AKK’sız Süperonline 25mb Paket Kampanyası 99 TL

Elturqo

Kayıtlı Üye
Biraz önce gördüm paylaşayım dedim. 25 mbps 24 ay taahhütle 99tl.

DM9X6v.jpg

bütün paketlerin upload hızı 5 mbps'dir.

Kampanya hangi tarihler arasında geçerlidir?
Kampanya 28 Nisan 2015 - 01 Haziran 2015 tarihleri arasında geçerli olacaktır.

http://www.superonline.net/kampanya-detay?k=124&d=akksiz-super-paket-kampanyasi&t=0

Buda avantajlarıymış :)

25 Mbps Limitsiz, 50 Mbps Limitsiz ve 100 Mbps Limitsiz Adil Kullanım Koşulları’na tabi olmayan fiber internetle özgürlük devri başlıyor!
AKK’sız Süper Paketlerden birini seç, ne kadar kullanırsan kullan ışık hızından vazgeçme!
24 ay fiyat garantisi!
Aktivasyon ve kurulum taahhüt kapsamında ücretsiz!
Modem kullanımı aboneliğiniz süresince ücretsiz!

Son düzenleme:
keşke altyapım desteklese anında geçerim. 4.5 mbps ttnet kullanıyorum istanbul pendikte hemde dagın tepesinde filan degil :D 300 -400 kbps ile download ediyor idm :D

ben aldım 2 gün önce 100 tllik paketi. aylık suncuya 200 tl vermekten kurtuldum :)

akk yı yavaş yavaş kaldırıyorlar demek hayırlı olsun diğer internet sağlayıcılar bunun altında kalmaz artık akksız kampanyalar eksik olmaz.

çok iyi kampanya keşke buralarda da olsa superonline

50 gb akk var ben de yeni geçtim superonline 130 gb olmuş ye akk işlemedi 8 mbs lik neti gene 7 mbs de kullanıyorum harika ya :)

şu upload hızlarına da bi el atsalar çok iyi olur. her ay sunuculara verdiğimiz paraların haddi hesabı yok. :)

akk yı yavaş yavaş kaldırıyorlar demek hayırlı olsun diğer internet sağlayıcılar bunun altında kalmaz artık akksız kampanyalar eksik olmaz.

Bunlar fiber her yerde olmadığı için yapılan yalandan kampanyalar

ADSL Kampanyası | Turkcell Superonline Fiber İnternet | ADSL | Yalın Adsl 8 Mbit adsl 100 lira...

İnternet hızları avrupanın 10 yıl gerisinde, fiber'in tüm türkiyeye yayılması 2030'u falan bulur herhalde...

dsmart kullanıyorum bir kere bile akk olayı yaşamadım. mega paket tvde cabası:d

bu kampanya gerçekten çok güzel olmuş

donanımhaberden alıntıdır... komedi ya :D

Blizoo fiber internet paketleri:

Hız: 50 mbps
Kota: Hiçbir kısıtlama yok
Ücret: Ayda 10 Bulgar Levası (15 Türk Lirası)

Hız: 100 mbps
Ücret: Ayda 13 Bulgar Levası (20 Türk Lirası)

Hız: 200 mbps
Ücret: Ayda 15 Bulgar Levası (23 Türk Lirası)

ben akk lı kullanıyorum kota bitince hız düşmüyor nedense anlamadım

bu akk olayı için davalar felan açılmıştı bir türlü sonuç gelmedi herhalde bu akk tamamen saçmalık

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri