadaş... Baya ünlüydü...

Hocam bunun gibi hırsız ve arsızlar yüzünden insanın kendi kanalına bile zarar gelebilir.

Bende geçenlerde attım, youtube gelmiş yeterli kanıtları saglayın diyor. bende bıraktım peşini demekki yanlış yaptıgım birşeyler var.

Bende geçenlerde attım, youtube gelmiş yeterli kanıtları saglayın diyor. bende bıraktım peşini demekki yanlış yaptıgım birşeyler var.

Aynen hocam
Bide diyorki eğer attığın kanitları beğenmezsem kanalını kapatırım:o

Yüklediği videolar sizin kanaldan daha çok izleniyorsa SEO taktikleri alsaydınız bari. :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri