Akk'yi geçmek...

aemin

Kayıtlı Üye
Web sitesi
aeminkyr.com
Merhabalar :) 2 gün önce turkcell superonline akk'yi geçtim ancak hızım düşmedi :D Acaba bu bende oluşan bir hata mı? Yoksa herkestemi böyle? (O na göre modemi hiç kapatmayacağım :D :D )

3o19rM.png

B2RZJp.png

Gece 2 de tele msj geldi hmn pc den baktm anında 50 mbitden 3 e düşürmüş superonline

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 senedir kullanıyorum hiç düşmediği olmadı.Ama bu forumda çok konusunu gördüm baya büyük bir kitlede akk yi geçince hız düşmüyor.Böyle çok kişi var sende bir sorun yok

evde kullandığım fiber paketinde kotayı geçipte düşmediğini hiç görmedim :D hep anında 3mb gösterdiler sağolsunlar :D ama önceden dükkanda kullandığım adsl hizmetinde her ay kotayı geçtiğim halde hiç hız düşüklüğü yaşamadım

TTnetten Superonline a Nisan 27 gibi geçtim 1 inde sıfırlansa şimdiye çoktan geçmiş olmam lazım akk yi ama Allah nazardan saklasın.

5345015126.png

TTnette 10 günde bitiyordu 75gb kota.

benimde ttnet kotayı geçmiş bulunduğum halde hız düşmedi bazen düşüyor bazen düşmüyor.

Her ay 210GB Fix akk'i geçiyorum 29'unda 3mbite düşmüştür diyor 1-2 akk ile kullanıp sonrasında devam

AKK ya takılmadım diyen arkadaşlar Süperonline'a yeni geçmiş olanlar mı ?

Çünkü yeni gelenlerin gözünü boyamak için birnevi, 3-6 aylık indirimli ya da ücretsiz kullanımları sırasında AKK ya takılmasınlar diye sınırı kaldırıyorlar. Ancak indirim süresi bitince AKK başlıyor. Bence tamamen reklam çalışması. Bu sayede hattını Superonline'a taşıyan çok kişi oldu.

Bu arada 3 Mbps nedir ya yapın şunu 8-10 filan dünyanın parasını alıyorlar yok hızımız şöyle yok böyle AKK dan bahsetmiyorlar hiç. Bugün bir oyun indirsen 2 günde dolar o kota.

Son düzenleme:
Superonline da oluyor böyle şeyler ben 150 gb a çıkmıştım ayın 28 i falan olmuştu o zaman düşmüştü. genelde düşmüyor Özellikle Turk Telekom altyapısını kullanıp hizmet verdiği bölgelerde böyle bir sorun (onlar için) var. Kendi altyapıların oldugu bölgelerde oluyor mu bilmiyor. Superonline fiber de kullandım farklı şehirde oturuyorken. Oradan akk yi geçince düşüyordu hızım. Ayrıca Superonline da uplaoad da akk ye dahil oluyor.

AKK ya takılmadım diyen arkadaşlar Süperonline'a yeni geçmiş olanlar mı ?

Çünkü yeni gelenlerin gözünü boyamak için birnevi, 3-6 aylık indirimli ya da ücretsiz kullanımları sırasında AKK ya takılmasınlar diye sınırı kaldırıyorlar. Ancak indirim süresi bitince AKK başlıyor. Bence tamamen reklam çalışması. Bu sayede hattını Superonline'a taşıyan çok kişi oldu.

Bu arada 3 Mbps nedir ya yapın şunu 8-10 filan dünyanın parasını alıyorlar yok hızımız şöyle yok böyle AKK dan bahsetmiyorlar hiç. Bugün bir oyun indirsen 2 günde dolar o kota.

uzun süredir 3mb internetle ilk kez bugün karşılaştım çıldırmak üzereyim youtubedan 144p video bile izletmiyor. gözüken 3mb ama olan 1mb altında net.

ttnette geçen aylarda genel bi sorun olmuştu.biçok kişinin hızı düşmesi gerekirken düşmedi ama bunun haricinde düşmedigini hiç görmedim,saniyesinde indirdi ttnet herzaman :D fakat superonline kullandım 2 yıl,en az yarısında defalarca geçtigim halde hız düşmemişti.superonline bi garip bu konuda.bu ay bakıyorsun mesela limiti aşar aşmaz hemen indiriyorlar hızı,gelecek ay hiçbişey olmuyor yani hız düşmeden devam ediyorsun.superonline kullanırken alışmıştım buna ama ttnete gelince tekrar normale döndük mecburen :)

keşke superonline buraya gelse de bizde kullansak.

ttnet fiber kullanıyorum. bendeki ADİ kullanım kotası. Resmen can çekişiyor. superonline gelse ilk ben bağlatırım mahallede o derece tiksindim artık.

Bu arada superonline ilk sözlesme böyle olabiliyor sonraki sözleşme yenilemede akk devreye giriyor. Birkaç kişide öyle olmuştu.

Arkadaşlar sıkın dişinizi Ağustos ayında ya kalkacak yada bayağı yükselecek kotalar fiyat artmadan. BTK ile Telekom firmalarının çalışmaları var.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri