Aklında Proje Yada Elinde Domain Var Ne Yapacağını Bilmiyormusun ?

• Kullanıcı MKunkcu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Webmaster Soru ve Sorunlar

MKunkcu

Kayıtlı Üye
Projesi olup uygun domain ve ya script bulamayan ,
Elinde güzel domaini olup nasıl bir web sitesi kuracağını bilmeyen,
Ya da web sitesi açmak isteyip bilgisi olmayanlara yardım edeceğim.

Forum üzerinden iletişim kurarsanız sevinirim , dışarıdan kişilere hizmet vermeyeceğim.

Hayırlısı olsun kardeşim yakın zamanda senin hizmetlerinden yararlanmak istiyorum inşallah

Hocam merhaba bir alan adı aldım ismi: anadoluvizyon
ismindende anlaşılacağı gibi Anadoluyu tanıtıcı turizm, festival proğramlar, yerel sanatçılar gibi bölümler aklıma geliyor başka ne içerik alabilir ayrıca önereceğiniz sade temelar nelerdir...

ismindende anlaşılacağı gibi Anadoluyu tanıtıcı turizm, festival proğramlar, yerel sanatçılar gibi bölümler aklıma geliyor başka ne içerik alabilir ayrıca önereceğiniz sade temelar nelerdir...

anadoluya ait tanıtıcı videoların yer aldığı bir bölüm kesinlikle olmalı isminde de vizyon geçiyor zaten , tema derseniz adsense reklamı olacak mı ? sade mi yoksa gösterişlimi olacak ona göre yardımcı olurum tabi ki wordpress öneririm

>Dağ ve Kayak Tesisleri
>Eğlence Parkları
>Hayvanat Bahçeleri-Akvaryumlar-Doğa Koruma Alanları
>Plaj ve Adalar
>Tarihi Yerler ve Binalar

anadoluya ait tanıtıcı videoların yer aldığı bir bölüm kesinlikle olmalı isminde de vizyon geçiyor zaten , tema derseniz adsense reklamı olacak mı ? sade mi yoksa gösterişlimi olacak ona göre yardımcı olurum tabi ki wordpress öneririm

Hocam açıkcası pek anlamıyorum web işine yeni giriyorum sayılır daha önce bedava sitem . com çalışması yapmıştım. Sağolsun bir arkadaşım tema filan ayarlayacak ben yavaş yavaş bişeyler olusturacam reklamı ilk 1 yıl için düşünmüyorum ilerleyen dönemde ücretsiz reklam yapabilirim belki eşe dosta ayrıca dediğiniz gibi video bölümü düşündüm hatta forumdaki arkadaşlardan video paylaşmak isteyenlere yer ayıra bilirim. (Joomla paneli kurulu)

Hocam açıkcası pek anlamıyorum web işine yeni giriyorum sayılır daha önce bedava sitem . com çalışması yapmıştım. Sağolsun bir arkadaşım tema filan ayarlayacak ben yavaş yavaş bişeyler olusturacam reklamı ilk 1 yıl için düşünmüyorum ilerleyen dönemde ücretsiz reklam yapabilirim belki eşe dosta ayrıca dediğiniz gibi video bölümü düşündüm hatta forumdaki arkadaşlardan video paylaşmak isteyenlere yer ayıra bilirim. (Joomla paneli kurulu)

joomla ile pek saglıklı seo ve tema yapmak zordur , wordpress en iyisi

biriside bana yardım etsin domain zafer.in w.arez düşünüyorum link kısaltmalardan falan yolu buluruz belki sizce ne yapmalıyım ?

Bence domain güzel hocam. Pek çok tanıtıcı video,makale,resim vb. paylaşabilirsin. Siteyi tutturursan reklam teklifleri de gelecektir. Aylık kazancı sabitlersin yani. Adsenseyi de deneyebilirsin tabi. wp en güzeli bence de seo ve index bakımından. Sen yeter ki güncel tut,içerik ekle,illaki tutar siten hocam.Kolay gelsin.

[MENTION=4900]MKunkcu[/MENTION] Profesyonel script yazılımcısı bulma konusunda yönlendirme yapabilir misin

[MENTION=4900]MKunkcu[/MENTION] Profesyonel script yazılımcısı bulma konusunda yönlendirme yapabilir misin

ne yazılacak ?

---------- Mesaj saat 17:37:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:37:17 civarında gönderildi. ----------

Hocam site başlıgını anadolu motifli kilim ile dolgu rengi yapmayı düşünüyorum.
Nasıl yapabilirim bilgisi olan var mı? proğram önerisi?

ÖRNEK hotmail den alıntıdır:
Ekli dosyayı görüntüle 1040

istediğin resmi ve yazılacak yazıyı ver halledeyim tabi birde boyutlarını

ne yazılacak ?

---------- Mesaj saat 17:37:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:37:17 civarında gönderildi. ----------

istediğin resmi ve yazılacak yazıyı ver halledeyim tabi birde boyutlarını

hocam tesekkürler şimdiPhotoshop kuruyorum yapmaya çalışacam ilerde lazım olacak devamlı kimseyi ufak işler için rahatsız etmek istemem:)

hocam tesekkürler şimdiPhotoshop kuruyorum yapmaya çalışacam ilerde lazım olacak devamlı kimseyi ufak işler için rahatsız etmek istemem:)

Photoshop'ta solda toolbox var orda "T"(Text) harfi vardır ona basılı tut yatay maske çıkar ona tıkla öyle yap

Hocam benimde aklımda bi site var güzel bir reklamla çokta tutacağına eminim gel gelelim ne site açmaktan anlarım ne başka birşeyden

Hocam benimde aklımda bi site var güzel bir reklamla çokta tutacağına eminim gel gelelim ne site açmaktan anlarım ne başka birşeyden

site açmaktan korkmayın arkadaşlar elbet biri yardım eder açarken yeterki projenizi güzel kurgulayın

site açmaktan korkmayın arkadaşlar elbet biri yardım eder açarken yeterki projenizi güzel kurgulayın

O projeyi kim yapacak hocam bi kaç kişiye sordum uzun iş falan dediler aslında yabancı bi site var pek bilinmemiş onu biraz değiştirip türk sitesi yapmayı düşünüyorum reklamını güzel yaparsam tutacağınada eminim türkiyede yavaş yavaş gelişmekte olan bir dal spor ile ilgili bi site olacak site ismi nerden alınır kaça alınır hostingi nerden alınır kaça alınır en ufak bır fıkrım yok sayfa nasıl yonetılır fıkrım yok acaba ögrenmek ıcın gırsem dedım 1 2 yılını alır dediler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri