Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hayırlı satışlar
1 paylasimla nasi okadar buyumus
önüne gelen aktif vine sayfası satıyor2-3k aktif organik sayfamı olur allah aşkına kimisi 2k üyeli sayfaya 50 tl ister kimisi 3k lık sayfaya 20 tl ister.buna bir düzen getirilmeli yöneticiler tarafından önüne gelen konu açar oldu.
1 paylasimla nasi okadar buyumus
add me fast falan işte hatta bir çok hile var duydumda bilmiyorum
önüne gelen aktif vine sayfası satıyor2-3k aktif organik sayfamı olur allah aşkına kimisi 2k üyeli sayfaya 50 tl ister kimisi 3k lık sayfaya 20 tl ister.buna bir düzen getirilmeli yöneticiler tarafından önüne gelen konu açar oldu.bu konuyu r10da falan açsan kim bilir nereleriyle gülerlerdi
![]()
katılıyorum![]()
. Şimdi 1 paylaşım daha yaparsanız aktif olup olmadığı belli olur
kimse satisi baltalamiyor insanlar merak ettigi sorulari soruyor
report etmişsinizde ortada satış baltalayıcı bi post goremedım ben. Merak ettiklerini sormuşlar o kadar. Rahatsızlık belirttiğiniz cümle de satış baltalamakla alakalı degıl. Aksini düşünüyorsanız tartışma yaratmadan arkadaşa cümlesinin cevabını verebilir, onun tezini çürütebilirsiniz.
Konuyu siz report etmeden ben gormus olsaydım aynı sorular benım kafamda da olusurdu, ben de yazardım.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.