Ali express acil yardım

sontorun

Yasaklanmış
Arkadaşlar ali express e ilk kez kayıt oluyorum birşeyler satın alacagız arkadaşla bu adres bilgilerini yazarken takıldım kaldım

yLn51y.png

1 - Açık adres girerken ı harfi ingilizce olmadığı için kabul etmiyor
örnek : Hacı iskanbil sokak bunun yerine Haci yazsam kargoda sıkıntı çıkarmı çünkü kabul etmiyor ingilizce olmayan harfleri

2 - Şehir yazan yere yaşadığımız ilçeyi mi yazacagız ?

3 - Telefon kısmını doğru girmişmiyim ?

4- Mobil yazan yer nedir zaten telefonu yukarı yazdık ?

tel sabit telefon mobil cep telefonu şehire ilinizi yazacaksınız ama il aşağıdaymış o zaman oraya ilçeyi yazın :) posta kodu neden boş tr karekter olmadan girin sorun olmaz

Arkadaşlar ali express e ilk kez kayıt oluyorum birşeyler satın alacagız arkadaşla bu adres bilgilerini yazarken takıldım kaldım

yLn51y.png

1 - Açık adres girerken ı harfi ingilizce olmadığı için kabul etmiyor
örnek : Hacı iskanbil sokak bunun yerine Haci yazsam kargoda sıkıntı çıkarmı çünkü kabul etmiyor ingilizce olmayan harfleri

2 - Şehir yazan yere yaşadığımız ilçeyi mi yazacagız ?

3 - Telefon kısmını doğru girmişmiyim ?

4- Mobil yazan yer nedir zaten telefonu yukarı yazdık ?
telefonu dogru degil başa türkiyenin kodunu +90 ikinci seçenege 0xxx üçüncü kısmada kalan 7 haneyi . i yazmandada sorun yok zaten yapıcak bişeyinde yok

turkce karekter kullanma ı yı i olarak kullanabilirsin problem cıkmaz manisanın posta kodu var onu al ekle oraya başka bişey yapmana gerek yok

---------- Spam Engelliyici 20:14 ---------- Önceki Mesaj 20:13 ----------

Örnek vereyim evde yokum veya adresi bulamadılar ne olur hocam ?

evde bulamazsalar ptt ıs yerıne doner kapıya not bırakırlar gidip iş yerınden alırsın hocam

telefonu dogru degil başa türkiyenin kodunu +90 ikinci seçenege 0xxx üçüncü kısmada kalan 7 haneyi . i yazmandada sorun yok zaten yapıcak bişeyinde yok

0xxx kısmında 0 koymamamız lazım değilmi direk 505 tarzında yazmamız lazım değilmi hocam ?

---------- Spam Engelliyici 20:15 ---------- Önceki Mesaj 20:14 ----------

turkce karekter kullanma ı yı i olarak kullanabilirsin problem cıkmaz manisanın posta kodu var onu al ekle oraya başka bişey yapmana gerek yok

---------- Spam Engelliyici 20:14 ---------- Önceki Mesaj 20:13 ----------

evde bulamazsalar ptt ıs yerıne doner kapıya not bırakırlar gidip iş yerınden alırsın hocam

adresin hepsini büyük harflerle yazdım

0xxx kısmında 0 koymamamız lazım değilmi direk 505 tarzında yazmamız lazım değilmi hocam ?

---------- Spam Engelliyici 20:15 ---------- Önceki Mesaj 20:14 ----------

adresin hepsini büyük harflerle yazdım

Hocam ptt getiriyor zaten telefonla aradiklarini görmedim. Siz mobil kisma yazin cep numaranızı. +90 ile yazın

Hocam ptt getiriyor zaten telefonla aradiklarini görmedim. Siz mobil kisma yazin cep numaranızı. +90 ile yazın

sen skype versene hocam ya :D

---------- Spam Engelliyici 20:59 ---------- Önceki Mesaj 20:17 ----------

peki alacağım üründe renk seçimini nasıl yapacagım ?

---------- Spam Engelliyici 22:30 ---------- Önceki Mesaj 20:59 ----------

renk seçimi nasıl yapılıyor bilen yok mu ?

sen skype versene hocam ya :D

---------- Spam Engelliyici 20:59 ---------- Önceki Mesaj 20:17 ----------

peki alacağım üründe renk seçimini nasıl yapacagım ?

---------- Spam Engelliyici 22:30 ---------- Önceki Mesaj 20:59 ----------

renk seçimi nasıl yapılıyor bilen yok mu ?

renk seçimi sunması lazım hocam ürünün linkinde yok ise rastgele stoğa göre gönderim oluyor. renk seçimi ürünün içinde seçiliyor işte ufak ufak resimler şeklinde gösteriyor fiyatın üstünde.
buda ana konu hocam
http://www.ytpara.com/konu-disi/81720-aliexpressden-alinabilecek-urunler.html

51ZyFji.png

Ödemeyi yaptım siparişi geçtim siparişler bölümünde böyle bir sayaç var bu nedir ?

1. türkçe karakterler sorun çıkarmaz. İstersen tüm yazıyı büyük yaz, istersen "ı" yaz.

2. Evet, ilçeyi yazıyorsun. Köy mahalle filan da açık adres kısmına yaz.

3. +90 diyerek yaz.

4. her ik kısma da aynı numarayı girebilirsin.

51ZyFji.png

Ödemeyi yaptım siparişi geçtim siparişler bölümünde böyle bir sayaç var bu nedir ?

4 gün 20 saat sonra bu ürünün süresi bitecek. eğer bu süre içerisinde ürününü alamazsan, para iadesi yapamıyorsun. ürünü henüz alamamışsan, satıcıya mesaj at, süreyi uzatsın. güvenmiyorsan, "cancel order" kısmından iptal et.

4 gün 20 saat sonra bu ürünün süresi bitecek. eğer bu süre içerisinde ürününü alamazsan, para iadesi yapamıyorsun. ürünü henüz alamamışsan, satıcıya mesaj at, süreyi uzatsın. güvenmiyorsan, "cancel order" kısmından iptal et.

hocam satın aldım parasını geçtim nasıl almamışım

hocam daha bugün sipariş ettim gelmesi 25 günü felan bulur

heralde gönderime çıkma süresi hocam olabilir mi ?

YumAaJt.png

Hee anladım. Bunun anlamı şu: eğer ürün siparişini iptal etmek istersen, 4 gün süren var. bu 4 gün içinde iptal etmezsen, ürün yola çıkacak, senin de paran satıcının hesabına geçecek.

4 gün sonra ürün yola çıktığında ise o süre 35-45 (genellikle bu kadar süre veriliyor) gün olacak. İlk mesajımda bahsettiğim, bununla ilgiliydi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri