Aksiyon kamera

keremoflu

Kayıtlı Üye
Selam dostlar,

Düşük sayılabilecek bütçeli aksiyon kamera bakıyorum.
1080P'de 30fps veren SJ4000 modelini araştırdım. 110$ civarında. Tüm aksesuarlar ile 170$ falan oluyor.

SJCAM SJ4000 WiFi 1080P Full HD Action Camera Sport DVR - SJCAM

Bir de SJ5000 modeli var 160$'a, onun da en büyük esprisi 1080P'de 60fps veriyormuş. En öne çıkan ve uygun bunları buldum.

Sizin önerebileceğiniz bir tane var mı? GoPro demeyin :D

[MENTION=19513]keremoflu[/MENTION] hocam aliexpress e de bakın isterseniz fiyat farkı var orada .

[MENTION=19513]keremoflu[/MENTION] hocam aliexpress e de bakın isterseniz fiyat farkı var orada .

Hocam biraz var, evet. Ancak bu aksiyon kamera konusunda çok sahtekar var. Hem yurtiçi hem de yurtdışı. Sitesinden alayım diyorum. Toplamda 20-30$ falan fark eder en fazla. Alternatif olarak banggood gibi siteler de var.

Selam dostlar,

Düşük sayılabilecek bütçeli aksiyon kamera bakıyorum.
1080P'de 30fps veren SJ4000 modelini araştırdım. 110$ civarında. Tüm aksesuarlar ile 170$ falan oluyor.

SJCAM SJ4000 WiFi 1080P Full HD Action Camera Sport DVR - SJCAM

Bir de SJ5000 modeli var 160$'a, onun da en büyük esprisi 1080P'de 60fps veriyormuş. En öne çıkan ve uygun bunları buldum.

Sizin önerebileceğiniz bir tane var mı? GoPro demeyin :D

geçen forumda bir arkadaş konu açmıştı kamera hiç fena değildi 110 tl mi neydi ücretide bulayım buraya yazarım linki

gopro istiyorum ben de ama işte aldıktan sonra ne yapacağım? her hangi bi konuda aktif değilim (bmx, kaykay falan)

+400 TL. Buradan alınmaz tabii. Almak isterdim ama şimdilik aksiyon kamera için bütçe bu. Daha sonra normal kamera da alacağım.

---------- Spam Engelliyici 00:03 ---------- Önceki Mesaj 00:02 ----------

önceliğin fiyatsa,

WIFI Full HD 1080P Sport Camera DVR F39 HDMI Waterproof Mini Camcorder - US$63.99

daha iyi görüntü istiyorsan 1080p 60 fps çeken bir kamera her zaman daha iyi olur.

Satış siteleri dışında pek bir bilgi yok ama yine de araştırıyorum hocam, teşekkürler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri