https://www.youtube.com/watch?v=mEVwh-KVCc4&ab_channel=alex745alejandro/AliCan
valla ali abiye hastayim takipcisiyim
760a yazik etmis 
valla ali abiye hastayim takipcisiyim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arap yağı bol bulunca başka amaçlar için kullanırmışo hesap.
Bmw yi çok seviyorum ama artık keko kro arabası olmaya başladı hepten.. Az parayı gören ayı hemen bmw ye koşuyor. Artık Auidi yeni hedef.Onu daha çok fazla kirletmediler..
en iyisi porsche hocam
En iyisi Lamborghini derim bende o zamanPorsche bize az kalmazmı ya..
Nedir ya alt tarafı Porsche.
Gerçekçi olalım arkadaşlar.. Bir çoğumuz en fazla Mercedes, Bmw yada Audi ayarında araç alırız.. [MENTION=9224]mNote[/MENTION] hariç. Konu para olunca adı çok zikrediliyor mntone kardeşimizin bende bir adını geçiriyim dedim.
sallaaaa.Yurt dışında bunlara araba diye binmiyorlar)
sallaaaa.
bu arabalar avrupa'da ucuz bu arabanında sanırım 30.000 euro gibi bi fiyatı 2009 model 7.60, sıfırını bilmiyorum.https://www.carsforsale.com/vehicle/details/164078
Tamda arkadaş ile konuşuyorduk konuyu buyur bak.Bilmemek değil öğrenmemek ayıp.O siteye bak bakayım 250-300 dolara kaç tane araba bulacaksınBura amerika almanya demiştim diye kıvırma orada da öyle
Arabanın türkiye satış fiyatı 75 bin tl ortalama.
bu arabalar avrupa'da ucuz bu arabanında sanırım 30.000 euro gibi bi fiyatı 2009 model 7.60, sıfırını bilmiyorum.
senin gibi merak etme.7 kasa 6000 motor bmw'den bahsediyoruz 300 dolarlık araba bulursun diye örnek veriyorsun ne alakaysa ya da mazda gösteriyorsun ne alakası var onlarla bmw'nin.
sen kaç tane 7 kasa bmw gördün izne gelen? ya da kaç tane 6000 motor araba gördün?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.