Aklımdaki 2 Soruya Yanıt Lütfen!..

MehmetYazar

Kayıtlı Üye
Beyler, şu 2 soruma yanıt verebilirseniz memnun olurum.

Soru 1-) Adsense, ana hesabı nasıl kapatır? Yani başka maillerle açtığım ve adsenseme bağladığım kanalların başına ne gelmeli ki adsense hesabımı kökten kapatsınlar. Adsense ana mailime video falan atmıyorum.

Soru 2-) Niche Kelimelerin olduğu videoyu sosyal paylaşım sitelerinde ya da sitede paylaştığımda reklama yapılan tıklamalar nasıl hesaplanır. Ya da başkasının videosunu izlerken yan tarafta niche kelime kullandığım videoyu gören biri o videoyu izleyip reklama tıkladığında ücretlendirme neye göre yapılır?

Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler...

1. Kolay kolay kapanmaz. Yani ip adresiniz kara listeye düşer fark etmezsiniz vs o zaman kapanır. Lakin benim bildiğim ve duyduğum (denemedim bakmadım bile) adsense hesabınızın mail adresi kapanırsa yine de adsense giriş yapıp başka bir yönetici maili ekleyebiliyorsunuz. Tabi bu durumu daha net bir şekilde bilen arkadaşlar cevaplayabilir.

2. Şimdi o arkadaşın reklam türlerinden hangisine tıklar bilemem. Video içine tıklar niche videonuzun tbm si de 0,15 dir. O kadar yansır. Resimli metine tıklar daha fazla yansır. Flash'a tıklar daha farklı olur. 2. Sorunun içerisinde sorduğun diğer 2. sorunun cevabı da bu. bilemeyiz izleyicinin hangi reklama tıklama ihtimali olduğunu. Genelde video içine tıklanır. ;)

Anladım kardeşim. Adsense ana hesabın kapanmasıyla ilgili bir soru daha sorayım aklımın aydınlanması için. Teliften dolayı ya da topluluktan dolayı falan 3 - 4 kanalım kapanırsa adsensemi bu yüzden kapatırlar mı?

Anladım kardeşim. Adsense ana hesabın kapanmasıyla ilgili bir soru daha sorayım aklımın aydınlanması için. Teliften dolayı ya da topluluktan dolayı falan 3 - 4 kanalım kapanırsa adsensemi bu yüzden kapatırlar mı?

Yani bir çok kanalım topluluktan, teliften, spamdan, flag gibi sebeplerden kapatıldı ama şuana kadar sorun yaşamadım ben. Sizinde sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.

Çok sağol kardeşim. Neden sorduğuma gelince. Ya spamın yanı sıra özgün ya da özgüne yakın videolar yüklediğim kanallarım da var. Şimdi spam kanallar gidince onlarda hemen gidecek mi diye merak ettim. Emek harcıyorum emekler spama kurban olmasın diye. Çok teşekkür ederim... :)

Bır kanalın kapanırsa o adsenseye baglı tum kanalların kapanır ama g+ yontemı ıle tekrar acabılırsın kanallarını

Buzdolabı aracılığıyla gönderildi.

Farklı maillerde oluşturduğum kanallarda mı kapanıyor kardeşim? Alt kanalların kapandığını biliyorum da farklı maillerde de kapanıyorsa vay halimize. Sağolasın!..

Hayır ben şeyi anlayamıyorum; son günlerde forumda sürekli
• adsense'm kapanırmı ? vb bir sürü soru var bunun bi sebebi varda ben mi bilmiyorum ?

Farklı maillerde oluşturduğum kanallarda mı kapanıyor kardeşim? Alt kanalların kapandığını biliyorum da farklı maillerde de kapanıyorsa vay halimize. Sağolasın!..

Aynen eger maillerinde spama duserse tum kanallarin kapatilir zaten en tehlikeliside bu .bi anda 30 tsneye yakin kanslim gitmisti spamdan .

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hayır ben şeyi anlayamıyorum; son günlerde forumda sürekli
• adsense'm kapanırmı ? vb bir sürü soru var bunun bi sebebi varda ben mi bilmiyorum ?

o konuların bence iki sebebi var bende o tarz bir konu açtıgım için cevaplayayım dedim

1.şık ben hiç adsense sahibi değilim değildim:) Partnerler daha kolay geliyordu awe vs o yüzden insanlar yeni geçiş yapmak isteyenler merak ediyor

2.şıkda arkadasın dediği gibi bazen yapıcak bişi bulamayıp bile olsa özgün videolar deniyorum onuda spama baglarsak yanıp gidermi die:D

o konuların bence iki sebebi var bende o tarz bir konu açtıgım için cevaplayayım dedim

1.şık ben hiç adsense sahibi değilim değildim:) Partnerler daha kolay geliyordu awe vs o yüzden insanlar yeni geçiş yapmak isteyenler merak ediyor

2.şıkda arkadasın dediği gibi bazen yapıcak bişi bulamayıp bile olsa özgün videolar deniyorum onuda spama baglarsak yanıp gidermi die:D

Anladım hocam hakkımızda hayırlısı olsun :)

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar sitede yayınlanan videolar para kazandırır mı? yani kanalımızdaki videoları sitelerde iframe olarak yayınlarsan oda para kazandırırmı bilen varmi?...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri