Alçak Creativenin Oyunu Ve Adi Networklerin Para Tuzağı

bayburt16

Kayıtlı Üye
başlıkta ki gibi bunlar hepsi paranın köpeği olmuşlar

ba40259d5d7b84aebdfe5e1191fea0df.png

resimde herşey belli 3 ay öncede bunların it olduğunu söylemiştim ama burdaki arkadaşlar 3 5 ödeme alıyor diye creative ilerleme var paramızı ödüyor şu kanalları ödedi vs. neden bunları diyorlar sizce ? para tatlı çünkü adam ödemesini alıyor keyfi yerinde bana dokunmayın diyerlerine ne yapıyorsanız yapın kafasındalar 3 ay öncede ********lerdi şimdide öyle gördüğünüz resimde 2 tane bank transfer var 2 sinide almadım hangi köpek ilgilendi ? okadar ticket açtım cevap vermediler yeni ticket açtım eski ticketin var deyip yenisini kapattılar şimdide parayı gördüler direk bloke bundan öncekilerde neden bloke yoktu ebe kitapsızlar ?

4 bin+2200+ 370 = 6900 bin dolar hop ceplerinde + birde bu ay var onuda sayalım

6d5a281e058d9a7ba9013616671b3239.png

6900+2700= 9600 bin yani bu adamlar bana 10 bin dolar kazık attı siz hala networkleri savunun blokeler ödenecek kanalları bekletin lafları edin

bu adamlar bana ne kadar ödemiş ? 3400+3200=6600 bin dolar

10 bin dolarımın üstüne yat 6 bin dolar öde oh kebab siz hala bu tuzaklara kanın bu tuzaklara düşün 3 ay öncede dedim ama nerdeeeee!!!

bunların allah belasını versin diyer konulardada paylaştım onlarıda gösteriyim 10 bin doların üstüne mi yattı sadece ??

62795ff927dd03b0c8576b1bfd453822.png

10 bin+3 bin = 13 bin dolar !!

0c02b2415e60926993d12798472a40ec.png

120 miyi ödemiş neden ? akıllı tabi 120 ödeyince ne oldu ben creativede kaldım ondan sonra ne mi oldu

1600+3200= 4800 bin dolarım üstüne yattılar !!!!

706ccd3bb07f360e58716732ce46a3ef.png

buna direk rev share %0 yaptılar bundada 6 bin dolarım vardı revshare %0 neden adsense parayı ödemiyormuş ebe köpekler madem ödemiyor siz revshare %0 yaptığınız için kanalı sizden çıkartıp tekrar adsenseye bağladımda adsense neden takır takır para mı ödedi ne kadar mı ? 2 bin dolar aldım sonra sahte telif geldi kanal kapandı [MENTION=10030]CBurak[/MENTION] da iyi bilir onada söylemiştim...

BENDEN BU KADAR BU KONUDA KAPANIRSA AYIP HERKES HERŞEYİ BİLSİN YETER ARTIK...

kardeş youtube bloke koyacak olsa adsenseyede koyar. bu tamamen partnerlerin gavurluğu başka bişey deil. en iyisi partnerlerle çalışmamak.

kardeş youtube bloke koyacak olsa adsenseyede koyar. bu tamamen partnerlerin gavurluğu başka bişey deil. en iyisi partnerlerle çalışmamak.

aynen öyle ben bunu en son rev share %0 olan kanalımda anladım adamlar paraya bloke koydular creativeden çıkartıp tekrar adsenseye soktum 2 ay düzenli para mı aldım.

Geçmış olsun bu kazançlar bende olsa herhalde kalp krızı falan gecırdık,bu şerefsızlerın amaçları bellı bızım sırtımızdan gecınıp kazançlarımıza el koyuyorlar,emınımkı bu partnerlere bızım kazandırdıgımız kadar hıçbır dünya ulkesı bu meblağları kazandırmıyor,bu yüzden buyuk meblağları gorup cebe ındırıyor bu şeref yoksunları bırılerı bunlara dur demesı gerekır,burda bayıı olanlar olsun serkan olsun,ozellıkle serkan bı konuşmasında MN her turlu ballandıra ballandıra anlatmıştı sımdı bızlerı yalnız bıraktı onada kırgınım olanlar bıze oldu neyse bende çok doluyum okadar emeklerımıze yazık oldu.

Geçmış olsun bu kazançlar bende olsa herhalde kalp krızı falan gecırdık,bu şerefsızlerın amaçları bellı bızım sırtımızdan gecınıp kazançlarımıza el koyuyorlar,emınımkı bu partnerlere bızım kazandırdıgımız kadar hıçbır dünya ulkesı bu meblağları kazandırmıyor,bu yüzden buyuk meblağları gorup cebe ındırıyor bu şeref yoksunları bırılerı bunlara dur demesı gerekır,burda bayıı olanlar olsun serkan olsun,ozellıkle serkan bı konuşmasında MN her turlu ballandıra ballandıra anlatmıştı sımdı bızlerı yalnız bıraktı onada kırgınım olanlar bıze oldu neyse bende çok doluyum okadar emeklerımıze yazık oldu.

ya ben ben daha 18 yaşındayım belkide bu para benim hayatımı kurtarıcaktı ?

anladığım kadarıyla partnerler sömürü amaçlı açılmış :D bizdemi açsak ne yapsak ya madem böyle kafasına göre bloke koyabiliyo

Biz boşa uğraşıyoruz açalım bir partner köşeyi dönelim etliye sütlüye karışmayız.

başlıkta ki gibi bunlar hepsi paranın köpeği olmuşlar

ba40259d5d7b84aebdfe5e1191fea0df.png

resimde herşey belli 3 ay öncede bunların it olduğunu söylemiştim ama burdaki arkadaşlar 3 5 ödeme alıyor diye creative ilerleme var paramızı ödüyor şu kanalları ödedi vs. neden bunları diyorlar sizce ? para tatlı çünkü adam ödemesini alıyor keyfi yerinde bana dokunmayın diyerlerine ne yapıyorsanız yapın kafasındalar 3 ay öncede ********lerdi şimdide öyle gördüğünüz resimde 2 tane bank transfer var 2 sinide almadım hangi köpek ilgilendi ? okadar ticket açtım cevap vermediler yeni ticket açtım eski ticketin var deyip yenisini kapattılar şimdide parayı gördüler direk bloke bundan öncekilerde neden bloke yoktu ebe kitapsızlar ?

4 bin+2200+ 370 = 6900 bin dolar hop ceplerinde + birde bu ay var onuda sayalım

6d5a281e058d9a7ba9013616671b3239.png

6900+2700= 9600 bin yani bu adamlar bana 10 bin dolar kazık attı siz hala networkleri savunun blokeler ödenecek kanalları bekletin lafları edin

bu adamlar bana ne kadar ödemiş ? 3400+3200=6600 bin dolar

10 bin dolarımın üstüne yat 6 bin dolar öde oh kebab siz hala bu tuzaklara kanın bu tuzaklara düşün 3 ay öncede dedim ama nerdeeeee!!!

bunların allah belasını versin diyer konulardada paylaştım onlarıda gösteriyim 10 bin doların üstüne mi yattı sadece ??

62795ff927dd03b0c8576b1bfd453822.png

10 bin+3 bin = 13 bin dolar !!

0c02b2415e60926993d12798472a40ec.png

120 miyi ödemiş neden ? akıllı tabi 120 ödeyince ne oldu ben creativede kaldım ondan sonra ne mi oldu

1600+3200= 4800 bin dolarım üstüne yattılar !!!!

706ccd3bb07f360e58716732ce46a3ef.png

buna direk rev share %0 yaptılar bundada 6 bin dolarım vardı revshare %0 neden adsense parayı ödemiyormuş ebe köpekler madem ödemiyor siz revshare %0 yaptığınız için kanalı sizden çıkartıp tekrar adsenseye bağladımda adsense neden takır takır para mı ödedi ne kadar mı ? 2 bin dolar aldım sonra sahte telif geldi kanal kapandı [MENTION=10030]CBurak[/MENTION] da iyi bilir onada söylemiştim...

BENDEN BU KADAR BU KONUDA KAPANIRSA AYIP HERKES HERŞEYİ BİLSİN YETER ARTIK...

Çok güzel izah etmişin kardeşim biz hep söyledik ama bazıları bir 2 ödeme aldı diye bize demediklerini bırakmadılar.Cretive zoomin ve Music Nations en büyük dolandırıcılar ve bence dolaylıda olsalar birbirleriyle baglılar..

Bu tür durumların önüne geçmek için partnerler konusunda birleşmeli ve gerçekten bir şikayet ortamı oluşturulmalı ben paramı alıyorum ama alamayan bütün arkadaşlar içinde elimden ne gelirse yapmaya hazırım

Birlik olma zamanıdır emek verip saatlerini harcayan insanların emekleri ödenmeli eninde sonunda

Birlik olmazsak bu gemi batacak arkadaşlar
Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın dönemi çoktan bitti
Yılan eninde sonunda senide sokuyor
Çok İyi derecede ingilizce bilen arkadaşlarla birlik olup raporlar şeklinde bu durumu youtubeye bildirmek lazım başka türlü bu işin içinden çıkılamaz...

Benimde 6 7 aydır sürekli ödüyorlar . 9 ay oluca sözleşme bitiyormuş sanırım . Lifeye veya quize geçeyim bende heyecan yaptım şimdi :D

Valla hocam çok geçmiş olsun. Umarım invesitagate ten sonra alırsınız diyeceğim ama zor gibi görünüyor. Valla ben adsense le çalışıyorum. Belki sizinkinin 10 da 1 ini kazanıyorum ama sonuçta ödüyor. Aracı ile çalışmak zor aynen büyük firmaların taşeronlarında çalışmak gibi birşey bu partnerlik. Parayı hep taşeron ***ürüyor olan işçiye oluyor. Tekrar geçmiş olsun...

30k kanal bağladım ya bu konuları görünce partnerden çıkasım geldi . çıkma isteği göndereyim bakalım ne olacak . geçmiş olsun hocam

zoomin yaklaşık 4bin dolarlık ödemeye bloke koydu benimde.
Aynı altyapıyı kullanan bu firmalarda artık bloke olaylarının tesadüf olmasına inanmıyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri