Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba Arkadaşlar :
ALanya'ya 3 günlük bi tatile geliyorum 20-23 haziran arası varmı o taraflrada bana alanyayı - Antalyayı gezdirecek olan ? hem YT sohbeti yapar hemde bedava rehber bulmuş oluruz![]()
Merhaba Arkadaşlar :
ALanya'ya 3 günlük bi tatile geliyorum 20-23 haziran arası varmı o taraflrada bana alanyayı - Antalyayı gezdirecek olan ? hem YT sohbeti yapar hemde bedava rehber bulmuş oluruz![]()
Antalya ya gelirsen gezeriz hemşo![]()
ben kaptım öncerehber oluruz ücretsiz ama yeme içme beytodan zengin adam sonuçta vesselam
sabah çakırlar'da kahvaltı,öğlen 01 güneylilerde adana sofrası,akşam uncalı meltem balıkçısında yemek gece de kaleiçine akarız yeter ki gelsin![]()
ama harbi cumartesi veya pazar gündüz nereleri gezecez - nerlere gidelim neresi güzel vb konuda bilgi veren olursa sevinirim...gelmişken otelte yatmayak akşama kadar....
Ben alanyada yaşıyom, haberleşelim
Forumda da turizme meraklı bayagı kardesimiz varmıs masallah![]()
Sende XXXX TL kazananlardansın yaniBuradaki bütün üyelerin Youtube'dan aylık kazançları XXXX TL olduğu için her yaz Antalya-Bodrum tatil yapıyoruz hatta toplu otel kiralarsak daha ucuza geliyor
Şaka bir yana ben de 1 hafta 10 günlüğüne Antalya'ya kaçmayı düşünüyorum oradaki arkadaşlar Antalya bu ara nasıl hareketli mi?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.