Aliexpress Bedava Alışveriş Fırsatı

tolgahanklc

Kayıtlı Üye
Herkese selamlar,

Kimler Faydalanabilir?
Kampanya sadece yeni üyeler için geçerlidir. Mevcut üyeliği olan arkadaşlar kampanyadan faydalanamazlar.

Nasıl Alabilirim?
Hangi ürünü almak istiyorsanız bana bildireceksiniz. Ben size ürünle ilgili linki paylaşacağım. Benim sizinle paylaşmış olduğum aliexpress referans linkim üzerinden alım yapacaksınız.

Ne Kadarlık Bir ürün alabilirim?
Fiyat limiti 1 dolara kadardır. 1 dolar üstü ürünler almak isterseniz ben size geri sadece 1 dolar ödeyeceğim.

Paramı nasıl geri alacağım?
Ürün alımını yaptıktan sonra bana Order Number (sipariş numarası) ı belirteceksiniz. Sistemden kontrol edip size ödemenizi yapacağım. Ödemeler sadece ENPARA kanalı ile yapılmaktadır. Bu nedenle ENPARA müşterileri 24 saat alım yapabilirler ve ben ödemelerini yapabilirim. Diğer bankaları kullananlar Akşam saat 5 e kadar aynı gün içinde ödemelerini alabilirler. Akşam saat 5 den sonra yapılan alımların ödemeleri takip eden iş gününde saat 09:00 dan sonra yapılır.

Geri ödeme alabilmek için referans linkinizden alışveriş zorunlumudur?
Evet kesinlikle zorunludur. Referans linkimden yapılmayan alışverişler benim sistemimde görünmezler. Dolayısı ile sistemimde görünmeyen alışverişin ücretini size ödeyemem.

Neden böyle bir kampanya düzenliyorsunuz?
Kampanya tamamen yakında açılacak olan alidenal.com sitemin tanıtımı amaçlıdır.

Kampanya kısıtlı bir süre için geçerlidir. Sorularınızı lütfen buradan sorunuz ki vereceğim cevaplara tüm arkadaşlar ulaşabilsin.

Herkese iyi forumlar dilerim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri