- Web sitesi
- www.kadinevi.org
AktifServerin telefonunu bilen varmı ???? arkadaşlar acil
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ben 10 gündür kullanıyorum bazı zamanlar sorun yaşasamda anında mudahale etti satışı ile ilgili eskiden bazı sorunlar olmus olabilir eminim onlarinda telafisini yapmistir.
bir laf vardır hani . "ucuz etin yahnisi yenmez diye"
3-5 kuruş fazla olsun sağlam olsun sıkıntı olmasın destek her zaman olsun .
1 yılı aşkın süredir bir firmadan aynı tür sunucu kullanıyorum ne zaman sıkıntı çıksa anında müdahale ediyorlar . Şimdiye kadar 1-2 kere sorun çıktı . O da normal sorunlar ...
siz siz olun 3-5 kuruş fazla görmeyin ..
Parayla alakası yok hemşo istediğim sunucuyu bulamadım nedeni bu
o zaman birşey diyemem bu dediğiniz firmayı hiç kullanmadım bilemiyorum da . geçmiş olsun keşke almadan önce biraz denemelik kullanmaya izin verselerdi
edit : bu arada nasıl bir sunucu arıyorsan pm at hemşo yardımcı olurum sana
Bu forumda, şu anki yönetimde kimse kimseye torpul geçmez, adam pm attı; abey mağdur ettiğim herkesin ödemesini ve sunucunu gidereceğim aç konumu dedi, ben de okul haçlığı ile vds alan adamlar var açıyım gidersin dedim ve konuyu yakından takip ettim gerçekten de giderdi ve açarken de dedim ki eğer hakkında yine şikayet olursa, mağduriyeti giderilmeyen olursa sınırsız banlayacam dedim bu benim tanıdığım, çalıştığım firma olsa bile farketmez varsa problemi banlarım..!!
Yine diyorum; Mağdur olan, sıkıntısı olan, mağduriyeti giderilmeyen varsa konuya yazsın gerekli işlemleri hemen yapayım, kimse kimseye torpil geçmiyor böyle birşey söz konusu değil..
[MENTION=44503]aktifsunucu[/MENTION] ile şikayeti olan bu konuda yazsın, son konusu açıldıktan sonra sıkıntı yaşayanlar da yazsın, değerlendirme yapılıp gereği yapılacaktır..
Sunucu parasını kendisine geçen yıl Ağustosta ödemiştim. 1 yıl oldu ve sunucuyu sadece 4 ay kullandım. 2 ay da makine arızalandı dedi onu da istemedim ve 6 aylık iade konusunda anlaştık. Üsteki mesajıma yazışmaları attım. Son hesap numarasını da ÖM yoluyla 1,5 ay önce istemişti. Ne gelen var ne giden. Tek mağdur ben mi kaldım anlamadım ki?
![]()
Sunucu parasını kendisine geçen yıl Ağustosta ödemiştim. 1 yıl oldu ve sunucuyu sadece 4 ay kullandım. 2 ay da makine arızalandı dedi onu da istemedim ve 6 aylık iade konusunda anlaştık. Üsteki mesajıma yazışmaları attım. Son hesap numarasını da ÖM yoluyla 1,5 ay önce istemişti. Ne gelen var ne giden. Tek mağdur ben mi kaldım anlamadım ki?
![]()
Konuyada gelsin yazsın hocam, 24 saat içinde mağduriyetini gidermezse yarın bu saatte sınırsız uzaklaştırılacaktır ve forumda artık ticaret yapamayacaktır..İyi niyet suistimal ediliyor ise orada dur denilmeli..
Bana yaran pm atarsınız gereğini yaparız hocam, olumlu yada olumsuz dönüşünüzü bekliyorum.
iyi forumlar.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.