AlexaNetwork Hizmet Dondurma Kamuoyu Bildirimi

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri

Alex

Kayıtlı Üye
xBMB39.png

Herkese merhaba arkadaşlar,

Öncelikle [MENTION=3704]Graphic Designer[/MENTION]'a tüm desteklerinden ve harcadığı mesaiden, enerjiden dolayı AlexaNetwork olarak teşekkürlerimizi borç biliriz.

[MENTION=3704]Graphic Designer[/MENTION]'ın almış olduğu kişisel yaşam planı ve internet işlerinden biraz uzaklaşma isteği nedeniyle [MENTION=3704]Graphic Designer[/MENTION] ile AlexaNetwork'ün ilişiği son bulmuştur.

AlexaNetwork olarak ilk günden bu yana sizlerle bir aile gibi olmaya çalıştık, sizle yakın ilgilendik ve [MENTION=716]etc_computer[/MENTION] 'in ardından kamuoyunda en güvenilir ve kaliteli Network olarak yerimizi aldık.

AlexaNetwork bugüne kadar olan yaklaşık 2 aydır sürdürdüğü hizmetini an itibariyle bir süreliğine dondurmuştur. Bu kararı alma sebeplerimiz;

* Forumda oluşan haksız rekabet koşulları
* Yeni Personel Açığı
* HUB bayimiz olan [MENTION=80]cansuyildiz[/MENTION]'ın bizimle ilişiğini tamamen koparması ve bu durumdan duyduğum derin rahatsızlık.
* Kendi yetkilerimizi arttırma isteğim üzerine gerekli araştırmalara girme isteğimiz.
* Biriken ve halledilmesi gereken işlerin sorumluluğundan dolayı zamana ihtiyaç duymamız.
* AlexaNetwork'ün geleceğe daha güçlü adım atması için sakin kafa ile düşünme, değerlendirme yapma.

gibi sebeplerdir.

AlexaNetwork ailesine katılmış olan herkes ile iletişim ve yakın ilgimiz devam edecektir. Ailemizin bir parçası olan herkesin sorumluluğu halen bize aittir. Onların tüm haklarını koruma ve desteğe devam etme olacaktır.

Bu bir hizmet dondurma kararıdır. AlexaNetwork güçlü bir şekilde ayaktadır. Sadece yönetim ve gelecek planlaması gözden geçirilecektir.

Tahmini dondurma süremiz 1 haftadır. Daha da uzayabilir.

Bizimle birlikte olan, tüm içtenliği ile kötü duygular beslemeden yanımızda olan, herkese içten teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Daha güçlü yetkiler ile, daha kaliteli hizmet ile görüşünceye kadar herkese bol kazançlar dileriz.

AlexaNetwork.

Hakların Korunması İle İlgili Not:

Dosthani çerçeveden uzak, kişiliğe, değerlere saldırı veya tartışma ortamı yaratacak, kamuoyu önünde itibar zedelemeye yönelik saldırılar bizzat [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION]' a ve [MENTION=2393]Incubus[/MENTION] ve [MENTION=114]FGA[/MENTION] ya bildirilecektir.Bu tarz mesajlar yazanlar muhattap alınmayacaktır. Kamuoyuna bildirilir.

üzüldüm dün başvurmuştum bizim başvurular iptal oldu heralde :( :( :(

üzüldüm dün başvurmuştum bizim başvurular iptal oldu heralde :( :( :(

yok şuana kadar olan tüm başvuruları inceleyip merkeze göndereceğim. Bundan sonra gelecek başvurular dondurulacaktır. Çok isteyen olursa özel ilgilenip o başvuruları da gönderirim inceleyip.

Merak etmeyin yine hizmete devam, sadece daha iyi olmamız için biraz süre lazım.

yok şuana kadar olan tüm başvuruları inceleyip merkeze göndereceğim. Bundan sonra gelecek başvurular dondurulacaktır. Çok isteyen olursa özel ilgilenip o başvuruları da gönderirim inceleyip.

Merak etmeyin yine hizmete devam, sadece daha iyi olmamız için biraz süre lazım.

cevapladiginiz için teşekkurler

cok uzuldum :( forumdan en guvenilir network sizsiniz diye dusunuyorum !!

Kısa süreli bir hizmet geliştirme dondurması olarak algılayın hocam. Tekrar açılacak hizmetimiz merak etmeyin.

Yokluğumuz sürecinde;

Kişiliğini, niyetini bildiğim, güvenilir olan TRK Network ile çalışabilirsiniz. Öneririm.

Hakkınızda hayırlısı hocam,umarım bian önce dönersiniz işinizin başına.müşteriniz degilim,sadece işinizi iyi yaptıgınızı düşünen bi forum üyesiyim :)

Kısa süreli bir hizmet geliştirme dondurması olarak algılayın hocam. Tekrar açılacak hizmetimiz merak etmeyin.

Yokluğumuz sürecinde;

Kişiliğini, niyetini bildiğim, güvenilir olan TRK Network ile çalışabilirsiniz. Öneririm.

Tavsiyen için teşekkür ederim seni en kısa zamanda aktif hizmet veriyor oalrak görmek isterim :)

En kısa zamanda direk olarak HUB bayi olarak AlexaNetwork hizmete devam edecektir.

bu daha iyi bir haber :) umarım yolun açık olur. elimizden birşey gelirse yardımcı olmak isteriz falan filan :)

Daha geniş yetkilerimiz olacak, gerekli görüşmeler için ön araştırmalara başladım şuan. Hepimiz için hayırlısı olur umarım.

Saol desteğin için hocam :)

1 adet de Youtube ile ilgisi ve bilgisi olan yeni Bayan personel AlexaNetwork bünyesine katılacaktır. İlgilenenler tarafım ile ilerleyen günlerde iletişime geçebilir.

Valla üzüldüm hocam hizmetten memnunduk. Peki bu hizmet dondurma ödemeleri aksatacak mı ? Ayın 1'inde paypal'a 1$ da olsa geçer yazıyordu ödemeler geçmedi bunun hakkında bir bilgi verebilecek misiniz hocam ? [MENTION=1316]Alex[/MENTION]

Valla üzüldüm hocam hizmetten memnunduk. Peki bu hizmet dondurma ödemeleri aksatacak mı ? Ayın 1'inde paypal'a 1$ da olsa geçer yazıyordu ödemeler geçmedi bunun hakkında bir bilgi verebilecek misiniz hocam ? [MENTION=1316]Alex[/MENTION]

Ödeme aldınız mı? Önümüzdeki aylarda ne olacak durum?

Hizmetten çok memnun oldum. Geri dönüşünüzü merakla takip ediyor olacağız...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri