Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İlk güne bakma sen, o partnere geçerkenki gün olduğu için hiç kazanç gelmez denebilir. 1.5 dediği dolar, 0.17 dediği de bin gösterim başına gelir. Yine dolar cinsinden. Ama dediğim gibi ilk gün geçiş olduğu için böyle olur. Diğer günler yavaş yavaş düzelecektir.
1000 gösterim 0,17
8963 gösterim 1,53 anladım şuan.
Aynen öyle ama o gün geçiş sürecinde olduğu için çoğu kazanç yansımıyor. 0.17 çok düşük bir rakam yani tabii kanal içeriğinizi bilmiyorum ama sıradan iyi bir kanalsa o 1 dolara kadar çıkacaktır, uzun videolarınız falan varsa kaliteliyse 3 doları bile görebilirsiniz BGBG'de.
Uzun video çokda Normal adsensedeki gibi tbm oranını gösteren hangisi ? kaç tık oldugunu gösteren hangisi hocam
Maalesef partnerde bunlar gösterilmiyor. TBM ve kaç tık olduğuna bakamayacaksınız.
Yani Tahmini kazançda ne gösterirse o mu benim kazanç ?
Yani Tahmini kazançda ne gösterirse o mu benim kazanç ?
O kazançların üstünden % kaçsa artık partner kesintiside olacak![]()
%15 kesinti
o kadarlık matematiğimiz var hocam dapartnere ilk geçince neyin ne oldugunu bilmiyorum sadece. İyi mi kötü mü onuda bilmiyorum
![]()
adsenseye göre avantajlı![]()
Sizce avantajı ne hocam sorması ayıp olmassaAdsense de ne zaman iyi paralar kazansam banladılar da
ilk defa 70-100 tl arası kazanmaya başladık gümmm
![]()
Sizce avantajı ne hocam sorması ayıp olmassaAdsense de ne zaman iyi paralar kazansam banladılar da
ilk defa 70-100 tl arası kazanmaya başladık gümmm
![]()
Görüş,öneri ve yardımlar için çok sağol hocam baya bi kafanı ağrıttımdı zatenCuma mübarek gün hakkını helal et
[MENTION=1316]Alex[/MENTION]
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.