alici ismi ve hesap adi farkli adsense

• Kullanıcı ttugrul
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

ttugrul

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar alıcı adı ve banka adı farklı olup ödeme alan var mi

Evet problem olmuyor alıyorum bu şekilde

Sanırım ödeme yapılmıyor o ikisi farklı olunca kaldı ki farklı olması için bence hiç bir sebep yok. Adsense den düzenlenebiliyor alıcı adı ? ya da ben yanlış anladım

Sanırım ödeme yapılmıyor o ikisi farklı olunca kaldı ki farklı olması için bence hiç bir sebep yok. Adsense den düzenlenebiliyor alıcı adı ?

Bazen gerekebiliyor çoklu adsense kullanırken ev adresi ve banka şubesinin olduğu adresin farklı olması için,ödeme yapıyorlar sıkıntı olmuyor.

Bazen gerekebiliyor çoklu adsense kullanırken ev adresi ve banka şubesinin olduğu adresin farklı olması için,ödeme yapıyorlar sıkıntı olmuyor.

Hocam peki hangi bankaya aliyosunuz ödemeyi biraz forum dışında da araştırdım bazıları yapılıyor bazıları yapılmıyor yazmış. Bankadan bankaya değişiyor bu durum diye dusunuyorum

yok öyle bi dünya da 2011den beri farklı isimlerle kullanıyorum

Sonuçta iyice saçma sapan isimde verilmez adres doğrulaması yapılıyor.benim mesela alıcı adı babama banka hesabı bana ait

neden sallama isim giriyorsun ki gerçek ismini gir ne olur ne olmaz

Hocam bir kişinin üzerine ait en fazla 1 hesap oluyor diye biliyorum 2 adsense hesabım var. 2 sine de aynı bilgisayardan girdiğim için ismi farklı giriyorum

Bankaylada ilgli bir durum olabilir ben garanti bankasıyla sorun yaşadım.. Ödemem adsenseden çıktı banka hesabıma ulaşmadı hatta konum bile mevcut forumda.. Adsense mail attım hiçbir şekildede dönüş alamadım bakalım bir aksilik olmazsa eğer bu hafta içi durumların netleşmesi lazım..

Bankaylada ilgli bir durum olabilir ben garanti bankasıyla sorun yaşadım.. Ödemem adsenseden çıktı banka hesabıma ulaşmadı hatta konum bile mevcut forumda.. Adsense mail attım hiçbir şekildede dönüş alamadım bakalım bir aksilik olmazsa eğer bu hafta içi durumların netleşmesi lazım..

Hocam doğrulama
ücreti gelmiş miydi

Sistem otomatik olduğundan alinabiliyor ödeme incelemeye girince gorurym seni hesabin eksiye düşünce demek istediğimi anlarsin

Nokia Lumia 820 ile gönderildi.

ya 2 farkli adsense ayni banka hespi girsek problem olurmu iksinede para gecermi bunun tecrubesini yawiyan varmi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri