AliExpress Seçme Sıcak Fırsatlar - Sürekli Güncel

tolgahanklc

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Merhaba,

Bundan sonra sizlere bilgisini vereceğim tüm indirime girmiş ürünleri bu başlık altına atacağım.

Güncelleme 24/10/2016
Hertürlü Vidayı ve Vidalı Malzemeyi Takan ya da Söken Mucize Aparat

Fiyatı: 5,91 USD (Bedava Kargo - PTT ile Kapınıza Teslim)

Satın Almak İçin Tıklayınız

Ürün Videosu

https://www.youtube.com/watch?v=Ny4H27Cs7fI

Akıllı Bant Bileklik - Vücut Aktivitelerini Takip Eder - Nabız Ölçer - Android ve Iphone Uyumlu Bluetooth Bağlantı

Fiyatı: 21,41 USD (Kargo Bedava)

2016 Tasarım Koşu Spor Yürüyüş Ayakkabısı

Fiyatı: 19,15 USD (Kargo Bedava)

925 Ayar CZ Diamond Tek Taş Yüzük

Fiyatı: 2,38 USD (Kargo Bedava)

Iphone, Samsung, Sony, HTC ve Tüm Androidler için Deri Kaplı Süper Şık Şarj Kablosu – 5 Farklı Renk ve 2 Farklı Boy (20 cm – 1 mt) Seçeneği ile

Fiyatı: 1,83 USD

12 Adet Çift Katmanlı 3D Kelebek Duvar Çıkartması – 4 Farklı Renk Seçeneği

Fiyatı: 1,18 USD (Kargo Bedava)

2016 Lüks Erkek Mekanik Saat – Kahverengi ve Siyah Kordon Seçeneği

Fiyatı: 26,11 USD (Kargo Bedava)

G-Lite Masa Lambası – Dokunmatik ON/OFF – 5V USB Güç Girişli

Fiyatı: 15,65 USD (Kargo Bedava)

2016 Erkek Spor Dijital ve Analog Kol Saati – Orijinal Metal Kutusu ile Beraber

Fiyatı: 18,48 USD (Kargo Bedava)

Ayak Bakım Cihazı – Şarj Edilebilir – 6 Rulo Cilt Temizleyicisi ile Beraber

Fiyatı: 12,90 USD (Kargo Bedava)

Iphone 5S / 6 / 6S / 6S+ İçin OTG USB Flash Disk – 8GB – 16GB – 32GB – 64GB Kapasite ve Siyah, Mavi, Kırmızı, Altın, Gümüş Renk Seçenekleri ile

Fiyatı: 12,02 – 24,60 USD (Kargo Bedava)

2016 Yeni Yüksek Kalite Erkekler için Kahverengi ve Siyah Deri Bilezik

Fiyatı: 1,85 USD (Kargo Bedava)

2016 Bay ve Bayan Süper Hafif Örgü Koşu Ayakkabısı – 7 Farklı Renk Seçeneği ile

Fiyatı: 17,09 USD (Kargo Bedava)

PS4 İçin Chatpad Klavye – JoyStick Bir arada – Kablosuz

Fiyatı: 11,03 USD (Kargo Bedava)

Yüksek Basınçlı Duş Başlığı

Fiyatı: 3,68 USD (Kargo Bedava)

Oto Çakmak Çoklayıcı + USB Çıkışı

Fiyatı: 2,05 USD (Kargo Bedava)

Hızlı Şarj İçin Mikro USB Konverter 8-Pin iPhone 5 / 5S 6 / 6S / 6S+ iPad 4 Air 2

Fiyatı: 1,04 USD (Kargo Bedava)

Son düzenleme:
09/10/2016 Tavsiyelerim

HyperX Gaming Head Set Bilgisayar - Telefon - Tablet İçin Uygun

Fiyatı: 69,99 USD (Kargo Bedava - Kayıtlı Gönderi - PTT imza karşılığı teslim eder.)

PS4 Yatay Soğutucu - 2 Büyük - 3 Küçük Fan

Fiyatı: 10,81 USD (Kargo Bedava - Kayıtlı Gönderi - PTT imza karşılığı teslim eder.)

2016 Terios T3 Kablosuz Bluetooth Joystick Gamepad - Cep Telefonu - Tablet - PC - TV ile uyumlu

Fiyatı: 13,49 USD (Kargo Bedava - Kayıtlı Gönderi - PTT imza karşılığı teslim eder.)

Yüksek Kalite Profesyonel Kablolu Gaming Mouse 7 Düğme 5500 DPI LED Optik USB Kablolu - TR de Everest SGM-X7 Adı ile Satılıyor.

Fiyatı: 4,95 USD (Kargo Bedava)

Evrensel Taşınabilir Mini 3.5mm Jack Bluetooth Alıcı Müzik Stereo Ses Adaptörü

Fiyatı: 6,18 USD (1,32 USD - Kayıtlı Gönderi - PTT imza karşılığı teslim eder. Kayıtsız Gönderi Bedava)

5500 DPI LED Pro Oyunu Gaming Mouse + Stereo Gaming Head Set LED Işıklı Profesyonel Oyun Kulaklığı + Büyük Razer Oyun Mousepad

Fiyatı: 26,96 USD (Kargo Bedava - Kayıtlı Gönderi - PTT imza karşılığı teslim eder.)

USB Şarj Edilebilir Alevsiz Çakmak

Fiyatı: 1,49 USD (1,12 USD - Kayıtlı Gönderi - PTT imza karşılığı teslim eder. Kayıtsız Gönderi Bedava)

RC Muharebe Tankı - Akıllı Telefondan Bluetooth Kontrollü - Hasar Algılama Sensörü ile Tam Savaş Deneyimi

Fiyatı: 19,00 USD (Tek Tank) - 36,00 USD (Çift Tank) (Kargo Bedava - Kayıtlı Gönderi - PTT imza karşılığı teslim eder.)

Lisanslı 4CH Rastar RC Range Rover Evoque 1:24 Ölçekli

Fiyatı: 21,99 USD (Kargo Bedava - Kayıtlı Gönderi - PTT imza karşılığı teslim eder.)

HuiNa Altı Kanal RC 1/14 Ölçekli Metal Buldozer

Fiyatı: 64,99 USD (Kargo Bedava - Kayıtlı Gönderi - PTT imza karşılığı teslim eder.)

güzel kulaklık tavsiyesi bekliyorum hocam...

paylaşım için teşekkürler bileklikten sipariş vermeyi düşünüyorum :)

güzel kulaklık tavsiyesi bekliyorum hocam...

Hocam tavsiyeleriniz aşağıdadır.

paylaşım için teşekkürler bileklikten sipariş vermeyi düşünüyorum :)

Faydalı olabildiysek ne mutlu bize :)

Teşekkürler hocam ayakkabılar gümrükte sorun yaratıyor diye biliyorum ben

Ayakkabı yasaklı listeye daha alınmamasına rağmen amazondan alınan Colombia, Adidas, Nike gibi ünlü firmaların ayakkabılarında genellikle sıkıntı çıkmaktadır. Muhtemelen gümrük kanununda yeni düzenleme yapılınca ayakkabı da yasaklı listesine girecektir. Tıpkı 2013 yılında parfüm ve kozmetik ürünlerinin yasaklandığı gibi.

09/10/2016 Kulaklık Tavsiyelerimiz

Xiaomi Piston Kulak İçi Stereo Kulaklık

Fiyatı: 5,92 USD (Kargo Bedava)

KZ-ED2 Profesyonel Kulak İçi Kulaklık Metal Ağır Bas Ses Kalitesi Müzik Kulaklığı

Fiyatı: 6,60 USD (Kargo Bedava)

Beevo EM130 Kulak İçi Kulaklık Special Edition - Temiz Bass ve Tiz Sesler İçin

Fiyatı: 4,42 USD (Kargo Bedava)

Akıllı Saat

Türkiye'de 499,00 Liraya satılıyor!

Akıllı Saat - Android ve IPhone Uyumlu - 6 Farklı Arayüz - Türkçe Dil

Fiyatı: 47,96 USD (Kargo Bedava - Kayıtlı Posta - PTT ile kapınıza teslim.)

Merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere Iphone 7 ve 7 Plus Bu gece 00:01 itibari ile satışa çıkıyor. O yüzden bu akşamki paylaşımımız iphone severlere özel, yurt dışından alabileceğiniz ucuz kılıf önerlerini içeriyor.

iPhone 7 ve 7+ için Ultra İnce Ahşap Telefon Kılıfı (5 Farklı Renkte)

Fiyatı: 3,09 USD (9,53 Lira) (Ücretsiz Kargo)
Satın Almak için tıklayınız!!!

Iphone 7 ve 7+ için Darbeye Dayanıklı Telefon Kılıfı (4 Farklı Renkte)

Fiyatı: 6,35 USD (19,58 Lira)) (Ücretsiz Kargo)

Iphone 7 ve 7+ İçin Sert Darbeye Dayanıklı Özel Koruyucu Kılıf ve Özel Destek(7 Farklı Renkte)

Fiyatı: 7,99 USD (24,64 Lira) (Ücretsiz Kargo)

Iphone 7 ve 7+ İçin Flip Case Akıllı Telefon Kılıfı (4 Farklı Renk - Ayna Görünümlü *** Benim Favorim***)

Fiyatı: 4,99 USD (15,39 Lira) (Ücretsiz Kargo)

Öncelikle paylaşımlar için teşekkür ederim.
Yukarıdaki paylaştığınız saat hoşuma gitti. Fiyatı da neredeyse yarı yarıya düşmüş. Alsam mı kararsız kaldım. Aliexpress den şu daha güzel diyebileceğiniz saat önerisi olan var mı?

Arkadaşlar aliekspresten aldigim urun 1.5ay oldu hala gelmedi.ne yapmam lazim

10 adet sipariş verdim normalde ebayden alırdım paypal kapanınca burdan alıyorum.

Kargo açıklamasında takip kodu var yazmasına rağmen takip kodu vermiyor üzerine sahte kod verip insanı salak sanıyor bu çinliler .Bazıları da yarı takipli gönderiyor ki takipsiz gönderiden farkı yok.

Ayrıca normalden çok daha ucuza satılan ürünler %90 sahte.Pil aldım burdan sahte pil gönderdiler.

Ürün alacaklar dikkatli olun.

10 adet sipariş verdim normalde ebayden alırdım paypal kapanınca burdan alıyorum.

Kargo açıklamasında takip kodu var yazmasına rağmen takip kodu vermiyor üzerine sahte kod verip insanı salak sanıyor bu çinliler .Bazıları da yarı takipli gönderiyor ki takipsiz gönderiden farkı yok.

Ayrıca normalden çok daha ucuza satılan ürünler %90 sahte.Pil aldım burdan sahte pil gönderdiler.

Ürün alacaklar dikkatli olun.

dispute aç direk hocam

dispute aç direk hocam

3-4 ürün gelmedi biraz deha bekleyip açacam, şimdi dispute acarım ürün gelir içime sinmez.Birine mesaj attım dispute açacam diye lütfen biraz daha bekle falan yazmış.

Bak birtanesi de göndermediği ürüne takip kodu girdi.Sipariş verdim ilanı kapattı sahte kod girdi bu kod sahte diye 3 defa mesaj attım cevap vermiyor.

Dispute açayım dedim 20 günden önce açılmıyor,

Daha önce buradan gömlek sipariş eden oldu mu elinize ulaştı mı ?

Merhaba arkadaşlar
Benim bir kaç sorum olacak Ben bu siteden alışveriş yaptığım zaman siparişim evime kadar geliyor mu? yoksa gelmiyor mu? Ve kaç ay sürüyor gelmesi
Evime kadar gelmesi için hangi işlemleri yapmak lazım alışveriş yaparken
Şimdiden bilgileriniz için teşekkürler

Merhaba arkadaşlar
Benim bir kaç sorum olacak Ben bu siteden alışveriş yaptığım zaman siparişim evime kadar geliyor mu? yoksa gelmiyor mu? Ve kaç ay sürüyor gelmesi
Evime kadar gelmesi için hangi işlemleri yapmak lazım alışveriş yaparken
Şimdiden bilgileriniz için teşekkürler

Merhaba.
Siparişleri nereye isterseniz oraya gelir yani kargo firmasını isterseniz oraya evinizin adresini verirseniz evinize gelir.
Ücretsiz kargo olan Siparişler ortalama 1 ay içinde gelir. Genelde 25 günde teslim alıyorum. Ücretli denemedim ama tahminimce 1 hafta içinde alırsınız.
Siparişlerin evinize kadar gelmesi için alışveriş yaparken sizi yönlendirir adres yazmanızı ister bilgilerinizi girer ödemenizi geçersiniz. İyi günler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri