AliExpress Seçme Sıcak Fırsatlar - Dev Konu

tolgahanklc

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Merhaba, Super Deals fırsatlarından seçtiğim ürün önerileri ile karşınızdayım. Umarım faydalı olur.

Bu arada aliexpress ve yurt dışı alışveriş ile ilgili olarak sormak istediğiniz her şey için Facebook Grubumuz, Facebook Yurt Dışı Alışveriş Sayfamız ve WhatsApp Grubumuzdan bana ulaşabilirsiniz.

Çift Antenli Android 4.4 Mini TV Dongle

Fiyatı: 27,16 USD (Kargo Bedava)
Satın Almak İçin Tıklayınız!!!

Dim Edilebilir Led Ampul

Fiyatı: 2,33 - 3,33 USD (Kargo Bedava)

Gökyüzü Desenli Yansıtıcı Gece Lambası

Fiyatı: 10,44 USD (Kargo Bedava)

Kart Girişli ve FM Radyolu Süper Bass Kablosuz Bluetooth Hoparlör

Fiyatı: 7,73 USD (Kargo Bedava)

Parmaksız Fenerli Çok Amaçlı Eldiven

Fiyatı: 1,98 USD (Kargo Bedava)

10g - 50kg Arası Ölçüm Yapan Hassas Dijital LCD Ekranlı El Tartısı

Fiyatı: 5,37 USD (Kargo Bedava)

Kalp Şeklinde Led Bisiklet Arka Lambası (Su Geçirmez)

Fiyatı: 2,66 USD (Kargo Bedava)

LCD Ekranlı Araç Bluetooth Ses Aktarıcı

Fiyatı: 2,52 USD (Kargo Bedava)

Selfie Çubuğu (Bedavadan Biraz Pahalı :))

Fiyatı: 1,49 USD (Kargo Bedava)

3D Metal Yap Boz (Ünlü Yerler - Araçlar V.S.)

Fiyatı: 1,48 - 5,57 USD (Kargo Bedava)

Çiçek Severler İçin Mini Saksı Bahcıvan Seti

Fiyatı: 1,66 USD (Kargo Bedava)

Profesyonel Gamer Kulaklık - Mikrofon (Kablolu)

Fiyatı: 9,71 USD (Kargo Bedava)

Sesli ve Işıklı Bugatti Veyron 1/32 Model Araba

Fiyatı: 11,87 - 13,19 USD (Kargo Bedava)

50L Su Geçirmez Outdoor Spor Sırf Çantası (8 Farklı Ren Seçeneği)

Fiyatı: 25,64 USD (Kargo Bedava)

22,5 Mt. Sihirli Hortum Basınçlı Yıkama Seti İle Beraber

Fiyatı: 18,56 USD (Kargo Bedava)

VEITHDIA Marka 2016 Spor Güneş Gözlüğü

Fiyatı: 9,94 USD (Kargo Bedava)

Aktif Karbon Filtreli Ionizer Su Arıtıcı

Fiyatı: 17,89 USD (Kargo Bedava)

2016Model Bambo Spor Polarize Güneş Gözlüğü

Fiyatı: 20,8 USD (Kargo Bedava)

Jakcom R3 Akıllı Yüzük

Fiyatı: 19,9 USD (Kargo Bedava)

Star Wars RC BB8 Akıllı Robot 2.4 G Uzaktan Kumanda 1/60 Model (18 cm)

Fiyatı: 22,42 USD (Kargo Bedava)

Etiketler:[MENTION=54598]#Amiral[/MENTION], [MENTION=34035]#GoodLuck[/MENTION], [MENTION=29592]abc[/MENTION], [MENTION=11888]adsenseci16[/MENTION], [MENTION=25525]alptug1[/MENTION], [MENTION=42932]Android Türkiyem[/MENTION], [MENTION=13292]astalawista[/MENTION], [MENTION=14299]batuhannoyan[/MENTION], [MENTION=7771]Berat06[/MENTION], [MENTION=9796]blackkite[/MENTION], [MENTION=12489]Blackwindow[/MENTION], [MENTION=48182]bybrawe[/MENTION], [MENTION=44868]ByHergeLe[/MENTION], [MENTION=10539]By.Solver[/MENTION], [MENTION=8845]CemaLi[/MENTION], [MENTION=24825]cptasyom[/MENTION], [MENTION=8647]Cr4zYStyLe[/MENTION], [MENTION=8951]Dean[/MENTION], [MENTION=11581]denizkan38[/MENTION], [MENTION=45894]Disturbed[/MENTION], [MENTION=16609]ebagcuvan[/MENTION], [MENTION=14909]enesen4[/MENTION], [MENTION=13507]esendemir[/MENTION], [MENTION=12755]falcata06[/MENTION], [MENTION=13272]Fernando[/MENTION], [MENTION=13597]flypow3r[/MENTION], [MENTION=21404]Furkan Akman[/MENTION], [MENTION=14064]GriAy[/MENTION], [MENTION=23288]kalwen[/MENTION], [MENTION=15171]Katip[/MENTION], [MENTION=9585]megavip[/MENTION], [MENTION=31410]moneydad[/MENTION], [MENTION=9026]nsk1984[/MENTION], [MENTION=8408]RAPOTEK[/MENTION], [MENTION=14702]ripdimebag[/MENTION], [MENTION=12529]SameT[/MENTION], [MENTION=27868]ScrollLock[/MENTION], [MENTION=45942]sondurak1[/MENTION], [MENTION=14244]suhatuna[/MENTION], [MENTION=14426]thedarkruling[/MENTION], [MENTION=12971]uayaz647[/MENTION], [MENTION=58016]Unbekannt[/MENTION], [MENTION=18142]worldtr[/MENTION], [MENTION=12643]yaktimpaca[/MENTION], [MENTION=13668]yavute[/MENTION], [MENTION=10939]yenerk[/MENTION],

Son düzenleme:
Gökyüzü Desenli Yansıtıcı Gece Lambası 2 tane aldım yeğenlere şık birşeye benziyor :)

Arkadaşlar Merhaba, Super Deals fırsatlarından seçtiğim ürün önerileri ile karşınızdayım. Umarım faydalı olur.

Bu arada aliexpress ve yurt dışı alışveriş ile ilgili olarak sormak istediğiniz her şey için Facebook Grubumuz, Facebook Yurt Dışı Alışveriş Sayfamız ve WhatsApp Grubumuzdan bana ulaşabilirsiniz.

Çift Antenli Android 4.4 Mini TV Dongle

Fiyatı: 27,16 USD (Kargo Bedava)

Dim Edilebilir Led Ampul

Fiyatı: 2,33 - 3,33 USD (Kargo Bedava)

Gökyüzü Desenli Yansıtıcı Gece Lambası

Fiyatı: 10,44 USD (Kargo Bedava)

Kart Girişli ve FM Radyolu Süper Bass Kablosuz Bluetooth Hoparlör

Fiyatı: 7,73 USD (Kargo Bedava)

Parmaksız Fenerli Çok Amaçlı Eldiven

Fiyatı: 1,98 USD (Kargo Bedava)

10g - 50kg Arası Ölçüm Yapan Hassas Dijital LCD Ekranlı El Tartısı

Fiyatı: 5,37 USD (Kargo Bedava)

Fiyatı: 2,66 USD (Kargo Bedava)

LCD Ekranlı Araç Bluetooth Ses Aktarıcı

Fiyatı: 2,52 USD (Kargo Bedava)

Selfie Çubuğu (Bedavadan Biraz Pahalı :))

Fiyatı: 1,49 USD (Kargo Bedava)

3D Metal Yap Boz (Ünlü Yerler - Araçlar V.S.)

Fiyatı: 1,48 - 5,57 USD (Kargo Bedava)

Çiçek Severler İçin Mini Saksı Bahcıvan Seti

Fiyatı: 1,66 USD (Kargo Bedava)

Profesyonel Gamer Kulaklık - Mikrofon (Kablolu)

Fiyatı: 9,71 USD (Kargo Bedava)

Sesli ve Işıklı Bugatti Veyron 1/32 Model Araba

Fiyatı: 11,87 - 13,19 USD (Kargo Bedava)

50L Su Geçirmez Outdoor Spor Sırf Çantası (8 Farklı Ren Seçeneği)

Fiyatı: 25,64 USD (Kargo Bedava)

22,5 Mt. Sihirli Hortum Basınçlı Yıkama Seti İle Beraber

Fiyatı: 18,56 USD (Kargo Bedava)

VEITHDIA Marka 2016 Spor Güneş Gözlüğü

Fiyatı: 9,94 USD (Kargo Bedava)

Aktif Karbon Filtreli Ionizer Su Arıtıcı

Fiyatı: 17,89 USD (Kargo Bedava)

2016Model Bambo Spor Polarize Güneş Gözlüğü

Fiyatı: 20,8 USD (Kargo Bedava)

Jakcom R3 Akıllı Yüzük

Fiyatı: 19,9 USD (Kargo Bedava)

Star Wars RC BB8 Akıllı Robot 2.4 G Uzaktan Kumanda 1/60 Model (18 cm)

Fiyatı: 22,42 USD (Kargo Bedava)

Etiketler:[MENTION=54598]#Amiral[/MENTION], [MENTION=34035]#GoodLuck[/MENTION], [MENTION=29592]abc[/MENTION], [MENTION=11888]adsenseci16[/MENTION], [MENTION=25525]alptug1[/MENTION], [MENTION=42932]Android Türkiyem[/MENTION], [MENTION=13292]astalawista[/MENTION], [MENTION=7771]Berat06[/MENTION], [MENTION=9796]blackkite[/MENTION], [MENTION=12489]Blackwindow[/MENTION], [MENTION=48182]bybrawe[/MENTION], [MENTION=44868]ByHergeLe[/MENTION], [MENTION=8845]CemaLi[/MENTION], [MENTION=24825]cptasyom[/MENTION], [MENTION=8647]Cr4zYStyLe[/MENTION], [MENTION=8951]Dean[/MENTION], [MENTION=11581]denizkan38[/MENTION], [MENTION=16609]ebagcuvan[/MENTION], [MENTION=14909]enesen4[/MENTION], [MENTION=13507]esendemir[/MENTION], [MENTION=12755]falcata06[/MENTION], [MENTION=13272]Fernando[/MENTION], [MENTION=21404]Furkan Akman[/MENTION], [MENTION=14064]GriAy[/MENTION], [MENTION=23288]kalwen[/MENTION], [MENTION=15171]Katip[/MENTION], [MENTION=9585]megavip[/MENTION], [MENTION=31410]moneydad[/MENTION], [MENTION=9026]nsk1984[/MENTION], [MENTION=8408]RAPOTEK[/MENTION], [MENTION=14702]ripdimebag[/MENTION], [MENTION=12529]SameT[/MENTION], [MENTION=45942]sondurak1[/MENTION], [MENTION=14426]thedarkruling[/MENTION], [MENTION=12971]uayaz647[/MENTION], [MENTION=58016]Unbekannt[/MENTION], [MENTION=18142]worldtr[/MENTION], [MENTION=13668]yavute[/MENTION], [MENTION=10939]yenerk[/MENTION],

hocam bu tür paylaşımları alabileceğim bi site varmı ? site paylaşmak yasaksa özelden atabilirsiniz

Gökyüzü Desenli Yansıtıcı Gece Lambası 2 tane aldım yeğenlere şık birşeye benziyor :)

Hayırlı olsun hocam güle güle kullansınlar. Bende kızım için 1 tane sipariş verdim.

hocam bu tür paylaşımları alabileceğim bi site varmı ? site paylaşmak yasaksa özelden atabilirsiniz

Hocam yakında kendi sitemi açacağım ben, çalışmalarımız devam ediyor şu anda. Bu paylaşımların hepsini yakında AliExpress.com - Online Shopping for Electronics, Fashion, Home & Garden, Toys & Sports, Automobiles from China. üzerinden takip edebileceksiniz.

fe6c8a8991d543d5baeca887cdf2b10c.png

bisiklet sürerken yanlış anlaşılabilir :D

etiket için teşekkürler ben buara kablosuz kulaklık bakıyorum kaliteli uygun bişe dikkatinizi çekerse ve eklerseniz sevinirim :)

Led ampul guzelmis siparis geciyorum.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kalp şeklinde led ampul iyiymiş :D
Şu en baştaki çift antenli tv dongle ne işe yarıyor hocam veya aranızda bundan kullanan var mı.
Etiket listesine benide ekler misin

Star Wars RC BB8 Akıllı Robot 2.4 G Uzaktan Kumanda 1/60 Model (18 cm) bunan sipariş verdim.Bakalım videodaki gibimi çıkıcak :)

3D Metal Yap Boz (Ünlü Yerler - Araçlar V.S.) Bunlardan Türkiyeden satın almıştım.50 TL civarıydı her parça burada 1 5 dolar arası..

Son düzenleme:

fe6c8a8991d543d5baeca887cdf2b10c.png

bisiklet sürerken yanlış anlaşılabilir :D

:)

etiket için teşekkürler ben buara kablosuz kulaklık bakıyorum kaliteli uygun bişe dikkatinizi çekerse ve eklerseniz sevinirim :)

Bakayım hocam güzel bişey bulursam bu gece paylaşacağım ürünler arasına eklerim.

Led ampul guzelmis siparis geciyorum.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam bende sipariş geçtim ondan dim edilebiliyor olması harika bence bu arada.

Kalp şeklinde led ampul iyiymiş :D
Şu en baştaki çift antenli tv dongle ne işe yarıyor hocam veya aranızda bundan kullanan var mı.
Etiket listesine benide ekler misin

Eklerim hocam etiketlere sizi de. Bu cihaz akıllı olmayan tv leri akıllı hale getiriyor. Normal LCD TV leri smart tv olarak kullanabiliyorsunuz. Çeşitli uygulamalar vs. yükleyebiliyorsunuz.

yanlız o bisiklet ışığını bi ben mi kalbe benzetemezim :)

:)

tek değilsin hocam, şu görüntü kalpten çok herbişeye benziyor :D

luces-para-bicicleta-bike-balls-570x425.jpg

Bu arada arkadaşın açtığı konuyu işgal ettiğsek kusura bakmasın ama ürün gerçekten tuhaf. :cool:

Yok hocam işgal etmedin şeref verdin konumuza. Arasıra gülmek de lazım ama öyle değil mi? :)

Star Wars RC BB8 Akıllı Robot 2.4 G Uzaktan Kumanda 1/60 Model (18 cm) bunan sipariş verdim.Bakalım videodaki gibimi çıkıcak :)

3D Metal Yap Boz (Ünlü Yerler - Araçlar V.S.) Bunlardan Türkiyeden satın almıştım.50 TL civarıydı her parça burada 1 5 dolar arası..

Hocam metal yapbozlar çok iyi fiyat olarak.

Su arıtıcı hakkında bilginiz var mı? Her musluğa uyar mı, kaliteli mi, filtre değiştireceğimiz zaman yedek filtresini nasıl buluruz ne kadar? [MENTION=15617]tolgahanklc[/MENTION]

Su arıtıcı hakkında bilginiz var mı? Her musluğa uyar mı, kaliteli mi, filtre değiştireceğimiz zaman yedek filtresini nasıl buluruz ne kadar? [MENTION=15617]tolgahanklc[/MENTION]

Su arıtıcı her musluk ile uyumlu hocam. Musluk ağızlarında ne kadar su akıtacağını belirleyen bir filtre var (6L - 8L - 12L gibi) Musluğun ucundaki sökülebilen kısım. Onu çıkarıp bunu takıyorsunuz yerine sadece. Ben bir benzerini banyo için kullanıyorum, mutfağımda daha gelişmiş bir model kullanıyorum.

Filtrelerin 6 ayda bir değişmesi gerekiyor. 3 adet filtre 24,50 USD. Filtreleri Bu linkten satın alabilirsiniz.

Su arıtıcı her musluk ile uyumlu hocam. Musluk ağızlarında ne kadar su akıtacağını belirleyen bir filtre var (6L - 8L - 12L gibi) Musluğun ucundaki sökülebilen kısım. Onu çıkarıp bunu takıyorsunuz yerine sadece. Ben bir benzerini banyo için kullanıyorum, mutfağımda daha gelişmiş bir model kullanıyorum.

Filtrelerin 6 ayda bir değişmesi gerekiyor. 3 adet filtre 24,50 USD. Filtreleri Bu linkten satın alabilirsiniz.

Teşekkür ederim bilgi için

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri