S
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
1. yi yapayım mail yolla atayım
sende varya bi üni. ye başladın ödevlerini foruma yaptırıyon bizde olmasak![]()
Allahtan okumamışım yoksa bu sorular bana kafayı yedirtirdi Zaten bu yt işi yüzünden pc nin birine daha daldım gitti 1500 lira Okusaydım kesın ya hocalar bana dalardı ya ben hocalara
![]()
1. soru cevabı yanlış yapmadıysam bu şekilde.
abartıldığı kadar zor değil sorular. ufacık vb bilgisi olan yapar sanırsam bunları.
2. soruda ne sorduğunu anlayamadım açıkcası anlatırsanız oda basit birşeye benziyor if yapısı kullanılacak sanırsam.
Sonra bilgisayar mühendisleri iş bulamıyor falan filan.
Dostum kusura bakma bak bende bu sene başladım üni'ye ama şu soruları inan yaparsın. Yani x ile y'yi toplayıp 2 ye böleceğin bir akış şeması çizemeyeceksen bence çık o bölümden. Ciddiyim.
Edit: Yapamayacağından değilde bana daha çok uğraşmak istemiyorsun gibime geldi. Ama şunlarla uğraşmazsan inan okuduğun bölümün sana hiçbir yararı olmayacaktır.
1. Yi yapabilirim onda sorun yok 2. yi nasıl yapacağım bilmiyorum. Ayrıca geçen hafta değil de önce ki hafta ödevi yaptık hoca yanlış demiş öyle bir durumda var
![]()
ordaki işlemi (a+b) / 2.0 olarak düzeltirsek bir sıkıntısı kalmaz. parantezler olmayınca malum işlem sırasından dolayı sonuç hatalı olacak.
2'ye değil de 2.0 a bölmek de, soruda 2 sayı girilecek dediği için integer olarak alındığını varsayıyorum. 2'ye bölmüş olsaydık, x=0, y=1 girildiğinde (0+1) / 2 yaptığımızda girilen değerler integer olduğu için bize gelen sonuç 0 olacak, eğer 2.0'a bölersek doğru olan cevap 0.5 gelir.
Hasan Özalp mı verdi bu ödevi yoksa Reşit hocamı? [MENTION=14908]Samsung[/MENTION]
2. Soru:
![]()
Baştaki 'B' Başla anlamına geliyor.
Onur cömert hoca verdi
EyvAllah hocam kesin doğrumu 15 puan çünkü ziyan olmasın
Doğrudur hocam, algoritma kitabından çektim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.