Aklıma Özgün Çalışma Fikri Geldi Tutar mı?

• Kullanıcı adsenseci16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

adsenseci16

Kayıtlı Üye
Beyler bayanlar, aklıma az önce karakalem portreler resimler çizerken videosunu çekmek ve o videoyu youtubeye yükleme fikri geldi. Videoları İngilizce yüklemeyi planlıyorum zaten Türkçe yüklemem türkçede iş yok. Resim çizerken konuşmama da gerek yok. Karakalem çizmeyi kendi başıma deneye deneye öğrendim bu yüzden de fazla profesyonel çizim yapamıyorum. Sizce Tutar mı? Hatta bir kaç dakikaya çizdiğim bir kaç karakalem portreyi buraya koyayım.

Bu Sonuncu Çizdiğim Karakalem :)

İlk Çizdiğim Karakalem :) Şimdi Bakınca Gülüyorum Buna :)

Bunu World Of Tanks Doğumgünü Yarışması için hazırlayıp Fransa'ya Postaladım

Bunu Üçüncü Çizdiğim Karakalem :)

çekeceğin kamera güzel olsun tutar

Beyler bayanlar, aklıma az önce karakalem portreler resimler çizerken videosunu çekmek ve o videoyu youtubeye yükleme fikri geldi. Videoları İngilizce yüklemeyi planlıyorum zaten Türkçe yüklemem türkçede iş yok. Resim çizerken konuşmama da gerek yok. Karakalem çizmeyi kendi başıma deneye deneye öğrendim bu yüzden de fazla profesyonel çizim yapamıyorum. Sizce Tutar mı? Hatta bir kaç dakikaya çizdiğim bir kaç karakalem portreyi buraya koyayım.

Yabancı unlulerin karakalem çalışmalaranı yapabilirsin. Videoyu da hızlandırırsın uzun sürerse .İnşallah çok kazanırsın

Ben böyle resim çizme gibi videoları severim merağım vardır.Benim gibi düşünen çıkacaktır merak eden çıkar tutmaz diye bir şey yok tutar ama denemeniz lazım 2 video atıp bırakmayın.

Bu tür videolar ile denemem var. İzlenimi az ama kazancı gayet iyi oluyor. Çizim meraklısı ve öğrenmek isteyen çok insan var. Bunlarda videoya girince sonuna kadar izliyor.

Evet Resimleri Paylaştım birinci postta :) yorumlarınızı bekliyorum

Çizimler güzel.
Dediğim gibi ünlülerin resimlerin çiz paylaş mesela Paul Walker
Michel Jackson, C.Ronaldo, Messi, vb

kardeşim direk 1 kamera al hd çeken sonra kayıt et kaç dk sürer bilmem ama uzun sürerse 2x hızlandır videoyu güncel şeyleri çiz fena gider

hocam izlenmesi için profesyonel olması lazım bunlar güzel ama amatör işi.Ahım şahım kazandırmaz bence

evet sonuçta kaybettirmeyecek ne kazandırsa kar artı müzik hafif klasik müzikle de iyi gider....
başarılar

Buraya paylaştığın için artık tutmaz herkes buna yönelecek :D :D :D

Şaka şaka bence yap tutar İngilizler belki sever istek flnda alırsın paylaşım karşılığı :eek:

---------- Mesaj saat 20:12:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:10:51 civarında gönderildi. ----------

hocam izlenmesi için profesyonel olması lazım bunlar güzel ama amatör işi.Ahım şahım kazandırmaz bence

Profesyoneller acaba anasının karnından çıktığında profesyonel mi çıkmış ? :D

yorumunuz için teşekkür ederim :) yakın zamanda zaten bir resim kursuna gitmeyi planlıyorum hocam bunları ben kendi kendime geliştirdim çizimi biraz da orda yöntemleri öğrenince daha iyi olabilirim

kanka ne yap biliyomusun şimdi bu resimler uzun sürer aslında sana bi kaç kanal atıcam o adamın yaptıgı gibi bişeyler yapabilrisen yani adam 3dk çiizimleri yapmıs koymus şimdi bunlarda biraz uzun sürer bunlarada baya ugrasmıssındır

How to draw a Lacey Pillow of Love for Valentine's Day - YouTube

How to draw a heart shaped padlock for Valentines' Day - YouTube

bende çizimle uğraşmaya başladım baya merakım sardı bu adamda fena çizmiyo değil yani bence bu adam gibi kısa kısa yapıp koyarsan boyle profil den deilde

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri