Alexa Network İstatistikler Sizce Nasıl

• Kullanıcı By_Muzo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

By_Muzo

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar alexa network sayesinde bir kanalımı ilk defa partnere geçirdim.Ama ben istatistikleri anlamıyorum :) sizce ilk gün yansıyan istatistik nasıl 1.543 yazan felan ne ?

İlk güne bakma sen, o partnere geçerkenki gün olduğu için hiç kazanç gelmez denebilir. 1.5 dediği dolar, 0.17 dediği de bin gösterim başına gelir. Yine dolar cinsinden. Ama dediğim gibi ilk gün geçiş olduğu için böyle olur. Diğer günler yavaş yavaş düzelecektir.

İlk güne bakma sen, o partnere geçerkenki gün olduğu için hiç kazanç gelmez denebilir. 1.5 dediği dolar, 0.17 dediği de bin gösterim başına gelir. Yine dolar cinsinden. Ama dediğim gibi ilk gün geçiş olduğu için böyle olur. Diğer günler yavaş yavaş düzelecektir.

1000 gösterim 0,17
8963 gösterim 1,53 anladım şuan.

1000 gösterim 0,17
8963 gösterim 1,53 anladım şuan.

Aynen öyle ama o gün geçiş sürecinde olduğu için çoğu kazanç yansımıyor. 0.17 çok düşük bir rakam yani tabii kanal içeriğinizi bilmiyorum ama sıradan iyi bir kanalsa o 1 dolara kadar çıkacaktır, uzun videolarınız falan varsa kaliteliyse 3 doları bile görebilirsiniz BGBG'de.

Aynen öyle ama o gün geçiş sürecinde olduğu için çoğu kazanç yansımıyor. 0.17 çok düşük bir rakam yani tabii kanal içeriğinizi bilmiyorum ama sıradan iyi bir kanalsa o 1 dolara kadar çıkacaktır, uzun videolarınız falan varsa kaliteliyse 3 doları bile görebilirsiniz BGBG'de.

Uzun video çokda Normal adsensedeki gibi tbm oranını gösteren hangisi ? kaç tık oldugunu gösteren hangisi hocam

Yani Tahmini kazançda ne gösterirse o mu benim kazanç ?

Aynen öyle. O kazançları toplayıp kesinti oranınıza göre işlem yapınca size gelecek olan net geliri görürsünüz. Yani yüzde 20 kesinti yapılıyorsa kazancınızı 80 ile çarpıp 100'e bölerseniz kazancınız o olur.

Aylık kazancını toplayıp 85 ile çarp, sondan iki rakamı sil senin kazancın o oluyor. :)

Yani aylık 1000 lira kazandıysan 85 ile çarparsın 85000 olur, iki sıfırını atınca 850 lira sana gelecek olan kazançtır.

o kadarlık matematiğimiz var hocam da :D partnere ilk geçince neyin ne oldugunu bilmiyorum sadece. İyi mi kötü mü onuda bilmiyorum :)

Sizce avantajı ne hocam sorması ayıp olmassa :) Adsense de ne zaman iyi paralar kazansam banladılar da :D ilk defa 70-100 tl arası kazanmaya başladık gümmm :D

İyi mi kötü mü bunu deneyerek öğrenebilirsiniz ancak. Eğer videolarınız uzun videolarsa 1 saatlik falan gibi, gerçekten çok yararlı olur partner çünkü video ortası reklamlarınız sorunsuz açılır, tıklama oranı 10-20 arası olabilir. Yeni video yüklediğinizde dolar ışığının hemen yanması mesela güzel bir özellik ben çok uğraşıyordum yakmak için.

Video ortası reklamları tek tek aktif edeyim o zaman :d 1 saatten fazla olan videolar da kesinlikle var zaten :) .

Henüz aramıza yeni katılmış olmalısın hocam.

Yeni partnerlerimizin istatistik oturma süreçleri 2-3 günü bulabiliyor.

Genelde partnerlerimizin yanıldığı bir olgu var, partnere geçtikten sonra Adsense gibi anlık ani kaznaç değişim takiplerini görmek istiyorlar ve hemen paniğe kapılabiliyorlar.

Neden kazancım az neden 0 yazıyor gibi. Ancak ertesi gün istatistikleri eksiksiz yansıyor, halbuki biraz sabırla beklense her şey tıkırında ve rayında işliyor.

Parnerimiz istatistikleri Youtube Analitiks'ten çekiyor. 2 gün gecikmeli yansıyor bu yüzden kazançlar.

Skype üzerinden sürekli bana yazan 1-2 arkadaş var, kazançlarım düşük neden düşük? Bunun bizim partnerliğimiz veya herhangi bir partnerlikle ilgisi yok olamaz :)

Kazanç oranlarınız birçok etkene bağlı olarak değişir,

* Kategoriniz
* Etiketleriniz
* Video uzunluğu
* Video kalitesi
* Video ortası reklamlar
* Kanalınızın gelişmişlik düzeyi
* Çalışma yaptığınız Ülke gibi.

Yani kazançlar o kadar çok etkene bağlı ki, bunların %90 'ı sizin çalışmalarınız ile ilgili.

Benim size önerim; düzenli şekilde video atmanız ve uzun kaliteli videolar yükleyerek video ortası reklamları aktif etmeniz yönünde.

Ayrıca 1-2 gün içinde herşey normale dönücek, şuan için aramıza yeni katılmışsınız görünüyor.

12 Şubat izlenimleriniz çok sağlam, istatistiğe kısa süre içinde kazancınız yansıyacaktır.

Başarılar bol kazançlar dileriz.

Görüş,öneri ve yardımlar için çok sağol hocam baya bi kafanı ağrıttımdı zaten :) Cuma mübarek gün hakkını helal et :) [MENTION=1316]Alex[/MENTION]

Görüş,öneri ve yardımlar için çok sağol hocam baya bi kafanı ağrıttımdı zaten :) Cuma mübarek gün hakkını helal et :) [MENTION=1316]Alex[/MENTION]

Est. Biz her zaman sizin yanınızda yardıma hazırız. çalışmalarını kaliteli hale getirirsen diğer partnerlerimiz gibi sen de yüksek kaznaçları göreceksin şüphen olmasın, kolay gelsin ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri