Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sanırım ödeme yapılmıyor o ikisi farklı olunca kaldı ki farklı olması için bence hiç bir sebep yok. Adsense den düzenlenebiliyor alıcı adı ?
Bazen gerekebiliyor çoklu adsense kullanırken ev adresi ve banka şubesinin olduğu adresin farklı olması için,ödeme yapıyorlar sıkıntı olmuyor.
yok öyle bi dünya da 2011den beri farklı isimlerle kullanıyorum
Hocam peki hangi bankaya aliyosunuz ödemeyi biraz forum dışında da araştırdım bazıları yapılıyor bazıları yapılmıyor yazmış. Bankadan bankaya değişiyor bu durum diye dusunuyorum
yapı kredi hocam
Hocam adsense e sallama isim girdim banka hesabıma para gelir diyorsunuz değil mi
neden sallama isim giriyorsun ki gerçek ismini gir ne olur ne olmaz
Bankaylada ilgli bir durum olabilir ben garanti bankasıyla sorun yaşadım.. Ödemem adsenseden çıktı banka hesabıma ulaşmadı hatta konum bile mevcut forumda.. Adsense mail attım hiçbir şekildede dönüş alamadım bakalım bir aksilik olmazsa eğer bu hafta içi durumların netleşmesi lazım..
Hocam doğrulama
ücreti gelmiş miydi
Sonuçta iyice saçma sapan isimde verilmez adres doğrulaması yapılıyor.benim mesela alıcı adı babama banka hesabı bana ait
Sistem otomatik olduğundan alinabiliyor ödeme incelemeye girince gorurym seni hesabin eksiye düşünce demek istediğimi anlarsin
Nokia Lumia 820 ile gönderildi.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.