Alex745alejandro Bmw 760 Spreyle Boyadilar

• Kullanıcı memobg94
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube'daki En guzel Kanallar
Sokakda görsem terorist zannedip polisi ararım :s BMW insan bunu yaparmı gitsin audiye yapsin (bmw candir)

Bmw yi çok seviyorum ama artık keko kro arabası olmaya başladı hepten.. Az parayı gören ayı hemen bmw ye koşuyor. Artık Auidi yeni hedef. :) Onu daha çok fazla kirletmediler..

en iyisi porsche hocam

En iyisi Lamborghini derim bende o zaman :) Porsche bize az kalmazmı ya.. :) Nedir ya alt tarafı Porsche. :D Gerçekçi olalım arkadaşlar.. Bir çoğumuz en fazla Mercedes, Bmw yada Audi ayarında araç alırız.. [MENTION=9224]mNote[/MENTION] hariç. Konu para olunca adı çok zikrediliyor mntone kardeşimizin bende bir adını geçiriyim dedim.

En iyisi Lamborghini derim bende o zaman :) Porsche bize az kalmazmı ya.. :) Nedir ya alt tarafı Porsche. :D Gerçekçi olalım arkadaşlar.. Bir çoğumuz en fazla Mercedes, Bmw yada Audi ayarında araç alırız.. [MENTION=9224]mNote[/MENTION] hariç. Konu para olunca adı çok zikrediliyor mntone kardeşimizin bende bir adını geçiriyim dedim.

haklısın hocam ya ne gezer para bizde :)

Ali abi yıkanınca giden spreyle izleyicilere şaka yapmış anormal bişey yok daha önce izlemeyene biraz tuhaf geliyor :D

Yurt dışında bunlara araba diye binmiyorlar :))

https://www.carsforsale.com/vehicle/details/164078

Tamda arkadaş ile konuşuyorduk konuyu buyur bak.Bilmemek değil öğrenmemek ayıp.O siteye bak bakayım 250-300 dolara kaç tane araba bulacaksın :D Bura amerika almanya demiştim diye kıvırma orada da öyle :)

Arabanın türkiye satış fiyatı 75 bin tl ortalama.
bu arabalar avrupa'da ucuz bu arabanında sanırım 30.000 euro gibi bi fiyatı 2009 model 7.60, sıfırını bilmiyorum.

7 kasa 6000 motor bmw'den bahsediyoruz 300 dolarlık araba bulursun diye örnek veriyorsun ne alakaysa ya da mazda gösteriyorsun ne alakası var senin gibi onlarla bmw'nin, senin gibi kıvırmıyorum bak. :)

sen kaç tane 7 kasa bmw gördün izne gelen? ya da kaç tane 6000 motor araba gördün?

bu arabalar avrupa'da ucuz bu arabanında sanırım 30.000 euro gibi bi fiyatı 2009 model 7.60, sıfırını bilmiyorum.

senin gibi merak etme. ;) 7 kasa 6000 motor bmw'den bahsediyoruz 300 dolarlık araba bulursun diye örnek veriyorsun ne alakaysa ya da mazda gösteriyorsun ne alakası var onlarla bmw'nin.

sen kaç tane 7 kasa bmw gördün izne gelen? ya da kaç tane 6000 motor araba gördün?

10K dolardan bana türkiyede bundan bul sanada alayım:D

https://www.carsforsale.com/vehicle/details/9639356

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri